Алонсо с удар по Формула 1 преди последния си старт

"Преди бяхме само ние - пилотите и автомобилите", отсече испанецът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MP 4/8 - красива легенда. След Хамилтън за мен Алонсо е най-талантливият пилот днес, но със стил от друго време. По-близко до Сена, Прост, Шумахер и Хакинен, отколкото до днешните фаворити.

Щом тая 17 годишната във формула 3 ми кара с 300 значи и маймуна може да сложа за пилот

Формула 1 отдавна е безинтересна и претенциозна застаряваща дама.Всяко нещо с времето си...

Джендери това наложиха и във Ф1. Меките китки завладяват света. И изкуственият интелект. И той е от третия пол. Безполов , безплоден. Ние , по възрастните само може да си спомняме, че е имало мъжки времена. Че мъжете са вземали решения, поемали са рискове, играли са Ва Банк... А сега всичко е в хората с лаптопа, ама не е ясно хората ли командват лаптопа или той тях. Пазете се от третия пол, било той човек или машина. Щом превзе и спорта, не е на добре.

Абе и да, и не. Точно тия "мъжките" изпълнения докараха на света няколко световни войни и финансови кризи.

Как от немай къде тикна третия пол напред? Нито е по темата, нито има връзка. Явно големите мъжкари от едно време само за това си спомнят и няма с какво друго да се гордеят и занимават аудиторията.

Еми те от формула 1 сами са си нанесли удара, той просто им го съобщава. И тва дето го казва, ако е вярно, много се радвам, че от години не гледам.

Какво ще рече "удар" - то си е точно така. Воланите на сегашните коли са с повече бутони от контролер за Xbox, инженерът по радиото ти обяснява кога има ток в батерията за изпреварвания, колко градуса са ти гумите и в какъв режим да използваш двигателя, обаче всички се преструват, че спазват точка 20.1 "The driver shall drive the car alone and unaided". Половината днешни пилоти сигурно няма да могат да вземат завоя, ако ги сложат във MP4/8 или FW15 дето нямат серво на волана :)