17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма от какво да се краде и другите му виновни....

"КОЙТО ПЛАЩА , ИМА ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ПИЕ РАКИЯТА" - а не сеирджиите около него ! МНОГО НАХАЛНО Е да му "дърпат чашката" !!!

Майна майна!Ще си плувате пак в лайна!

РУСНАК ЛИ Е ИЗГОНИ ГО ОТ ДЪРЖАВАТА СИ И НЕ ГО ДОПУСКАЙ НИКОГА ДА ПРИПАРВА ДАЖЕ И ДО СЪСЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ, НЯМА ПО ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ОТ ТИЯ ПИЯНИ МЕРЗАВЦИ!

Гладни папагали - просо сънуват. Руския олигарх иска да изпере някой милион в българския футбол, а мисирите ще му искат процент. Ами няма как да стане, има и други държави където прането на пари, чрез футбола не е незаконно.

И какво стана сега? Пак се насрахме, типично по български... Но пък, може и да е за добро, защото този герой на новото време, както това е типично за прехода в бившия Съветски съюз, има редица неясни моменти в първоначалното натрупване на капитала си. И ако и той влезе в рубриката мошеник, това ще е огромно петно за Ботев. Така че, драги канарчета, по-добре изуйте гащи, обявете банкрут, и слезте в окръжната група. Същата съдба чака и говедата от Гейарена. Жалко, че ще бъдете в различни групи, иначе щеше да е супер интересно, да се борите с тях за влизане в зоните.

Що бе пич ако са п.тки като вас и обичат да дават отзад могат направо да си ПРИПОЗНАЙКАТ някой

Ние поне сме мъже.Правили сме го и ако трябва пак ще го направим! А,не като вас заради една година в Б група си затрихте историята като последни тъпаци и в резултат,на което никой вече не ви уважава.Никой!

Милярдера избега преди да дойде ;) Не се задържат милярдерите в родният футбол :)

Феновете искат да са фактор,тоест да му командват парите и в даден момент,ако нещата не вървят,да го чупят.Е,ами няма да стане.

Те пак нямаше да са фактор, защото за него ще останат 51, но друго си е от дивиденти и продажби парчето от тортата..10 е повече от 1

вяра не може да имаш.Извива ръцете "братушката" .Хайде без него.

Смятам също така, че човекът не се е отказал и това е причината да не цитира имена. Това, прочетено "между редовете" означава, че им се дава един последен шанс да се извинят и да спрат с тези глупости. Ако това не стане и Зингаревич се откаже официално, сигурен съм, че ще посочи виновниците с имена..

Вероятно повечето пишещи сте пловдивчани, но нека обясним ако има и други. Зингаревич поставя условия, които НЕ ПОДЛЕЖАТ на преговори. Тоест съгласяваш се или не... Те бяха - 60 % за него, 39 за ТЦ-ИМЕ и 1 за Сдружението, което до момента имаше 61. Условията се приеха при гласуване в Сдружението с 80 % ЗА - и 20 % против или въздържали се - не помня..Даде се зелена светлина и хората му дойдоха повторно за уточняване на детайли. Насрочи се дата за събрание - 8 януари. И след това започват неофициални мейли, включително и до странични хора с надеждата да повлияят на Зингаревич - 1% да стане 10%

Нека г-н Зингаревич публикува тези и-мейли ,за да се запознае обществеността поименно с лицата,които саботират процеса! Горе главите ,канари! Весели празници!Той не умира!

Мисля, че в общи линии са ясни щом са от УС. Сигурен съм, че и Кошински знае кои са..

коя е момата до него? (на снимката) ммм...

вече бивша...беларуска

Човека иска да съживи "мъртвец", но тъпаците от "фенклуба" му дават ъкъл! Фенклуба искали 10 %! Какви сте вие бе въшльовци, полуграмотни, бедни но устати!

Знаехме си, че само от там може да дойде спънка. Първо се съгласиха официално, а сега под масата претенции

Айде сега, оправдания. Че кой нормален бизнесмен ще дойде да влага в някаъв селски клуб в още по селкса държава ако няма някаква друга важна скрита сделка?? Тоя да не е луд?

Скритата му сделка е съвсем друга и тя е договорена с общината. Тук става въпрос само и единствено за процента на сдружението, което долно и гадно се съгласи с исканията му официално, а после подмолно изпраща мейли с надеждата да се добие с повече акцийки инкогнито...

Писано недописано. Ако има намерение да купува, се съгласува и подписва рамка на стъпките до финала на сделката. Явно няма такава схема, което позволява на някоя от страните да прави каквото си иска - цитираните имейли и тем подобни. Никъде в тези точки не се споменава, че се нарушава някакъв член на споразумение, а по-скоро субективна оценка на една от страните. Не съм ви фен ботевисти, но тоя не е дошъл на ви спасявя. Живея отдвана в Русия и познавам такива "бизнесменчета". Фен съм на Русия, но не и на олигарсите им, още повече на тези олигарси забогатели наготово, пишещи се бизнесмени, въобще не могат да развиват бизнес.

Вярвам ти, щом живееш в Русия, но рамките до края са уточнени. Въпросът е, че след първоначално съгласие за пред пловдивчани, сега сдружението иска увеличаване на акциите ама подмолно с мейли...а човека беше ясен - поставя условия, които НЕ ПОДЛЕЖАТ на преговори. Тоест - ДА ИЛИ НЕ. И сдружението каза - ДА. А сега иска да попромени нещата..

Еее , ама не можахме ли да го прецакаме човека бе , така тънко по нашенски? Ами вземете па привлечете майстора по тия далавери бе , Бацето е най-добрият бре!!

petrovito

и от къде разбра, кой кого иска да цака?

Чивека се осети и отказа на време!!! Не , че съм мислил , че ше купи нещо де , но гадовете привърженици много бързо издадоха алчноста и простотията си така , че му дадоха на бизнесменчето “ милиардер” да излезе с чест от тоя цирк!!!

Замразени, не означава приключили преговори. Просто ще им обясни последно, че няма да му извиват ръцете и ще има последен избор - да или не...Не би се отказал така лесно. Просто иска обществеността да види за какъм управителен съвет става въпрос...

Ти да не си му адвокат? Разбира се, че като се продава клуба на чужденец, още повече руски олигарх, да се искат достатъчно на брой акции, с които да имат ясен глас и изисквания към политиката на клуба. Ти представяш ли си, че щом не иска да им даде дори 10% въобще няма са се съобразява с тях. Олигофрен.

МИГ16 - ще се направя, че не съм прочел думата олигофрен и съм убеден, че не знаеш какво значи. И чети внимателно защото НЕ СИ РАЗБРАЛ ПРОБЛЕМА...за разлика от теб аз няма да пиша олигофрен. Проблема е, че те ПЪРВО се съгласяват ЛЪЖЕЙКИ пловдивските фенове, а после започват да искат под масата. Схвана ли господин специалист. Руснака не преговаря. Той поставя условия и ако нашите наистина имат претенции казват НЕ и това е. А те казаха ДА и после започнаха с мейлите..Ако не си наясно да ти кажа, че точно тези хора скапаха Ботев

Никога няма да разбера защо най-неграмотните винаги бързат първи да коментират?!

Пич нищо лично ама тва нарочно ли го написа като първи пост по темата?