Ансамбълът ни грабна златото в многобоя с хипнотизиращ спектакъл (видео+снимки)

"Диамантите" на българската художествена гимнастика не оставиха шанс на конкуренцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая да завършват упражнение на кол

чекиджииска работа...педофилска

Душевните ти себеоткрития не ни интересуват.

защо са толкова слаби? навсякъде по света нормата е дебелото и голямото, само ние се правим на интересни и вървим срещу новите концепции за женската красота

а кога ще видим мъжки отбор по художествена гимнастика? какъв е тоя сексизъм???!!!!

Игрщаха чудесно, но все пак допуснаха грешка. И срещу тях беше вторият отбор на Русия. Нека бъдем реалисти, ако играеше първият отбор на Русия, с тази грешка нямаше да са първи. Интересното, защо са пратили втория отбор.. Като видях нивото на другите, безкрайни грешки, май всъщност всички играха като с втори отбори..

Браво на диамантените момичета! Още с много успехи им пожелавам да ни зарадват! Те доказват,че българите сме способен народ и винаги ще бъдем!

Защо пък "диамамнтени" ? За съжаление хуйдожествената гимнастика не мога да я причисля към спорта. След като любители не практикуват даден "спорт", то той е само за сътезания между дресирани мераклии.

Абе,.. Тези диаманти , ще са като перли в леглото!!;))

Поздравления, но това с диамантите вече идва в повече. Нали бяха златни, кога пък чак толкова се трансформираха?! Явно Мадам Сиракова има нова опорна точка...

Спорта в БГ отива на заден план все повече

ППМ

Браво !

Тези дни само млади момичета отсрамват страната ,вчера Тейджан и другите яки българки ги разбиха на борба ,днес ансабъла с нежните и грациозните на художествената гимнастика ,да са живи и здрави момичетата ,че мъжете нещо ги няма по върховете на спорта.

skromna35

Няма видео!

Тия рипат като видиотени спорта стана ненормален и защо ни е всичко това вече ми писна от тях стана като при комунизма друго не можем сомо рипане и бойни спортове

дреме ми за златото на тия .По важното е кога ще спрем циганите

Видимите резултати от управлението а ГЕРБ! Европа ми чува и ни награждава!

гледам, много мнения, реших за беля да почета, как се радват хората на чужди успех. а то повечето били нацвъкани злобни приказки за пенсии, за мераци и за какви ли не глупости. станах пишман. взех си поука - коментарите за футбол са много по-културни. лека нощ.

БРАВО И ПОКЛОН НА ДЕЦАТА! Да са ни живи и здрави и да продължават да ни радват!!! Тези които имат проблеми от друго естество да идат да коментират други статии! Това са си наши деца и се нуждаят от подкрепа уважение! А както показват и от респект!

Не съм урод ,ама защо така ми се набива във възприятието ,тези познати "съчетания" от .... -БУХАЛКИ -ОБРЪЧИ... -ЛЕНТИ (рязане)... като една действителност в живота ми вече 30 години.... Че и всичко гарнирано с млади,красиви момичета ,които в крайна сметка не отиват да си лягат с ....отличниците ,а с ритнитопковците ,мутрягите или синчетата на ерзатц милионерите....

същество си...

Свързаха трите обръча чрез бухалките и се получи чудесен и оригинален ефект! Браво!

кому е нужно всичко това писна ми от тия да вземем да си оправим законите и икономиката

Ами вземете!

От дир, Явно вие сте тези, които се гаврят цинично с тези момичета в грозните коментари, друга причина да висят тук във форума не виждам. На всеки с такова отношение към тези хубави български момичета - да му се връща до девето коляно по женска линия.

можеше да се коментира под новината за падналата Чесна рева ли заради грозните коментари ?

