17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия американски глупачки ще търсят след време мъже за секс ама няма да има

Язък,сега няма да могат да му прелапат кинтите .

искам малко да погледна глобално на нещата. Съгласен съм че има насилие над жени. съгласен съм че има тормоз, че мъжете са по-високоплатени, че жените често си пробиват път в карирерата със чу-ане ....НО първо всичките тези актриси от движението ME TOO са имали правото да откажат на режисьорите, сценаристите и продецунтите секс или да ги запишат със скрита камера. Да, вероятно нямаше да им тръгне карирерата - но това е вид избор. Второ - струва ми се лицемерно след 20,30 години да искаш наказание за отминали престъпления. Съществува такова нещо като давност. Защо си чакал/а да станеш известна? ще върнеш ли оскарите обратно? трето - не ми е приятно че се слагат всички мъже под един знаменател. Когато Мат Деймън който е защитил приятелката си каза че не приема да го отъждествяват като насилник му скочиха. Брад пит също е защитил Джен Анистън. четвърто - изобщо не се говори че може да има насиле от жени към мъже, но случая Азия Ардженто - при това тя е от основателките на Me Too - доказа обратното. Нека се запитаме ако някойот вас го хване Винъс Уилямс н тъмното не може ли даго изнасили? Обаче в българското законодателство липсва възмонжсттта жена да изнасили мъж. Пето - случаи като този на Тайсън и Кристияно Роналдо, да не говорим за Тръмп иСторми Даниълс показват ясно че често някоя проститутка или манекенка се съгласява за секс за пари или просто по взаимно съгласие, а после се прави на изнасилена и иска да изкрънка още пари. Особено ако веднъж е сключено споразумение, а тя го нарушава за да извади на бял свят история- случаите на Роналдо и Тръмп. Нещо взе да ми писва от тези обвинения в сексуален тормоз.

Тебе ти писва, ама кучките умират от кеф, че педалите измислят закони срещу мъжете.За да се каже-изнасилване, или сексуален тормоз е достатъчно кучката да го заяви.А не е ли тормоз, да се облича, тунингова и провокира, с целоблаги.Неееее, време е мъжете да си дойдат на място, иначе вида изчезва и се появяват конирани джендъри.Ако това продължи нищо чудно мъж да бъде само експонат в някой музей за восъчни фигури.А бе,няко да е чувал за евреин изнасилвач.За един приятел питам.

Мисля, че се прекалява с тези обвинения в сексуален тормоз напоследък. В конкретния случай няма как да знаем дали е бил виновен човека или не, но няма как да ме убедят, че всичките тези обвинения в световен мащаб са истински. Уверен съм, че част от тях, да кажем половината- са за кинти.

Е,хайде да оставят ,всеки да си го развява тогаз !

Я си го начукай Дженда гаден

Човек да не развърже малко колана, егати и държавата, след 100 години всички ше са от един пол - чикиджии. Това между другото е от филма Трейнспотинг.

кучките винаги побеждават.

в щатите са фанатици на тема господ. ама във всички книжки с детски приказки за господ пише, че е грях да се самоубиеш. това е тотална идиотщина за сложиш край на живота си ,освен ако не си неизличимо болен и да страдаш. лабилната психика си е лабилна психика. било му е гот като задява момите, а после не може да понесе последиците си. напълно изключвам възможността да е невинен, защото всеки невинен би се борил със зъби и нокти. е, стига да не е още по-изтрещял и да се самоубие 5 пъти един след друг. с една дума - идиот.

А ти ходил ли си в ФАЩ или просто ей тъй си дрънкаш...единствените които са набожни там са изперкалите които са в някакви секти.....всички други имат един бог и той е в зелен цвят.

"... ама във всички книжки с детски приказки за господ пише, че е грях да се самоубиеш." Я ми посочи поне една детска книжка да прочета къде го пише това. Като гледам сериозни източници ползваш...

Ама че слаба психика!

За какво говориш по дяв0лите? Предния ден са му били съсипали кариерата и живота, твърде вероятно при измислени или поне преувеличени обвинения, а ти заключи- слаба психика. Евала, "страхотен коментар", няма що.

Голям праз.Едно безхарактерно мекотело по-малко.

Тоя може ли да се окаже директна жертва на неолибералистичния американски курволяк от #metoo?...

Взе ми думите от клавиатурата...