17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, че Андреев забуксува в най- най-ниската категория турнири, които дават точки не за АТП, а за ITF и то само ако е финалист или победител. Шанс за АТП ще има само ако играе и печели срещи в чаланджърите, но той няма и за тях необходимите точки, а и няма кой да му даде "дива карта", тъй като ги дават на своите хора или най-големите таланти. Затова Григор каза, че с парите за АТП, могат да се направят мимимум десет чаланджъра, на които нашите таланти да получават "дива карта" и при късмет в жребия да вземат някоя и друга точка. Но по-важно е патриотарите да го плюят, дори да не разбират за какво иде реч.

Радвам се, че от време на време чета и адекватни изказвания тук!

Адриан Андреев се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис на червени кортове в Ориндж Парк (Флорида, САЩ) с награден фонд 15 хиляди долара. С 15 хил.долара награден фонд,това не може и турнир да се нарече.

Тия, дето на 17 играят в големите турнири, се броят на пръстите на двете ръце(Надал беше един такъв).Останалите почват от Чаланджър нивото и постепенно минават към 250, 500 и т.н.