17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според ДИРаджийския "редактор и журналюга" и двата отбора вече са на трето място. Как ли се сьбира толкова народ на почетната стьлбичка?

кой финансира Арда

То, само мисирките от Дир да са неадекватни, здраве му кажи... Ами за треньора на Враца какво да кажем... когато в първия кръг случайно Враца взе победата срещу чуждите наемници от Делиормана, той тогава се изцепки, че Враца ще завърши в тройката и ще играе в Евро турнирите... Явно е сънувал човечецът или е прекалил с Врачанския мискет, но сегашната реалност му подсказва, че е съвсем вероятно отборът му да се бори догодина за първата тройка в Б група... Враца, Монтана, Славия и Ботев Пловдив ще се борят за оставане в А група, а болярите от Етър ще се спасят...

"Кърджалийският тим вече е трети в класирането"! "Този успех праща врачани поне временно на третото място"

"Ботев" трябва да си върне Белия за треньор, но не и с тези ментета начело и в клуба. Вън Палийски и Шиши от "Ботев"! Сега най-нормалното нещо е Киров да вкара "Арда" в ЛЕ. Помогнете в разпространението на романа ми - "Несвяст". Той се оказа изключително страшен за издателствата и до този момент предвиди: 1. Водната криза у нас; 2. Коалирането на Радев с "Нова България"; 3. Конфликта между София и Скопие, около който се върти сюжетът (повтарям, предварително, преди да се случат истинските събития); 4. Конфликта между Армения и Азербайджан; 5. Неуспеха на протестите срещу ГЕРБ. https://drive.google.com/file/d/1_iIAZvKfvxbSe85KydIySUIOFM41cF0M/view?fbclid=IwAR1AWRgik7uuDTcSPiBoUNv6Cmja09OToR5mJ497lSe0m4qXgD0FnoWiuE4 Четете. Разпространявайте. Знайте. Благодаря Ви за подкрепата и помощта!