17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арогантност в бокса няма място и дори Джошуа, когото не харесвам, не е арогантен. Не е лоша идея К. Пулев да излезе с това: https://youtu.be/6YwjBXMLkek Антъни Джошуа – Кубрат Пулев: дата, място, билети, коефициенти CLICK HERE TO WATCH: https://net2tv.live/pulev-joshua/

МАХ ВЪВ ВТОРИ РУНД....ПРИБИРА ЕДНИ 4 МИЛКИ !!!!.....ТОИ ДАНЪЦИ...ТРЕНЕР–ЩАБ ИЛИ ДРУГИ РАЗХОДИ НЯМА....!!! И СВЪРШВА !! НИКОГА НЕ СТАНА ГОЛЯМ НО ИСКАРА ГОЛЕМИ ПАРИ !! ДА СА МУ ЧЕСТИТИ НА СМОКА !!!

Защо българина предава, продава, раздава и плюе по - всичко българско? Най - големият проблем на България са точно тези хора, които са и доста устати поне докато не стане напечено. После бягат и се крият като мишки, точно за това смелите и достойни българи са си оставили костите за България, но за сметка на това лекетата и потомците им са си добре и мрънка ли мрънкат срещу всичко българско... Ех защо живота не е справедлив мама му стара?

Ще яде як пердах нашия палячо

Всички русофили в България сме за Джошуа

Името на статията е измислено от местната преса джошоа изговаря името Опулев

Ти също изговаряш името джошоа вместо Джошуа!Нормално е!

Човекът винаги говори с уважение за Пульо, а той отвръща с приказщи за "тена" му. Българска работа..

Психологическата атака продължава. Успех, Кобра! Надвий нигериеца!

Поне е ясно, че през декември ще се отървеме най-после от голямата уста на Пульо ... Като го пребият тоя път, и ще му е за последно. Лапай кура, Пульо, бездарнико долнопробен !!!

Малко грубичко ама точно казано

Като за простаци като тебе бива.

Понаучил си български, но трябва още да поработиш върху правописа.

Клуба по литература е третия линк у лево, объркал си статиите

Нашия човек е див балкански субект. Имаше един филм " Един идиот в Париж", нашия беше такъв в Америка и го наказаха леко за целувката на азиятската уруспия, сега да внимава какво прави и какво говори, защото в цивилизованите страни има закони и съд, не е като в нашата дива кочина.

Всичко е прах в очите, Пурко. Това е шоу, което всички правят и за което се плаща естествено.

добър, но българин в Лондон да победи британец...

Браво на Анръни,... така се говори и в спорта и в живота.. а нашия да гледа и да се учи... щото многото приказки до нищо добро не водят

В спорта трябва да има уважение към противника.

Успех, Кобра! Трябва да победиш :)