17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само тия смешковци ли не разбраха, че загубите им са заслужени и закономерни! С нулева физическа подготовка не виждам как ще вземат точки в тая елементарна група! В края и на двата мача не можеха да ходят по терена!

ВСЕ ЩЕШЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ДА ПУСНАТ УЕВСКИ ИЛИ ТИРЕТО . МАЛИИИИИИ ТИ КАК МИСЛИШ

няма как с футболисти над 34г. да играеш цял мач и поради това след 60-та минута Лудогорец отпада физически.

на Домуса в Делиормана е вреден за родния футбол! Полза има само той и наемниците от чужбина! Нито има зрителски интерес в Разград към спорт, до неотдавна непознат за района, нито носи бонус за местни играчи - просто там няма нито един такъв, а се залага 100% на чужди. На мач има по стотина уж фенове, когато отборът играе като гост, с клубния рейс отиват едва 5-6 замаяни уж фенове, за да "радват" окото на Гела... БФС е като майка за този нелеп експеримент и мащеха за родните клубове и българските играчи! И какво от това? Никой не смее да наложи контрол, примерно само до 3 чужденци в основния състав. Както и да се забрани даването на бълг.паспорт на всякакви чужди футболисти с нула принос за България, а само на себе си и за Гела...

Михайлов и Домусчиев затриват бавно и полека българския футбол. Смешно първенство със смешни чужденци, почти няма български играчи, монополизират се правата за телевизионното излъчване на футболни мачове - не само от вътрешното, а и от европейските първенства... В резултат интересът към този спорт ще е все по-малък.

ТАКВОЗ В УЕВСКИ И ТИРЕТО НИИТЪРЧЕТАТА СА НА КИЛО. СКОРО НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРСКО ИМЕ В ДВАТА ГРАНДА

Всичко е заслужено бе дървета, добре вървите това да не е в България и да се свири само за вас от неуките съдии

Тоя ще се окаже голямо менте :))

Прави се на луд. Проблемите са в него. Ама домус май та иска за да пере парите

Зомби Сашо Роман

Домус, гони ги тия бразилски смешници заедно с дъртия наркоман.

Гола стана заради грешка на онова оклало се румънско прасе Моци !!

Може да е незаслужено, но загубата е факт. Това означава, че бизнес проектът на Домусчиев не работи - не носи пари и Аутори трябва да си стяга багажа.

Бизнес проекта Домусчиев дължи 60 млн на държавата. А колко още е откраднал само той си знае!

Много много е откраднало това гелосано л— но