17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя нещо го е яд

Най-великите са в тежките катгории ..сорим

Ако говорим за UFC трябва да изключим от 1 до 20, че там нещата си бяха на гладиаторска основа без кой знае какви правила и без категории.Сега си е спорт, но едно време този спор между 2та щеше да се решава на ринга, а не във фейсбук.

Няма значение дали е е най-великият, но е най-ДОСТОЙНИЯТ, защото е дал обещание пред МАЙКАТА и ще го спазва независимо то цената! А, Ти бананов шампионе хич и не схващаш за какво става дума... нали!?

Джон Джоунс е най-младият шампион в историята на ЮФС. Един от най-съвършените бойци за всички времена. Това "американец" е страшно журналистическо безхаберие.

Велик, по велик ,най-велик... македонец! Точка по темата.

И двамата са изключителни, но Джоунс го наказваха няколко пъти за допинг.

Иначе за мен (както и за повечето от великите имена в спорта) Фьодор си остава най-великия (това вече с UFC и политиките около федерациите е друг въпро който не ме вълнува)!

Е така си е - не че нещо против Хабиб, но това прехвалване го има винаги към актуалния в момента - прави се за реклама и пари...

Аман от комплексирани хамериканци - да се жалва на допинговата комисия - само те могат да му помогнат! Не бял боклук такъв....

Щеше да бъде интересно ако тоя ма.й.мун срещне Хабиб нищо че са в различни категории....че може да му изпопадат буквите от май...мунските зъби.

Ти сериозно ли... май не си гледал кокала как ги размята,а вече се качва и в тежка категория.Хабиб може да се пробва в полу-средна ама ще му отиде 0-та от статистиката

Бай Ганьо много ги разбира спортовете

Лелеее..... Хабиб, който го е страх да се качи в полусредна щял да отиде до полутежка/тежка и да разбие Джон Джоунс хахахаха..... Ей, спрете да се излагате само!

Да иде да пита Гейджи и Конър, за това кой е по ...

29-0 > 26-1. проста математика

Единствената му загуба е дисквалификация заради непозволен удар. А от 26 му мача 11 са били за защита на титлата и то срещу колоси като Даниел Кормие и Вотор Белфорт. А 20 от двубоите му са в UFC,докато на Хабиб са 13. Така че е спорно. Всъщност може би наистина най-великия е Сен Пиер, кори е печелил титлите в три категории.

Проста като тебе

Единствената загуба на Джоунс е заради... Пребиване! Победите му над имена като Кормие, Руа, Джаксън, Мачида, Бейдър, Густафсон, Еванс, Бонър просто заличават победите на Хабиб, който има 2-3 доказани имена на сметката си.

Един смислен коментар да има.Аз сега очаквам с нетърпение какво ще стане в тежката категория.Мисля че ще иска от Дейна Уайт победителят от Миочич и Нгану.Големи битки се очакват.

Кой е туй афруанунимник?? Гулям праз ут селските ти титли.