Аслан Карацев спря серията на Рубльов и оформи сензационен финал в Дубай

Едва ли някой е очаквал точно такъв финал на този изключитенло силен турнир

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на Аслан!!. Игра много добре! Само успехи в бъдеще!

Нищо подобно. Подобно на Григор, Рублата сам се би. Карацев игра добре, но нищо особено. На Рубльов не му влязоха и 10% от първите сервиси. Дори Гришо вкара повече сутринта. Изигра мача почти на втори сервис. Карацев се гипсираше два пъти, когато трябваше да сервира за мача. Ако Рублата играеше, както обикновено, Карацев нямаше шанс. Зорлем го направи герой.

Виж, душка, първият му сервиз не влизаше, щото загуби увереност в него, след страховитите ретури. Или мислиш, че е "случайност", като при Григор. Ами не - играеш толкова, колкото ти позволява противника. Вярно е, че Карацев, на два пъти олаби при завършващия удар. Но пък бързо се стабилизира, след това. Пък и все пак, не знам дали му се събират десет мача, общо в АТП. Та до края на годината лъвът ще беснее по корта и единствен Джокович виждам, който може да го поукроти, с всички сили.

Грижливо, предвидливо сложиха двамата руснаци в една половина, че да не се срещнат на финала, че срамота.

Принципно си прав, ама това не е от днес. Винаги и на всички нива се сортират играчи от една националност да са в еднаква половина. Погледни назад в годините Вавринка - Федерер, Надал - Ферер, Нишикори и Нишиока, Медведев и Рублев/Хачанов и т.н. Не е изгодно да се гледа финал на двама тенисисти от една националост ;).

Глупости. В другия поток бяха Хачанов и Донский бяха в другата половина. Хачанов е много по напред от Карацев.

Карацев игра направо страховито. Превъзхождаше Рябльов толкова, колкото Рубльов превъзхожда Григор. Супер силни удари, по правата, по обратния диагонал, ретури уйнари, форхенд, бекхенд... Беше страшно за гледане направо. Единствен Джокович е, който може да му се опре. Смятам, че всичко друго ще мине под ножа, следващите години. Ако има тенис, все още.