17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София, Истанбул, Рияд, Лондон, Киншаса... Що не питате Илън Мъск - сигурно вече е предложил Марс. Или Сър Ричард Брансън - той сигурно клони към Луната.

Видно е, че и при двата варианта Пулев е губещия. Защото и на двете места Джошуа ще се чувства като у дома си. Но от друга страна мача може да стане исторически за България ако Пулев прояви повече характер и срита задника на Антъни. Защото нагласените мачове никога не могат да бъдат исторически. А обратното - абсолютно.

Относно резултата от ЕДНОбоя Пулев е губещ във всички случаи - не заради мястото, а заради противника. Относно финансовия резултата Пулев винаги ще е на печалба.

Да, така е за стадиона! Лошото е, че там по-големи шансове има Джошуа, особено, ако се потурчи - тогава символиката е тотална и абсолютна - отново ще има афроамериканец мюсюлманин и цяла Африка ще бъде на негова страна!

Какъв афро-американец те гони? Джошуа е британец.

Афроевропеец!

Афроимигрант или потомък на такива. Чист негър, какво го увъртат. Никога за България не е била обидна дума. Тия дето твърдят обратното трябва да бъдат съдени за расизъм. Да не говорим, че има държави Нигерия и Нигер, произлизащи като име от негър. Така че да наречеш някой англичанин, е точно толкова обидно, като да го наречеш негър. Точно негрите трябва да се противопоставят на това да изкарват думата обидна.

И моя патлангач мечтае за оная, на Джоли, ама и тоя мач може да се забави. Нзн кой идиот ги съчинява тия тъпотии за този бой, като се реши да се бият, ще го обявят официално, не е нужно разни педерляви дираджийски кавалчета да дращят постоянно...