Американски гардове взеха български паспорти и стават национали

Росен Барчовски потвърди за натурализирането на Йънг и Милър-Макинтайър

Обратно в новината

Коментари - Американски гардове взеха български паспорти и стават национали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският термин е "разпределител".

Ама, ако се класираме на Олимпиадата, дали не може да ни изхвърлят заради бащите им ( Виетнам) и заради дедите им ( Робството) ... Страх ме ме!...

Изпотребали са ни.

Ще повторя врче доказаното от мен.Българите сме Гали,тоест КЕЛТИ,тоест Траки.Ако някой Келт е полупил Български оаспорт,то ДОБРЕ ДОШЪЛ В РОДИНАТА СИ! С всичкото си уважение към Чернокожата раса,нямам предвид наши братя и сестри в световното страдание Чернокожи,а АМЕРИКАНСКИ КЕЛТИ,КОИТО СА ЧАСТ ОТ ВЕЛИКА ТРАКИЯ! Вече предсказах ,че съвсем скоро Европа,ЗА ЩАСТИЕ,ще си възстанлви Генезисът Тракийски чрез масово влизане на Наши Белокожи от САЩ,АВСТРАЛИЯ,НОВА ЗЕЛАНДИЯ..! Те ще бъдат заедно с нас срещу масонщината на САЩ! На добър час Наши Бели Келти! Вие сте у дома си !Долу каоитализмът! Да живее Комуналното обединение на Бкагородната Бяла Раса(евреите включая).Заедно завинаги!!!

Само не разбрах траките ли са келти или келтите са траки?

ей ся ще мачкаме вече

Българския отбор а?

Тези "гардове", или на български "защитници" говорят ли поне български? За клетва, че се чувстват българи (както е в САЩ) не смея и да питам! Раздаваме паспорти на килограм, а после се чудим, защо не ни уважават! А администраторите искам да питам дали си мислят, че изглеждат по-умни, като ползват чуждици, а не българските думи?

Гардове? Досега бях чувал, че гардове означава телохранители, пазачи, пъдари, пазванти. Сега за пръв път чувам, че означавало и защитници.

Ами гледай малко поне баскетбол за да знаеш