17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заради тези настоящи и бъдещи наркотрафикантки и наркоманки скочи Цвети, не е тъпа като другите и разбра, че гимнастичките са мулета като боевски.

Веднага да им се дадат пожизнени пенсии! Сега е момента, преди изБорите!

Браво! Браво! Браво!

от злобните коментари само виждам, че даже не сте гледали състезанието..нашите момичета са артистистични, грацилни и като тела и като поведение, за разлика от много набити спортни фигури, но няма изкуство в тях

“Грациални” са.. Намирам Симон Байлс за по “грациална” в случая а тя поне има излъчване ако не друго..

Няма дума грацилни!!! Казва се грациозни!!!

"Грацилни" - медицински термин за тънки, крехки

не мога да повярвам, че има българи, които слагат Минус за успех на нашите български момичета, вие сте скотове..да не обиждам животните, те са по- благородни

Кой ти каза, че са българи? И в пределите на България и извън нея има хора, които по някаква причина владеят български, но не се смятат българи и мразят българското. Браво на момичетата!

Това не са "българи", а жалки рашистки платени кумунотролчета. Те са безродници и се продават за жълти копейки против БЪЛГАРИЯ!

Зле са по отношение трудност с тяло, но тов не е нищо ново за “българската школа”. Как пък Илиана и компания от глуповати трньорки не могат да развият пластичност и гъвкакавост като при рускините... Дървета които си подхвърлят уред напред назад.. Да, трудност с уред има но с тяло са трагични. Боряна също, отврат в скококове (добре че треньорите имат очи и и поставят само по един на съчетание.) Свити колена навсякъде и отврат падьоми. Да с уред се стига до някъде но никога до златни медали.. За дебеланата Катрин не ми се и говори.

Руски, толкова ли няма други новини да се изхождаш под тях? :)) Рускините имат "добри" съдийки, които успяват да организират гласуването... Ако се чудиш, как става. :))

Не са пластични като рускините но поне ловят точно. Лошата селекция спрямо физически качества няма как да се преодолее с тренировки. Но все пак да подкрепим момичетата заради неистовия им труд в залата. Като феномена Лала няма как да ги превърнем.

Dobro nivo- da, no ne e dostatychno za Olimpiadata. Vremeto shte pokaje.

Но Русия имат над 60 точки заложени в техните. Няма как нашите, колкото и да ми се иска, с техните свити колена и улявания със свити лакти да победят изпънатите рускини..

Как са те изпънали тебе руснаците, брат... ;)))))))))

Браво..успех!! Грация..красив спорт

"Постигнали са най-високата оценка давана някога в този спорт." - е на такъв факт и най-големия критик на Илиана Раева или на федерацията нищо не може да каже, а само трябва да се изправи на крака и да изръкопляска. А знам българина колко е критичен. Обаче Браво! Наистина браво!

Браво!

Respekt, no Rusiq i Izrael ne uchastvat, Italiq syshto.Dano na Olimpiadata preborqt i nai silnite.