17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разберете едно, престижните спортове са с големи наградни фондове Другите са за цървули

Тая вместо да са разкарва по леда, да беше хванала една тенис ракета... Шарапова, Курникова, Веснина, Дементиева...дън са прости рускини и не са яхнали кънките

Момичето е руска еврейка. Много умело тя взима българско гражданство защото по този начин може да участва на световното първенство. В руския отбор е невъзможно да попадне. Поздравявам я за жеста към България и да не забраваме, че титлите спечелени от нея са за нашата държава. Такива са правилата. Освен Саша говори доста добре български, което показва, че е с голям интелект.

Та тя учи от малка в България и живее тук с баща си

Браво

Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - ​​напълно към по-добро! ------->>>> www.WebJob33.Com

Българка ли???

Не знам кой е този скок е луф... има луп (loop). Всъщност Александра е 16-та след волната и 17-та в крайното класиране.

Лутц

Много е хубава, технична и пластична. Има голямо бъдеще.

Браво на тази фигуристка. Школата си личи. Ако беше тренирала у нас , нямаше да има такава техника. да се държи за треньора си и да има още по-големи успехи.

Тази не е българка, а руска еврейка

прави повече за България от теб

...на кънки, та да е по-бързо

Прави за себе си, в руския национал не може даже да се доближи, затова си е избрала страна аутсайдер, да няма конкуренция. Стара практика при наличие на богати родители, амбиция и недостатъчно талант.

Новата надежда във фигурното пързаляне Александра Фейгин: Чувствам се българка, нищо че съм родена в Израел

Синдромът на кукувицата

Информацията на дир бг е остаряла с цели два дни: Първо място Алина Загитова Второ Елизабета Турсембаева Трето Евгения Медведева

Браво, но става въпрос за Световно първенство по фигурно пързаляне, а не по художествена гимнастика. Несериозно е да се допускат такива фактологически грешки, а и от правописа и конструкцията на изреченията ви - има какво да се иска. Старайте се повече.

Технически много добре, не падна на нито един скок, което си е постижение. Трябва да работи още много по изпълнението, отпускане и плавност.

Браво

Браво Дира: Защитаващата цветовете на България Александра Фейгин се класира на 17-о място във волната програма на Световното първенство по художествената гимнастика в Япония. Още малко и съчетание с бухалки.

Браво на това дете! Истинско удоволствие е да я наблюдаваш. Аз съм горда с нейното постижение. Малка радост в нашето ежедневие! Да е жива и здрава и победите скоро ще завалят!

Браво на рускинчето!

Тя говори на български език сигурно по-добре от вас :)

Браво! Много бъдещи успехи на това дете :)