Английски вестник твърди: Има сериозно подобрение в състоянието на Шумахер

Според "Дейли Мейл" германската легенда вече не прикован към болничното легло

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя,...........>>>>> www.Trade46.Com

А дано, въпреки, че е доста съмнително. Този човек, както и всичко в подобно на неговото положение, заслужават да се върбат в живота. А иначе, когато се състезаваше във F1, бях срещу него. Пожелавам му напредък във възстановяването !

Постоянно ни се говори за фалшиви новини, а когато журналисти пишат свободни съчинения, в зависимост от очакванията на хората, тогава си е нормално. Дори и да има подобрения, това са неща касаещи предимно семейството му, а не шоу.

Тоз има пари Заработил си ги е Българинът няма пари ограбили са го Труп равно на трупове за 1мильон Къде са Артовете да възхвалят съвремието

Колко много правописни грешки...

Дано се оправи лека полека с Божията помощ и със силният си дух на спортист и шампион. Стискаме палци и горещо се молим и надяваме да се оправиш час по-скоро шампионе.

Хората са го казали "който не знае си измисля". 1 към 1 е с вестниците и особено с жълтите такива.

Дано! Въпреки че е малко вероятно... Но се чудя - нямате ли си редактори? Изпуснати букви и думи, смешно е.

!

Не знам кой вярва на таблоидите, които са нещо като нашите жълти вестници. Въпреки това силно се надявам Шампионът наистина да се възстановява, както често взе да се шуми в пресата.