17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦСКА играят без да влагат мисъл и затова падат.Може ли например противников играч да застане на пътя на топката и играчът на червените вижда,че топката няма да мине и въпреки всичко рита.Както е казал Пеле:Проста игра за умни хора.

съм довобен от изгонването на Белчев- единствения свестен човес в този отбор и добър треньор. Не ми бееше приятно да гледам тирето срещу Клуж първото полувреме играха мноого добре и не само тогава. Сега за моя радост тръгват надолу,

НАПАДАТЕЛЯТ АЛИТО,СЯДА НА ПЕЙКАТА И Я ТЪРКА ДО ДОГДИНА!20 УДАРА-2 ГОЛА!СТАМЕН НЕ Е ВИНОВЕН МЪРЗЕЛА НА ИГРАЧИТЕ Е Е ВИНОВЕН!

ЦСКА днес разби Славия с 5:1, а Орандж-Лоич е от 6 мача без победа!!!

ЦСКА не се движеха. В атака еднообразно търсят с бавен дълъг пас фланговия, който няма подкрепа и е затворен от трима - същото като с Клуб второто полувреме. При изнасяне на топката правят дълбок обход с пасове назад, докато имат очевидни свободни опции напред - все едно е нарочно. Да гледат подредбата на Реал срещу Шахтьор как се преодолява плътна защита с 2 гола за 14 минути - как са подредени и обърнати играчите, на какво разстояние, ритъм на пасовете и посоката им.

Докога ще бъде търпян този ненудачник,назначен за треньор? Абсолютно недоразумение!!!

Този алисопол кой го е набедил за футболист? Че даже някой щял да плати 3,5 милиона евро за него. Ега ти вица.

Алито е добър играч,но мястото му не е на върха на атаката.Ахмед отпрет,и Алито зад него да създава полужения,нещо което го може.От дясно по крилото Сенклер,и нещата ще се получат.

Ако това ЦСКА беше играл срещу Славия не се знае кой щеше да победи,но ако се върнем на срещата ЦСКА София Арда,ако беше преди 10 години щеше да се знае кой ще победи,но не знаехме с колко.ЦСКА София би трябвало такива отбори да ги мачкаш поне с 3 гола,а какво се получава.Играят с Етър,където всички ги бият,а само ЦСКА не може.Дали треньорът не знае как да ги мотивира.защото Стойчо с по слаби футболисти правеше чудеса.Мислете,че отиваме към провал и ако така продължават да не ходи никаква публика.

Да не победиш нито един отбор от първата седмица и да претендираш за шампионска титла е меко казано несериозно. За мен и тая година ще е загубена. За сините пък да не говорим - те имат вече повече загуби, отколкото двата отбора на ЦСКА, взети заедно.

А според мен за пръв път от много години насам има сериозна конкуренция на Лудогорец. Отделно, че силите са доста изравнени на половината отбори - всички се научиха да ползват наемници от чужбина.

Литекс се издъни в Кърджали а ЦСКА смачка Славия!!!!

Поредна издънка... Само Синклер е някаква светлина... Само ЦСКА!

Докато играе в ЦСКА АЛИ СОУ , нищо добро не ни чака !!! Всеки мач изпуска 1-2 гола, ФАКТ.

Новоизлюпеният оранжев евробоец от ловедж, стъпи отново на криво!

PEYTSCH

Наравно, но има две гредиииии....

PEYTSCH

Ама и гредите ли броим?