17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прищина наистина няма нищо общо със София. Живях в Прищина две години. Християнските църкви са разбити и се използват за обществени тоалетни. По пет пъти на ден от петте джамии в центъра вият мюезини, всеки своя си вой, и настава какофония като от зоологическата градина. Не били нетолерантни, не обичали дискриминацията, вика тоя - че там масовите убийства на християни и продажбата на органите им беше основно занимание за техните кокорбашии години наред. А от 1999 там няма никаква държава - Косово е една шпионска база на ЦРУ и се издържа от подаянията на еврогейовете и от преводите на роднините, емигрирали на запад и занимаващи се предимно с трафик на дрога и проституция.

Прищина е град в Сърбия ,а не в Косово -такава държавица нема

Аз лично смятам,че България може да даде ултиматум на Косово:ако не предаде на провосъдието в разумни срокове убиеца на българския служител на оон убит насред прищина България да обмисли оттеглянето на признанието за независимостта на Косово.

Бий за да те уважават! Ама с тези татуирани п...ки как да стане?!

За да има расизъм трябва да има държава. Поздрави...

Good!!! Няма да бъде 6:0, а само 3:1.....

При бомбардировките в Белград, сърбите помолиха да спрат поне на Великден, но не спряха, а англичаните пускаха бомби с надпис "За вашия Великден".

Аз затова си ги псувам англичаните на майка.... независимо дали е бяла или черна!!! Много грехове имат да плащат......

Цитат: "Припомняме, че заради 15-ина запалянковци, вероятно от Сърбия ..." Еми от къде да са, след като са от Косово? ;) А англичаните ще гледат да се оплакват навсякъде. Собственият си проблем го прехвърлят на другите.

Приятелят тачи и той клати стабилността.

Към средата на IX век Косово става част от Първата българска държава, което води до утвърждаване на християнството и славяно-българската култура в областта. Аре одете се перете шиптъри и сърби, вън от Косово....

Сърбите прогониха македонските българи от Косово и го заселиха с албанци - който зло мисли, зло намира.

А от 13 - 19 век България е била във Виенския конгрес сигурно ...

Тези шиптерски келеши пък за какво се имат, ако не беше НАТО сърбите щяха да ги изколят до крак като кокошки...

Нашите футболисти са като селски курви, където отидат или който дойде все се огъзват и разтварят бузите...

Сигурно ти си ги научил. Я, откога си надупен..

Май Англичаните и тези псевдо войници за свободата не си знаят историята.. гмеш

Тези ще вземат да си повярват , че са отделна държава. Я се успокойте, шиптъри.

Няма ли?!?!?! Я, да се изправиш на центъра в Прищина и да викнеш Аз съм сърбин, Сърбия е велика и .... никога няма да си тръгнеш от там.

Е как да има? Етноса е друг.

Естествено, че няма всички хора са добре дошли в Косово! Разбира то е ясно, че сърбите не са хора, също и православни християни от славянски произход, които знаят две думи на сръбски. Не просто не са хора, а неща подлежащи на колене, пребиване и други такива хубавини.

Дърбите така както колиха босненци и косовари, по същия начин колиха хървати и българи. Не знам що за смачкат индивид си да защитаяаш такава нация. За тях няма мюсюлмани и християни, за тях има сърби и всичко останало (бугараши татари, хървато фашаги , маджаро татари и т.н.). Не познаам по големи шовинисти от сърбите на тоя свят.

Те така заколяли българин от ООН пратен там. Питали го на сръбски колко е часа и той им отговорил, след което го били и убили.

Видяла жабата, че подковават вола и тя вдигнала крак.