Английски вестник твърди: Има сериозно подобрение в състоянието на Шумахер

Според "Дейли Мейл" германската легенда вече не прикован към болничното легло

Обратно в новината

Коментари - Английски вестник твърди: Има сериозно подобрение в състоянието на Шумахер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой вярва на таблоидите, които са нещо като нашите жълти вестници. Въпреки това силно се надявам Шампионът наистина да се възстановява, както често взе да се шуми в пресата.

!

Дано! Въпреки че е малко вероятно... Но се чудя - нямате ли си редактори? Изпуснати букви и думи, смешно е.

Хората са го казали "който не знае си измисля". 1 към 1 е с вестниците и особено с жълтите такива.

Дано се оправи лека полека с Божията помощ и със силният си дух на спортист и шампион. Стискаме палци и горещо се молим и надяваме да се оправиш час по-скоро шампионе.

Колко много правописни грешки...

Тоз има пари Заработил си ги е Българинът няма пари ограбили са го Труп равно на трупове за 1мильон Къде са Артовете да възхвалят съвремието

правиш вкъщи това е! Не знам защо искаш да го гледаме...????

И повече могат да се изкарат - проституцията винаги е била доходен занаят.

Какво плащат селяк!!! Ти не си виждал 87$ по 10хилки искаш да правиш, смешник

Постоянно ни се говори за фалшиви новини, а когато журналисти пишат свободни съчинения, в зависимост от очакванията на хората, тогава си е нормално. Дори и да има подобрения, това са неща касаещи предимно семейството му, а не шоу.

А дано, въпреки, че е доста съмнително. Този човек, както и всичко в подобно на неговото положение, заслужават да се върбат в живота. А иначе, когато се състезаваше във F1, бях срещу него. Пожелавам му напредък във възстановяването !

Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Ето какво правя,...........>>>>> www.Trade46.Com