Коментари - Аржентинско проклятие се крие зад решителния пропуск на Англия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дузпа се бие на 1,80 - 1,90 височина и на 50 - 60 см. от страничните греди . За да я спаси двуметров вратар , трябва предварително да направи две крачки в посоката на удара .

Трима негри пропускат три дузпи... Бог да пази кралицата от малоумието на поданиците!!! Честит брекзид!

Тези ги прокълна богът на дузпите. Който много мрази симуланти, падащи за дузпа и още повече дузпи на аванта. А ги издъни некадърният им треньор. който реши да се прави реплика на Агата Кристи с три малки негърчета. Че на всичкото отгоре вкара двете в игра една минута преди да свърши мачът и те не усетиха ни топката, ни тревата, ни атмосферата на мача.

Забравих - пък топката им я скриха италианците. Та трябваше да дойдат дузпите, че да я "пипнат".

проклятието на датчаните! Само Италия!

Аз виках Кирикочо на мутрата за изборите и то стана.

и се изпълни проклятието да ни управлява Мунчо руския тупан

Веднага да се преиграе, използват магия срещу най-великия отбор на планетата!

Да бе да...На калпав х..й вълната му пречи!..

Какъв малоумник трябва да си, за да дадеш на чернокож да изпълнява дузпа на финал, и то при условие не е играл в мача и целият стрес се стоварва върху психиката му, каквато той няма

Бекъм , Саутгейт и Баджо...черни ли са ? Я, и те са пропуснали решителни дузпи...колко странно....

Не са черни, наясно съм, че всеки може да изпусне, но когато даваш на човек който по принцип му личи, че няма мозък, така става. А за Бекъм е спорно дали е футболист

Зико,Сократес,Елкер,ван Бастен,Барези,Балъков,Бекъм....

Еми виж с'а то принципно бият дузпи докато някой не пропусне, така че рано или късно на всеки може да дойде реда. За т'ва треньора гледа кой се е наакал от страх и на кой топките са му на мястото да бие първи. За това смятай как са се били оцапали белите англета, щом даваш една от най-важните дузпи на 18 годшно нигерийче.

Той не се е уплашил от Кирикочо , а от Киелини.

Аржентинско проклятие, тинтири-минтири. още в квалификациите им казахме, че нигусите не струват. А расизъм, та расизъм, пък и 6 гола вкараха. Черна магия от Пламен Пасков имате да знаете, проклех ви черните да ви таковат, и те ви таковаха баш на финала. Повече с България да не се ебавате пияници пропаднали !

Аз съм фенка на Рахийм Стърлинг . Много хубаво дупе има ,знам че обичал страпон .

Саутгейт се довери на трима черни играчи и те нарочно изтърваха дузпите. Защото мразят белите и им направиха мръсно. Не се доверявайте на негри за отговорна задача.

Ха-ха, този Киелини е невероятен образ, само заради него си заслужава да подкрепяш Италия :)

Епа щом действа, що не?