Англия обмисля тежки мерки, спира парите на неваксинираните играчи

Ако локдаунът ги спре от тренировки, те няма да получат своите заплати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще следват пътя на Серхио Агуеро.

Е нали уж е доброволно

Всичко е доброволно, нали?

Добре де, нали в Англия уж били над 70% ваксаните, какво по-дяволите се случва???!!!???

ЧИСТ ФАШИЗЪМ! ПРОСТО ВМЕСТО ЗВЕЗДИ, ЩЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА НОСИМ ГРАВИРАНИ СПРИНЦОВКИ НА ГЪРДИТЕ СИ ЗА ЛЕСНО РАЗПОЗНАВАНЕ И РАЗСТР, ПАРДОН ДОВЪРШВАНЕ НА ИМУНИЗАЦИОННАТА ПРОЦЕДУРА!

ви го туря на експерименталните ви препарати, идиоти

Не мога да повярвам какви времена дойдоха... Каква е тази репресия? Каква ти демокрация, каква ти Европа? Къде отиде мотото на ЕС. 5G антените май наистина спират мисловния процес? Поредния АБСУРТ ще се приеме без офанзива???? Преди 2месеца Вишата лига обяви над 81% пълна имунизация. СЗО ти казват че и с ваксина пак можеш да боледуваш и да си под карантина. Което си е факт че и много играчи с пълна имунизация са с ковид в момента. От дек на дек тия без ваксини да не си получават заплатите като са под карантина, а набодените с карантина да си ги вземат? СЕРЕМ ТИ НА КОВИДА.МЕДИЦИНАТА.СЗО.ПОЛИТИКИ.МЕДИИ.ЕВРОПА.ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА.ДЕМОКРАЦИЯТА.ГМО ТО ДЕТ НИ ТЪПЧАТ. ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ.. АМА МНОГО ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ АКО СЕ ОПИТАТ ДА НАЛАГАТ ПОДОБНО НЕЩО И ТУК. СЕРЕМ ТИ НА ДЕЛТА ГАРД И СЯКВИ ПОДОБНИ ДЕТО ЩЕ ГИ СЛАГАТ В УНИФОРМИ.... КАКТО НЯМАМЕ АРМИЯ ЗА МИНУТИ ЩЕ СЕ ПРЕВЗЕМЕ ВЛАСТТА.

Тези хора са безкруполни и лъжат за всичко. Всичко е цирк платен от бил гей и други самозабравили се милиардери. И няма да оставят хората, ще ваксинират всички, включително и децата ако не се вдигне целия свят. Лошото е,че в Европа им вярват, защото са олигофрени.

Просто от любопитство питам, без да твърдя че такъв е случая. При НЕпълно клинично тествана ваксина, риск винаги има. Дали сега, или след 10 години може да се окаже, че нещо ти е необратимо увредено. Как се процедира в такъв хипотетичен случай срещу хората/организациите които са те накарали насила да се ваксинираш, прилагайки репресивни мерки ?! В една такава хипотеза половината свят ще е за затвора, другата ще фалира от съдебни дела .....

Чети за ваксата от полиомиелит. Общо взето едно 20-30к деца си умират...та това отговаря на въпроса с грешките :)

Ама секунди преди ваксиниране нали подписваш, че се отказваш от претенции

Всеки има право на задължителна доброволна ваксинация.

Да въртят барабана и да дърпат спусъка . Какво толкова ? Все някой оцелява . "Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз. Какво тук значи някаква си личност?!"