17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сираков на едно Световно отиде, жена му - всяка седмица хахаааа...хихииии

Тая седмица ши бъдат Световни шампионки...те се редят

Съветската кочина може само с измама, факт. По честен начин, с труд, ония монголи могат само да направят почетно участие, нищо друго. Както в икономиката крадат всичко от всички в последните 100 години, така са и в историята, и в политиката, и в спорта.

Ти съветската кочина е зае.и. Щото ако я нямаше, японките трябваше да са ни виновни, че не сме първи. Медалите са успех, само дето трябва повече скромност и трезва оценка на възможностите и намаляване на претенциите към световната конспирация от страна на г-жа президентката и понижаване на медийния апломб преди всяко състезание. И стига с това "златни". Щото ми напомня за поговорката "Нашето гардже е най-хубаво".

Те заслужават златото! Прекрасни са!

Нещо сте се объркали. Не знам какво разбирате под прекрасност но, изобщо не заслужават световна титла т представянето си. Беше им подарена. Отворете който и да е сайт и ще видите какво е мнението на хората от цял свят

ППМ

Браво !

Безспорно имаме добър ансамбъл ,което е прекрасно .Сега сме с най добрите и с най силните като трудност съчетания са коментарите на Илияна Раева.Тя непрекъснато надъхва с гръмки коментари в тоя дух,но идва голямото първенство и се вижда ,че не сме с най трудни съчетания явно.Едно и също се тиражира за рускините и това е вярно,често скандално не им виждат грешките ,но трудноста.Има правилници и се съмнявам ,че без да имат елементите ще им завишават оценките.Вече с новото оценяване трудноста е най важна.Ако има проблем да искат официални разяснения ,защото е смешно да се оправдават само с съдиите. Така че истината е ,че Илияна Раева да създаде необходимост да направят най силните съчетания и да сме с най висока трудност и тогава като ни режат да реве,а не били сме най красиви,най ритмични,синхронни и т.н.Иначе да каже аз прибирам много пари и федерацията но защото нямаме толкова класни индивидуално гимнастички винаги ще сме след рускините с или без съдийско рамо и тогава от БСФС да си преценят дали да дават милиони за домакинства на този спорт който се отразява само защото е на олимпиада.Да сте чували за естетическа гимнастика или за синхронно групово фигурно пързаляне,Еми не сте защото не са олимпийски.

Очевидно имате проблем с Илиана Раева, но не се впускайте в размисли по теми, по които сте или невеж/а, или твърде пристрастен/на.

чували сме за ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА например. И не ни харесва съдиите да осчетоводяват сложни елементи и акробатични номера и така да раздават медали. За сметка на идея, завладяваща интрига, хармония, изящество и съответстващ музикален акомпанимент.Харесва ни този спорт да носи удоволствие и наслада, което е неговото предназначение. Не ни харесва да гледаме преизпълнени със сложности съчетания, които не дават възможност на класни гимнастички да се представят като такива. Това видяхме при руския тим и затова във всички чужди сайтове , които прегледах, феновете са ОТВРАТЕНИ.

Мисля, че сте показали изключително невежество и неграмотност. Аз съм от поколението, което преживя огромната промяна в този спорт, наложена от Великата българска школа. Илиана Раева бе едно от прекрасните лица на тази промяна. Това, което тя защищава в момента е смисълът и предназначението на този спорт, който е на границата между балета и гимнастиката. Залогът е по-голям отколкото можете да си представите. Затова не е зле да сте по-сдържана. За възпитанието и граматичните грешки няма да се заяждаме.

Браво, момичета! Героини!Аз съм голям почитател на художествената гимнастика,не пропускам световно,но такъв фарс досега не бях виждала!Толкова явно орязване на нашия отбор, безсрамно,безкруполно,при толкова съвършена игра!Горе главите!Вие сте световните шампионки по всички правила!Ако има поне малко прозрачност и излезнат разбивки от резултатите на всяка една съдийка,ще се позабавляваме,но какво от това???

илиана

Световни са по правилата в главата ти....елементарен патриотар

Хайде другата седмица в село Манежная Луга злато!

Абе то наистина всяка седмица има европейско, а през две световно.

Браво на децата. Браво на г-жа Весела Димитрова и целия бг щаб! . Благодарим ви, че напълнихте сърцата ни с красота! Обичаме ви!

Браво!

По коментарите ще ги познаете.

