17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Американецът Франсес Тиафо сътвори най-сериозната на турнира досега в Мелбърн, изхвърляйки от Откритото първенство на Австралия поставения под №5 Кевин Андерсън. Той е най-високо поставеният в схемата играч, който отпада към момента. Южноафриканецът - №6 в ранглистата на ATP, спечели първия сет с 6:4, но нататък 20-годишният янки диктуваше нещата на корта - 6:4, 6:4, 7:5. Тиафо е №39 в света и успехът идва като изненада, макар да се знае, че говорим за един от големите таланти в тениса. " Дано някой да е разбрал... нещо:)))?!?

Куевас наистина е преодолим съперник за Григор Димитров, ама ентусиазма на редактора е меко казано неоснователен. Но Тиафо е изключително непредвидим.

то бива зоб зоб ама...

Кевин винаги е бил непробиваем за Гришо...

Гриша Ганчев - вратата е отворена !

Ако слушам тъпия новинар, Гришо отсега е на финал!

А дано!!! Гришо, не се отпускай! Искаме полуфинал. На повече не се надявам, но и полуфинал не би било никак малко постижение на такъв турнир.

или може би, или дали??? Стига сте правили сметки на мой гръб. Излизам на корта и или бия, или падам... Така е в нашия спорт. Тук тото не се играе. Айде, че почвам мача след малко.

Едно равенство, така... не може ли. Ако бутнеш на съдията.