браво на момичетата, а и ще има повече неизлишни милЕони за Раева

България никакво злато не е грабнала... Просто направи заявка за пласмент на свежо...красиво...гъвково месо....някъде из еврогейските или мюсюлманско резняшките богаташки ...среди... В най лошият случай... мутрешко -парвенющките у нас ....

Ти не си у ред! Сигурно си някакъв циганин или турчин или пък руснак умрял от яд, че не печелите. Как па не се зарадвахте бе хора, що за народ сме?????? Тъпак си и такъв ще си останеш с това мислене!

A ти си т....п г.......з

Браво, браво на децата! И им пожелавам още медали! Младите сигурно не помнят времето на Нешка Робева, но тогава всички златни медаи отиваха при българките, а другите си разпределяха каквото бше останало от нашите

Много се развълнувах, браво толкова сложно съчетание, че тази малка грешка е направо нищо, радвам се за тези момичета, поне веднъж не говорете лошо и без това в тази държава всичко загива, насладете се и подкрепете тази победа с добри мисли!

Плаща им се, за да се "грижат" за липсата ни на национално самочувствие

Моля модераторите да изтриват такива като гаргата ,и други подобни тъпанари и простаци!

Браво, сега пък диамантени! Веднага да бъдат пенсионирани !

Дядка, пий си хапчетата и си лягай, че явно си много гневен и злобен и ще вземеш да вдигнеш кръвното само от мисълта, че момичетата са ни диамантени. Ами такива са бе дъртофелнико. И да си умреш от яд все тая.

Тикво, като искаш да си тиква, бъди тиква! Историческо, златно, диамантено, грамадно, незапомнено, възхитително, сребърно .... представяне! Веднага пенсионерки !

браво!

нашите грации са братовчеди на нетаняхУХОто ,разберете ги .те все искат да повече от нормалните човеци и все не успяват .хахахаха ,кипи с празно под тях ...

Да ти кажа, никой не ти разбра мисълта. Вероятно и ти не знаеш какво точно си искал да кажеш. Легни и се наспи и тогава пиши, може пък да те разберем, знае ли човек.

Богиниииии, браво!

Браво!

на гимнастичките ни, дано само така да печелят първи места и да ни радват.

ами перфектно изпълнение ! БРАВО !

дайте им по още една пенсия сега

Браво принцеси!!!!Супер сте!!!!!На фона на националната ни "какафония" вие наистина блестите и ни радвате като диаманти!!!

Раева да си търси спонсори...СТИГА ДЪРЖАВНА ПАРА!

Свветовната купа се финансира именно от спонсори , а държавните пари са за на майка ти .п..........а.

Фитко недоскубана смотана, смешните пари, дето ни струват спортистите са нищо за рекламата, която правят на страната ни. Да ви не е-а и смотаните "икономисти", то от такива като вас най-плодородната страна с интелигентно население за 30 години направихте всичко да се внася и изнесохте най-ценното - хората. Млъкнете и се скрийте някъде, че скоро иде ред на паветата да полетят по вас!

Този комунистически спорт още ли се практикува в свободна България ?

Да бе плазмодий.И не само в свободна България ами и в капиталистическите САЩ , Германия и Италия например.

Значи истерията по тоя ансамбъл е много смешна -рускините пратиха някакъв втори /трети отбор в София,нашите се скъсаха от грешки ,през седмица има състезания от световна купа и вече писва тази пиар кампания и милиони наливане на пари в един спорт ,който единствения му плюс е ,че се дава един комплект медали на олимпиада.Както винаги рускините ще имат най висока трудност и ще спечелят ,ако сбъркат много ,шампионки ще са Италия а нашите диамантени ,златни и не знам с какви още епитети преекспонирани момичета ше вземат евентуално бронз .Всъщност единствения им успех е когато им подариха титлата на едното съчетание миналата година ,след като се провалиха в многобоя ...

И защо ако рускините сбъркат златото непременно да отиде в Италия , а не в вългария.Що за малоумна логика и тъпанарско изказване.

Браво!