17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станаха две американските горили! Много хляб набиват тия черни американки! Ужас!

За да има проблеми с теглото при 77 кг /???/, тази жена трябва да е висока 120 см. Пък като гледам, не е. Прото е набита и тантуреста. Ето, аз съм си с проблеми и го знам. И се опитвам да се боря. Ех, ако можех за съм 77 кг!..

Човек ти майтапиш ли се? Гледах първия сет вчера и още тогава без да знам колко килограма е, много ясно се виждаше, че тази е по-голяма мецана от Серина Уилямс.

наблъскана с анаболи, затва така несъразмерно и е телцето.... ного зоб, ного нещо и чиста кат сълза.

що бе , кво и има ... искам да ми седне на лицето!

То пък Серина е с нормално тегло ..

Е нали говорим за равенство, диксриминация и т.н. Авторът на тази статийка все едно твърди, че жена с по-голямо от обичайното за тенисистка тегло едва ли не няма право да печели. Тонът на статията е обиден за всички. Контролирайте си личните изявления.

Когато бе тийнейджър, американската тенис федерация я заплаши, че ще спре финансирането й, ако не намали драстично теглото си.

tonk11

Айде стига с тази коректност бе. Или си дебел или не си. Средно положение няма. Защо и от кога истината обижда?

Какво значи няма средно положение? Ако имаш някое-друго кило над нормата дебел ли си? Ти да не си манекен? Пълните хора са най-дискриминираните хора в целия свят. Не стига че в магазините продават боклуци, ами после и се карат на хората заради това. Вие ми кажете какво да ядем, ако месото е с хормони, млякото е с консерванти, зеленчуците с нитрати, а захарите изобщо трябва да се избягват. На всичкото отгоре никой не може смислено да отговори за вредите или "ползите" от ГМО, освен, разбира се, печалбата на производителите.

Еми, "афроамериканските" спортисти се "лекуват" от астма, най-вероятно. Като леля си сЕри на и много други знайни и незнайни. С бележка от личния лекар, разбира се.