17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каквото и да си говорим в далечината се чува тътена от стъпките на Кинг Конг...

Францозоиката е един ченталмен, супер е Good people

Корве, малко млада си за наш Гришко, ама ако те чуе, може да се прежали да ти стане един донор!

Ализе Корне винаги е много пряма и симпатична.

Згодна е спор нема!

Достоен спортист и човек. Можем да се учим на поведение и ценности. Браво.

Правете деца - не войни! Make children - not wars! Faites des enfants - pas des guerres!

Майтапът настрана, но гледах снощи мача и си мисля, че всяка от тези двете ако хване Гришо, ще го скъса от бой. Егаси психита, егаси хъса за победа, егаси отиграванията! Нямах много високо мнение за женския тенис, гледам основно мъжки, но снощния мач е на път да ми промени мнението. Тия мацки се скъсаха да си правят пробиви, правеха разигравания от по над 40 удара, все неща, които ги няма много при мъжете. Там пробивите са къде, къде по-редки. Там един пробив може да струва сета, а тия едва ли не на всяко противниково сервиране и бааам, пробив. За мен това е много по-интересно. Вярно, че я няма тая физическа сила и мощ, както при мъжете, но си имаше достатъчно красиви и технични отигравания. Този мач беше доста по-интересен от някои скучни мъжки мачове. Разбира се, пиша това, като повтарям, че изключително рядко гледам женски тенис и наблягам основно на мъжкия уж като по-интересен. Предполагам, че просто сега се е случил красив мач, а и пристрастията ми към Цвети ме карат да пиша това. Сигурно и при жените има скучни мачове.

Навремето братята Уйлямс са играли с номер 200 при мъжете, който ги бие една след друга, докато си пие бирата. Според него, тогава, са били на ниво някъде към топ 500 на мъжете.

Често гледам женски тенис (когато няма мъжки де:))) и правят супер мачове момите! Особено от 1/4 финал нагоре. Има супер разигравания и не е само сервис (както при някои момци).

От пристрастието към Цвети ще да е... Иначе, точно разковничето е "пробив след пробив" - точно, защото в женския тенис няма достатъчно сила, прецизност и техника при сервирането, както и при втория завършващ удар след успешния първи сервиз... Иначе, моите уважения към играта на дамите, но това е друг спорт, сравнен с мъжкия тенис. Може и другият спорт да е интересен понякога, особено ако играе нашето момиче, но на доста от турнирите платените канали, не случайно, дават основно мъжкия тенис, а дамският може да се гледа безплатно - това говори достатъчно. И тук има препратката - мъже да играят художествена гимнастика, но, разбира се, не съвсем, защото, все пак женският тенис си е по своему достатъчно интригуващ (пак казвам, особено ако играе и наше момиче).

"Не знам дали ключът е в детето, но може и да е така. Защо да не го направя и аз", завърши с усмивка Корне. Не се разбра кое да направи, детето ли? Няма лошо.

само ти не разбра. Мисли още!

Ализе, ако търсиш майстор обади ми се.

айде, пак български мушморок се изказва... Абе, кой си ти и какво ще предложиш на една световна спортистка, която само от хонорарите си от тениса може да те купи и теб, и цялото село, където живееш, барабар с кравите и овцете, които гледаш (няма лошо, това не е критика, нека има повече като теб, достойни селяни). Как смееш да си демонсприраш тъпотията, все едно, че тази французойка, а и която и да е друга дама, мечтае за теб??? Мдааа, много простотия шета по нашите земи, мдааа.....

Бегай в миялното че си се поозорил.

Някой доста в прав текст приема нещата! Обикновено това са хора, които като деца са били с ограничени възможности да съзерцават, да развиват въображението си, да са потопени сред щастливи и разумни хора. Нула чувство за хумор ( бил той и дебелашки) .

ti za maistor li se imash ?ako nykoi ti razvali zadnika shte mojesh pak di si go opravish,maistore.?

НАИСТИНА достойна и интелигентна жена е французойката!