Ансамбълът събра и трите големи световни купи за сезона

България е на второ място след Русия по медали в надпреварата за 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добри са Българките но нямат психиката на Рускините и дори на Италианките. Когато ножа опре до кокъла просто се разпадат. Няма как да бъдат шампионки никога. Рускините са по неловки но няма значение. По гъвкави и по тренирани, няма как да загубят на голямо състезание.

Браво на момичетата,живи и здрави да са,то май само те останаха на ниво,и да ни радват !

Като зрител и любител, смятам, че нашите отборни съчетания са много по-красиви, хармонични и сложни от руските. Италианките също имат много красиви отборни съчетания. Досега не ми е харесвало руско съчетание.

Този хубав спорт е вече съсипан от рускините и докаран до някаква смесица от неприятен цирк, псевдо-балет и фигурно пързаляне. И другите, като напр.Раева се присъединяват.

Много е прав човека. "златни" са само в очите на Раева. Безспорно имаме гимнастички от световно ниво, за разлика от много други спортове, но ЗЛАТНИ засега са само и единствено рускините всички останали са просто добри гимнастички. А относно,н акъде е тръгнала художествената гимнастика мога смело да каже стремглаво надолу, както стана с футбола преди 20 години. Ако Раева се разкара като председателка на федерацията или по-точно няма достъп до селекцията на националните отбори ще имаме успехи, но бъркането и навсякъде, по-скоро вреди, отколкото помага. То е ясно, защо се бърка не от любов към гимнастиката, а от любов към финикийските знаци. Не случайно списва в личната си страница за "постиженията" на възпитаничките от собствения и частен клуб, и най-вече за Воложанина, Тасева и Цонева. Така и така никой не разбра, какво толкова направиха през годините за българската художествена гимнастика въпросните три гимнастички, та да и м се обръща такова внимание. Искам да отбележа и, че центрове по художествена гимнастика като Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Кюстендил и Велико Търново не могат да "добутат" една гимнастичка до националния отбор. Всъщност имаме една от Бургас и до там.

И една от Варна и то в най-силния ансамбъл, който сме имали от много години насам! Моля Ви, не омаловажавайте работата на ансамбъла и тяхната треньорка, защото наистина са много, много по-силни от рускините!

Да, и една от Варна. България да не е София и София да не е Левски Илиана. Ансамбъла е добър и Боряна е добра, както и Стиляна, но НЕ са "златни", нито една от тях. Златни може да се нарекат момичетата от предния ансамбъл, когато станаха абсолютни световни шампионки в Измир, след като Русия не можа да си намери уредите. Пак повтарям, че в момента нямаме гимнастички, които да победят Русия, а те са водещата сила в художествената гимнастика.

Виж сега, това в Измир беше чиста случайност. Не можеш да ми наричаш "златни" тези, които взеха медал, само защото другите изтърваха. Както и не можеш да превърнеш бронзовия на Олимпиадата в Рио, в златен. Сегашния ансамбъл е КЛАСИ на предишния и ти го казвам като човек, който разбира от този спорт. Това, че преди две години рускините с брутална, нереална оценка им отнеха златото на Световното, не означава че този ансамбъл не е феноменален! Не гледай медалите, гледай състезание и тогава коментирай. Рускините не са толкова силни, колкото изглеждат накичени с медали. Там има една жена, Ирина Винер, която притежава цялата власт в този спорт и просто няма минаване през нея. Ако има Олимиада тази година, очаквам и японките да са преди нашите и не защото са по-добри. Пак ти казвам - гледай състезание и може и да разбреш какво наистина е класа.

Гледам медалите не играта. Същото говорят и Италия и Беларус и Израел и Украйна за техните ансамбли, че са най-силни. Спорта е субективен. Нали "приятеля" на Нешка и Илиана все ходи по състезания/Моринари/, уж е някакъв шеф на нещо си в гимнастиката. Всичко става пред очите му. Ми като ги вижда тези неща защо МЪЛЧИ.? Нашите и те защо МЪЛЧАТ, Италия защо МЪЛЧИ, Украйна за МЪЛЧИ, в крайна сметка да си направят, някакви правила РАЗБИРАЕМИ за зрителя, защото много скоро и майките и бащите на гимнастичките няма да ходят да ги гледат, та какво говорим за обикновенни зрители. Ако не могат да оправят нещата да го разкарат от олимпийската програма този спорт и готово да си е като едно време България и СССР си чешат егото в един безмислен спорт. По добри гимнастички от руските няма в момента и това е. Винер може да изкара 3 ансамбъла, които да бият всички останали страни. Решила е тези да са за олимпиадата и тях ще пусне. Златен медал ще вземат ли ще вземат. Нашите ако вземат медал ще е чудо. Златни, диамантени, платенине и тем подобни по страниците на фейсбук и толкова.

За гимнастиката през ноември разбрах, че за последните 25 години България е спечелила 1 златен медал на Европейско първенство и то на юноши, ЕДИН ЗЛАТЕН МЕДАЛ НА ЕП ЗА 25 ГОДИНИ! Слушайки Иляна Раева и непрестанната медийна пропаганда в стил Тиквата, човек остава с впечатлението, че сме господарите на вселената в художествената гимнастика, а фактите показват, че въобще не е така!?! Или по-точно казано, в България в художествената гимнастика има диктатура и вървим надолу, както в повечето, да не кажа в почти всички спортове! Мутрите и Тиквата си заминават безвъзвратно и се надявам с тях целият уродлив модел, който със,дадоха да бъде "изчегъртан"!

И тук ли беше мястото да намесиш политиката? Изобщо не си наясно с този спорт и най-добре не коментирай. И изобщо!!!!! Какво общо имат моделът и Бойко с художествена гимнастика?!!!!!! Пий си хапчетата и си намери политическа статия!

Браво на момичетата! Поздравления за успеха!