17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на баба убавците.... бе много срамежливи, беее....

Англичаните, твърде много, започнаха да се занимават с политика и да говорят срещу нас например, за някакъв расизъм при положение, че ние също имаме един българин, от смесен брак Шопов ако не греша и двама натурализирани бразилци. Очаквам обеда , за Б-я срещи тях в понеделник, няма логика да, но такава ми е интуицията. Ако се чудите, какво означава в случая "@", този знак за първи път е употребен в българска средновековна църковна книга и означава "Да бъде" или иначе казано Амин.

Такива били англичаните, еди какви били, ама заради тях ще се купят скъпите билети на мача в понеделник. 8 лева плащаме пакета на Диемите, за да гледаме най-интересното първенство на планетата и тези, които са измислили футбола. Имат самочувствие хората, на нас какво ни пречи да имаме, щом има за какво.

То няма смисъл Английския Отбор въобще да се разхожда до България - да пратят само вратаря и ще бият с автогол .

НЕдейте да пиете Кока Кола. Това е Турско- негърска фирма !!! Така САМО ще напълните гушите на тия Ислямски турско- негърски башибозуци- Ислямски змии и африкански маймуни. Кока кола си правят си реклама с Ислямско- турски негри.. По- добре пийте Български сокове и Безалкохолно.

Добре.

"Гарет Саутгейт и един негов футболист ще отидат на задължителната пресконференция." Ако тоз футболист е негър, вероято прскнференцият ще се проведе на ул. “Сребърна” 1, кв. „Хладилника”.

Голяма е вероятността да е негър, защото много от тях са негри. Ама уж тази дума не трябвало да се използва.

Защо, нали има такава раса живееща в Африка, не е виновна думата а смисъла, който влагат колониалните сили Англия, Франция, САЩ, за тях негрите са като нашите цигани, за това. За нас обаче негър не е обидна дума, имах в училище съученик майка българка баща френски негър, Камел се казваше момчето бяхме приятелчета никога никой не го е възприемал, като нещо различно, от нас беличките. Тогава дори не знаехме, че има расизъм .

Когато Великобритания беше Империя, по- голяма от РУсия ( и СССР), до 1960 г,, до пред само 60 години, тия ползваха негрите - маймуни като добитък и както мечките, дето подскачат по пазарите с верига на шията...Обаче, арабите и негрите почнаха да продават наркотици на англичаните и затова Великобритания разпадна империята си.... Мафиотите са турски Шпиони, пренасящи наркотици. В България, Турците продават наркотици да ОТРОВЯТ акъла на хората, да вземат парите ни, да правят от мъжете на просяци, а жените - на проститутки. А МУТРИ-те са Предатели- Идиоти, излъгани от турците да им помагат. Тия, които са убили Предателите- поп Кръстьо и Стефан Стамболов, НЕ са били някакви луди или Идиоти. Направили са го за България.

По принцип не защитавам агитки и хулигани и такива типажи, но, надявам се да не разочароват в понеделник и да дадат всичко от себе си, за да покажат на гостите гордостта си.

Тия да не са някакви пратеници на некой епископ? Принцове и патриции? На мама бухтичките, мили. Да не се на*ха от загубата от Чехия? Сега ще обвиняват чужди фенове ли? Това ли им е проблема? Егати и женчовците, много важни станали, бре? Двуличници, шарлатани и ционистки роби...

Много се правят на света вода ненапита, но историческата истина е една: В Англия е имало робство, а не в България. Англия е имала колонии в продължение на векове, а не България. В Англия се делят на хора от кралско потекло, а не в България. На такова двуличие са способни само англичани. И те не били расисти мол Ви се. Само не зная кой уби Даяна, щото беше бременна от арабин...

Тия се имат за много големи все едно не сме виждали сънародниците им в Слънчев бряг. Боклуци.