Коментари - Анди Мъри пропуска Маями, след като се събуди със странна контузия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събудил се със странна контузия.... чекай да позная. Значи щом се е събудил не се е одървил, жив е. Тогва значи се е събидил надървен и се е контузил... Абе вие не разбрахте ли, че втори път не искат да бъдат унижавани големите асове в това блато в Маями да ги ядат комирите и алигаторите там бе?! Е единия брат Уилям да играе при мъжете и да вземе титлата, другия при жените и те така... мастърс по американски да ги е.а в говедата назобани! Е на и аз няма да пътувам за турнира, пукайти съ!

Аде, стига ни занимавахте с тоя анаболния антипатяга.

Тоя БЕШЕ ас, сега е извън играта. Сега е само ass=

ако не бях бил ибал цяла нощ, бих играл на турнир. Ако бих играл, не бих ибал и бих бил загубил в първи кръг, затова бих бил предпочел да бих ибал и да не бих играл. Бих искал пак да ме поканят и на друг турнир.

Проблемите в тазобедрената става се усещат и като силна болка в слабините, а той е с оперирана и май подменена тазобедрена става. Решението да продължи да играе и след операцията си е негово и, според мене, е глупаво.

Болка в слабините която се появява през ноща...ако е отзад ...не е добре.

просто го е домързяло. като си знае формата направо се чуди как да откаже участие

Абсолютно подкрепям. Със сменена става е и реално си е за ТЕЛК , ако беше българин. Сега с тази негова фикция да играе тенис ще я претовари и износи много по бързо отколкото е нормално. Вероятно само след няколко години ще му се наложи пак да я сменя, а повторната операция е много по сложна от първата и възстановяването след нея вече е много по трудно..

С операция като неговата е лудост изобщо да се състезава.

Тоя е свършен отдавна, какво ни занимавате с него