Коментари - Аржентинска звезда критикува Ван Гаал: Най-лошият треньор в кариерата ми | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хаха, Ван Гаал, когато е бил треньор този даже сигурно и гащите не се е насирал!

Че Ван Гаал е турук/темерутин е очевидно, никаква не я свърши в Юнайтед та и треньорските му качества са под върпос. Но че тая загубена Мария не ставаше за нищо в юнайтед е факт, не е да не съм им гледал мачове. Бях доволен, че губят :-).

Ван Гаал е по-голям треньор отколкото Ди Мария е футболист. Лесно е да се оправдаваш с треньора си. След като не му е треньор, не съм забелязал Ди Мария да е станал по-добър играч. Верно че Ван Гаал е темерут, но не е лош треньор. Страшно взискателен е и държи на дисциплината, вследствие на което играчи които не слушат много-много, като Стоичков, Ди Мария и Лука Тони, не се разбират с него и биват изгонени. Но с такъв стил на Ван Гаал пък липва креативност и атрактивност, защото той не дава поле за изява на играчи с футболна фантазия.

Ди Мария е най-слабия футболист в историята.

Бе не съм му следил кариерата на Ван Гал но имам подозрения, че просто е бил късметлия попаднал на добри отбори. Очевидно не е да не знае какво прави но такъв турук като него не е за работа с хора, помня му пост мач интервютата като беше в Юнайтед. Не изтърси чак "are you an ostridge" (не мога да се сетя името на тоя на Лестър дето го каза, няма да го търся, искам да се сетя) ама беше всъщност по-туручавият от двамата, оня просто беше ядосан а Ван Гал си е такъв.

Ха! Сетих се, че е Nigel, после още минута две и изплува Pears ама знаех, че не е баш това и стигнах до Pearson с подсказка полето на търсачката ...

Човеко има успехи като треньор. Не съм му фен... Но е водил Аякс, Барселона, Манчестър Юнайтед, Байерн, националния на Холандия. Даже е водил АЗ Алкмаар в Холандия. Това беше след като го изхвърлиха от Барселона и казаха че не е никакъв треньор, а въздух под налягане. Никой гранд не гио щеше у дома, та отиде в АЗ. И направи този малък тим шампион след 2 години работа. И пак казаха че бил голямата работа и почна да тренира големи отбори. Голем чук е като човек. Много хора не могат да го дишат.

Не знаех за страницата АЗ, явно се е доказал. На мене не ми е баш неприятен, може би защото смятам себе си за турук (не баш по негов тертип но мога да бъда туручав когато намеря за нужно....). Чух го веднъж да казва нещо доста смислено, коментираше Солскер в началото му - каза, че успехите до голяма степен се дължат на работата на Мориньо върху защитата.

Хаха. Намерил кого да съди. Стоичков не понася Ван Гаал, защото няма място за много лидери в съблекалнята. Обаче ди Мария има съвсем друго предназначение - са слуша внимателно тартора и да прави каквото му кажат. Щом до 21 години не е станал лидер, няма как да стане. И от пчелички има нужда.

Загатнал е, че утре Аржентина ще стегне куфарите!