17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА

А пенсиите ще ги дават на 7-мо число...

Браво!

Браво на нашите момичета. Няма да коментира коментарите на простаците и псевдо българите вместо да поздравят те критикуват. И пак едно голямо хахахха на коментарите от предишните хейтъри които критикуваха действията на тренера на на нашите момичета след неправилно съдийство. Ето победиха нашите девойки извинете се. Да живее България :)

и тази седмица спечелихме. да се готвим за следващото световно другата седмица и за европейското по- другата... мачкай гришо... опс ...това май беше за друг случай...

Спечелихме световното по худ. и тази седмица. Да се готвим за следващото световно другата седмица и за европейското световно по- другата... Мачкай Гришо... опс ...това май беше за друг случай...

E Нали Илияна Раева избесняла заради съдийството и за това. Не щото примерно момичетата могат.

АНСАМБЬЛИ ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА ИМАШЕ ПРИ НЕШКА РОБЕВА

най голем майстор на бух бух алките е генерал Боко..

Благодарим за положителните емоции.

Простотията граници няма. Пристия човек си остава прост. Като неможеш да се радваш по добре непиши нищо. А за момичетата поздравления.

Браво, момичета!

Нещастно създание, осмисли ли си вечерта?

Браво на момчетата. Да са живи и здрави и готови за нови победи.

Единственият колективен спорт, в който имаме стабилни и постоянни традиции в историята, а това е показател (за разлика от футбола), че нищо не е случайно! Красив женски спорт! Браво!

Щом смятате, че съдийството не е било на ниво, върнете медалите!

Браво прекрасни момичета и треньори !

Елитни компаньонки.

Да сте живи и здрави!

браво! Юнаци!

Браво, Златни момичета ! Гордеем се с вас !

От 5 момичета - 0 български имена. Евалла, машала!

Ако Вие не сте идиот, не знам кой е! Не можете ли да се зарадвате на този безспорен успех на момичетата и да им пожелаете здраве и успех?!

здраве и успех ...и към Дубай ... Сецаш ли се за какво празноглавецо ?

Е, и нашите не са лоши Кучи Гъз - Кунка, Пенка, Сталинка, Кира, Керанка, Гуца, Дойна, и още много други тъпашки типични български (не гръцки) имена.

Не си хаби времето, никой не ти чете простотиите. Ограничи се до 2-3 изречения, повече от това никой не чете в коментари.

Браво! Веднага нови пенсии! Друго е съдиите да са купени! Следаваща седмица ново злато на световната купа в Стършел!!

В този спорт явно принципът е: за всеки участник - медал. Ако не стигнат медалите, почват скандали и другия месец се организира нова световна купа.

Дойна е румънско име.

Никой не чете повече от два реда. Пишеш напразно.

Сигурно си от гей общноста

Браво на нашите, да го духат руските курви! :)

Здравейте, много ви моля, ако някой може да даде линк за да видим това изпълнение, ще съм много благодарен. Аз лично търсих, но не намерих. Благодаря предварително..

Сложно съчетание.

Точно породи това, че съдийството не беше на ниво, спечелихме раева! Хайде сега коментирай! А сега веднага вдигане на пенсиите на "златните" тенекиени момичета. Следва турнир в с. Стъргел!

Ясно ще си гневен, те рускините не са дори на стълбичката.

Някой май е залагал рускините да вземат златото, а те не са даже и в тройката. Май много го е яд този някоой на нашите момичета. Нека още много да го е яд и те все да печелят.

Честито! Скоро и мъжки отбор!