17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е, че е Единственият Плувец на Цялата Олимпиада с Татуси - да му дадем поне 100 000 лева Премия от Парите на Данъкоплатците да си направи Още Татуси!

Ходи плувай ти като много знаеш. То българина освен да плюе друго незнае.

На Олимпиада не е като на другите първенства. То и затова медала от Олимпиада е по-ценен от всеки друг. Млад е още, дано си направи верния анализ и за следващата Олимпиада е по-подготвен.

ти ли си?!

Миии не е единствения, не сте достатъчно наблюдателен.................

Коментара ти е супер селски

Още на вчерашното интервю се видя че е надебелял...

нагъл тъпак е псевдо антънитУ

не може каруцата пред коня ще отпадне още някоя и друга олимпияда

Абе нали взехме един медал! Аз си мислех, че и толкова няма да вземем! След 32 години разграбване и крадене и 12 години простотия, супер крадене и простащина, ТОЛКОВА! С една прочетена книга, ТОЛКОВА! На мафиотите не им трябват спортисти, спортуваща, умна и работлива нация! Не им трябва ефективност и качество! На тях им трябват държавни поръчки, европейски и наши пари, от които могат да откраднат 70-80%, а с другото каквото стане! На тях им трябва да се правят стадиони с осветление, фитнеси и спа-центрове в села с по 20 бабички и двама дядовци!

Троле, и тук ли пишеш кретенизмите си, които ти спускат отгоре? Ужасно тъп си! Едва ли имаш и една книга, щом се прехранваш като трол!

Надеждите ни са в Йосиф Миладинов, дори и да не се справи поне е само на 17 и бъдещето е пред него

Тоя ако беше много добър щеше да е в националния на сащ. а той си е тук и за ищо, за скандали във федерацията става.

Татуирания палячо, поне не се удави .

Наблюдавал съм развитието на Антъни още В.Търново, та докато замина за САЩ. Има мая в това момче, но е много, много надценяняван, рекламата е доста повече, отколкото заслужава. Но, да, има мая в него, работа трябва и по-малко "помощници" и малко по-малко самочувствие. Антъни ако не на следващите, то на по-следващите Олимпийски игри ще има успех.

Гришо 2

Нищо, важното е че се е татуирал и успя да ни я покаже, новата си татуировка. А плуването... може да почака за следващата олимпиада

Жалко, но едва ли някой очаква чудо точно в плуването. Имам предвид олимпийска титла. Дано другите две момчета се представят по-добре, но нямам кой знае какви очаквания. Млади са, талантливи са, но все още не са най-добрите! Пък и ние нямаме кой знае какви традиции и утвърдени школи точно в този спорт. Желая им успех! Все пак ще има още олимпиади.

gonuHr & u3MaMa caMo

Да не не използват водата от басейна за напояване ;) Като оставим шегата, това май се отнася за повечето спортове. Иначе казано, днес високи спортни постижения едва ли са вьзможни без помощта на химиците. Просто повечето рекорди са на върха на човешките възможности и иначе трудно биха били надскочени, но си трябва и талант, и много тренировки, и лишения от какво ли не!

Все пак добре, че не се удави.

Млад е, талантлив е, но имаше прекалено големи очаквания кьм него и може би това му попречи! Нищо, следващия пьт! Да сме живи и здрави, ще има по-добри резултати! Не, че и тези не са добри! Мисля, че за малка страна сьс скромни финансови възможности, каквато е нашата, спортистите ни все пак успяват да направят много! Вьпреки всичко, а не благодарение на сьздадените условия! Всички заслужават уважение и адмирации. Я вижте какви дьржави нямат изобщо медали или са по-назад от нас. Твьрдо вярвам, че ще имаме още много поводи за радост и за гордост!

Плексусе, той ако "имаше" една книга щеше да се прехранва като министър председател. От ония, дето тежат по 150 кила.

Ами Бойко ли ти е виновен или Костов? Къде спа през всичките тия 32 години? Няма как държавата да се разграбва и простащината да е пиедетал, а пък 99% от българските "мъже" да спат, пърдат и пият ракия, правейки се на велики пред жена си в панелката. Напълно си заслужаваме съдбата, даже и това ни е много.

Иначе татуси, философствания, говерене от високо, държание тип "вие тука сте простосмъртни, а аз полу-бог", айде другия път малко по-скромно, повече тренировки и по-малко стойки пък да видим какво ще стане.

толкова , радвайте се , че и един медал сме взели, че аз и него не го предвиждах, на следващата олимпиада твърдо без медали, ниво - Сан Марино и Андора, Косово дето даже не са признати от целия свят имат 2 златни медала, а Словения която е 1,7 милиона, също има злато

Ти си се удавил отдавна.

Смешник жалък

Колкото, толкова. Сега може да ходи да си плува за здраве.

Леко е самонадеян и нахален и се държеше нагло с федерацията…, а нямало защо!

А Стъки кога ще участва за медал?