Е познахме те. Бегай сега, че петролът пак поевтиня

Следващото световно, ако не закрият тая дисциплина преди това, направо да награждават съветските курви преди откриването. Хем по-лесно за организаторите, хем и останалите участници да не се надяват на нещо като последни абдали.

Точно. И ако може да публикуват описание на суперсложните савецки елементи, че като гледаме да сме наясно къде да замижим и да си викаме това е супер сложно Щото вчера тъкмо си помислих, че савецката девушка изгуби баланс при въртенето с главата надолу и размаха спасително ръце за да не се забие с чело в земята и хооооп - гледаме и не вярваме на ушите си - най-високата оценка, не щото се въртя и залита като пияна, а защото било сложно и претъпкано от сложности - свят да ти се завие.

Балкански

Съветските елементи винаги са най-сложни и най-големи. Също като съветските джуджета.

Абсолютно измислен спорт! Направен така, че да има за всеки по нещо! Следващата седмица на турнира в с. Стъргел ще вземат злато! Но май е редактора озаглавил измислен! Всики коментира така както му е изгодно! ОТВРАТ!

да-а-а-а ... а аз до сега се чудех за кво ги водят да се кълчат все на разми места като Батуми, Сухуми, Абъ-Даби ..... види се правоверните ходят на тези "състезания" да си попълват харемите и майсторките на манипулации с топки явно най-се ценят

Пишете, че българският ансамбъл е спечелил "сребро" на съчетанието с ....ТОПКИ ! А на първата си страница сте изтипосали една снимка ,заемаща 1/2 от площта и на момичетата държащи в ръцете си...ОБРЪЧИ ?! Абе ,дирнишки некъдърници, не проумявате ли ,че с "трици-маймуни не се ловят" ,стари,претоплени манджи -не се ядат и ,че всяка поднесена новина ,,носи информация не само с текста си, НО и със приложените към него снимков и видео материал ! Това във "Факултето" по Джурналистика не са ли ви го обяснявали ? А ? Знаете ,само да триете, блокирате - тези ,които ви критикуват и пишат обратното на тезите ,които лансирате и за които са ви НАРЕДИЛИ и ...ПЛАТИЛИ ! А претендирате да сте свободен,независим и ОБЕКТИВЕН НОВИНАРСКИ САЙТ ! ДА.....АМА...НЕ !

Независимостта (от Рисуя) си има цена!

Така е като се инвестира в спорта. Още повече медали ще има.

са тези инвестиции са безсмислени

След такова сложно съчетание, изиграно без грешка с обръчи и бухалки, да останеш на 5 то място...нямам думи. Някои хора / съдийките/ нямат съвест !

Имат ръчички за намазване.

какви пет лева? не е ли 2 място и сребърен медал?

На съчетанието с 5 топки спечелиха сребърен медал.

Аз толкова мача не съм играл - колкото жената е била на Световно Тия тва Световно за нищо го нямат...за година мой си неколкократен световен шампион Да мии жива и здрава женичка и и дават народна пара

Скоро па ши има Световно...

А ще го дават ли по Кошлук ТиВи?

айде стега вече у лляхте се всяка седмица с тия

другата седмица пак...

SU-152

Как беше съдийството,престъпно!Как беше съдийството при волейбола,престъпно?!А при футболът?! Въобще спорът ни, по време на така наречената демокрация, въпреки парите, които се наливат в него, упорито върви надолу . Сега се радваме на 1-2 медала от олимпийски и световни игри, а беше време, когато бяхме в челната шестица в света по брой на медали!

нали другарю?!

престъпното съдийство даде на Япония златния медал, защото начело на федерацията е японец, а олимпиадата ще е в Япония?

Съдийството просто осчетоводява сложни елементи и акробатични номера. И раздава медали. Това обяснява защо руският ансамбъл получава световна титла при толкова грешки и нечиста игра, скучни и хаотични, изморяващи съчетания. Отчитайки това, японките, следващи същата тревожна тенденция, бяха ощетени, тъй като играха без грешки и чисто.

"Престъпно съдийство лиши" Русия от световната титла. Но що така - в Русия да няма истерика? Различна култура и характер?

Ми не смеят, щото си знаят как им подариха световната титла с грешки и какофонични съчетания. И това им е много. Целият свят го разбра. Поняла, истерика?!

в подзаглавието пише, че е прекъсната победната серия на Русия? що пак си недоволен.

Значи продължаваш да истериш?

сАвеЦката кАлтура...

Култура показаха вчера при награждаването самурайчетата, а не руските девачки. Може би пък да ги е било срам, а ???!!!

браво!