Коментари - Английски треньор предложи Стилиян Петров за шеф на футбола ни | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щ. Петров го боготворят в Англия, но тук кой свестен би вирял.

Дано Стенли не се навие на това. В България сме създатели и държим патента за опетняване на хората и веднага ще бъде поредния омаскарен. Добър човек , не ни заслужава !

Няма лошо. И Бербатов е честен и умен. Важното е да не са онези крадливи примати.

Таралеж в гащите не му трябва!!!!! Няма да се справи с помията и жълтенията!Всички и всичко плюем,ние българите!!!

Стенли би бил добър избор, но какво да кажем за окопалата се шайка около перуката начело с венци стефанов и касабов все разбойници,с който няма как да се пребори.

Англичани, хачде моля ви се , не ни поучавайте. Гледайте си вашата кочинка, не си навирайте муцунката в нашата.

Докато по канал 1 ми се явяват хора от агитките, които обясняват, че било нормално млади мъже от един и същ отбор да се бият като имат различия помежду си, докато у нас стадионите са място за разпространение на идеи предназначени за малоумни неграмотници, докато се толирират организирани престъпни групи да печелят от футбола и Господ да стане шеф на БФС - тая си е. За да се оправи футбола трябва да има скъпи билети и да бъде СЕМЕЙНО забавление- ДОБРЕ образовани мъже да водят децата си на стадиона и да не се притесняват, че детето му ще стане гамен. Аз съм заведен на стадион на 3 годишна възраст - дори не помня първия мач на който съм бил. Баща ми беше инженер , възпитан, културен човек. Съботата беше денят в който мъжете заедно с децата отиваха на стадиона, жените имаха свободно време. Така беше докато на стодионите ходеха нормални хора. Стадионите бяха пълни. Моето дете е на 8 и не само не го водя на стадион, но у нас не се гледат български мачове. Моето дете не знае каква жалка картинка е националния отбор. Та драги престъпници, които смятате, че стадионите са ваши - ами не се чудете, че вашите любими отбори не могат да бият вече и посредсвени отбори от скромни държави. Утайката на общетвото каквато сте феновете на отборите е нормално да е фен на отбори утайки на футбола....

Ако футбола е игра за масите, ако е за хората и целта е да ги прави щастливи, то тогава може би е редно ХОРАТА да имат отношение към това кой трябва да заема ръководен пост във федерацията по футбол. Аз за Стенли - одобрявам!

Вчера прочетох някъде,че е нормално на стадионите ,зрителите/феновете/ да изливат отрицателната си енергия и се питам защо. На стадиона се ходи за кеф и желание да се гледа футбол.Агитките на Левски ,цска и пловдивските отбори ,най вече, крещят ,пеят и псуват през целия мач и се определят като верни,невероятни публики,а пялежите и димките им като невероятна хореография която спира срещите.Какво искаме тогава ,като насърчаваме тези прояви,като търпим във вътрешното първенство маймунските звуци и обиди като "турци" сте,"говеда","свини","мангал" ? Какво искаме като българския клуб ЦСКА-София насърчава феновете си да викат против Лудогорец на мач с чужд отбор?Ние нямаме уважение икъм никой, дори към себе си-справка отношението на феновете които изливат отрицателните си емоции и върху играчи от техния отбор,събличат ги и ги обиждат когато загубят.Че какво може да направи Стилян Петров ако стане шеф или който и да е друг - НИЩО. Ясно е ,че това беше планирана акция с цел да се свали Борислав Михайлов и не ,че ми пука за него,но пак го правим по български с подлост и унижение.Вижте историята ни ,пълна е с такива преврати и затова половината от съществуването си сме били под робство.Затова пет века сме чакали някой да ни освободи и нямаме едно въстание протв поробителя.Затова и Левски има такъв край сложен му от българи.Затова сме на тоя хал и ще сме.

Ст. Петров е интелигентен човек и би бил добър избор !.. НО, изборът трябва да е наш, а не на някакъв си островитянин !!..

Футболистите не са добри Мениджъри, да си гледат футбола.

За да си тартор в АДА, тршбва да си дявол!Стенли е АНГЕЛ, не става!

Така... Англичаните правят една "расистка постановка" и след оставката на боби Михайлов почти нареждат кой да е новия шеф на БФС...

Само едно коментарче, иначе напълно подкрепям - как така нямаме нито едно въстание!

Да, на Стилиян му е само до нашите простотии :)

Твърде е почтен, акулите ще го "лапнат" за закуска.

Аз пък предлагам Б. Михайлов за шеф на футбола в Англия !

Познавам семейството на Стилиян - майка му, баща му, сигурен съм, че той няма да загърби никога златния си авторитет в Англия и да дойде в обрания бостан, наречен БФС на БГ !! Мафиотската групичка около Б.М. е доста и никой от тях няма да му ръкопляска на патриотизма, напротив ще му се присмеят и ще го удавят в една капка вода !! Лисугера Лечков стоеше зад гърба на Перукан и сега не му се иска да си навлича ядовете на колеги, съдии, фенове, ултраси, прокуратура и какво ли не...И съм сигурен, че ще се оправдае с новата си кандидатура за кмет на Сливен на тези избори !!

Докато от бфс не се изрине всичко, което е прекарало детството си в комунизма нищо няма да тръгне напред. Нищо.

Прав е. В по-новата си история, след 1396-та година нямаме. Имаме жалки опити. Визирам турското робство. Например Първото сръбско възстание, пак срещу тези турци трае 9 /Девет/ години. Колко време трае Априлското възстание?

Аз предлагам в БФС да сложат пияния футболен фен на Англия който каза че ще бият с 5 на 0. Явно той познава по добре българския футбол отколкото тие в БФС