Австралия скочи срещу "NovaX" Джокович и решението на властите

Вълна от гневни коментари в медиите, сред играчи и в социалните мрежи

Обратно в новината

Коментари - Австралия скочи срещу "NovaX" Джокович и решението на властите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия кауни трябва да очистят "властите си" ама са малоумни.

Правилата ни са много строги! Важат за всички! Изключение няма да има за никого! Освен когато има.

Хехе интереса клати феса…

Да!

Радвам се, че Ноле ще участва, но имам подозрението, че този шум около него ще му повлияе негативно на играта.

Ей ся е време 95% просто да се откажат в деня на започване на турнира. Протест срещу организаторите и за двойните правила. Ама къде ти. Следвайте парите.

Прави са хората да недоволстват. Като има заложени правила, независимо дали са скапани или не, те трябва да се спазват от всички. Щом не отговаря на критерия-не ходи. Пък бил той и шампион. Обидно е за всички други!

Мерките за всички граждани трябва да са еднакви.ако пускат в Австралия неваксинирани с отрицателни тестове си е ок - просто трябва ноле да си излежи карантината, no big deal.

така се чупят твърди наглоксански тикви от южните славяни.Не е сефте, таман и онези да разберат колко са тъпи и се държат като овце

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от другите." Джордж Оруел

Австралия….2.291 починали при 26 млн население Булгаристан….31.000 починали при 6.7 население. Това е.

Против СЪМ. Ваксини за всички. Да го запрът в пустинята за 40 дневна изолация и сам ще моли за иглата. В австралия не се шегуват с това

Ей го нашия транспортен министър си турил синя лампа на частната кола….. Същата работа Ако следваме примера му безнаказано трябва всички да си турим по една синя лампа в колата да видим как ще ни тлобят всички а него не

Той си е прав за себе си. Къде обаче са принципите с които се биеха в гърдите организаторите ? Няма да се учудя ако някои от играчите наистина се откажат, особено ако се организират. Те също би трябвало да отстояват позиция. И колкото повече, толкова по-добре.

Новак изкара Ковида.

Ако Новак Джокович беше англичанин, французин, белгиец, швейцарец или американец, реакция нямаше да има, но нали е от Сърбия реакцията е жестока!! Политика, няма що!

Да се сърдят на управляващите ги толупи…Новак най малко им е виновен…

А защо Австралия не признава, руски или китайски ваксини??

Значи кара частната си кола за държавни нужди? Какво е една лампа?

Аз пък много исках Ноле да участва, но съвсем НЕ се радвам че е единственото изключение за неваксиниран...Трябваше и на другите да разрешат!!!!

Леле! Заради участие в някакво турнирче са се набоцкали и сега ревът!

Е бе!!!! Ето това

Да се откажат, ама след това нито точки, нито пари нито топ 100, следствие от първото..

Офците там, същите като тукашните! "Не е важно я да съм добре, важното е Вуте (Ноле) да е зле!" Ами да сте се борили за правата и свободата си , бе офци! Позволихте с тъпотата ви в Австралия концлагери за здрави хора да се правят, за "probably infected people"! Защо позволихте на корумпирана политическа смрад да се гаври с вас! Сега Ноле ли ви е виновен, а! Ноле дори не живее във фашистката ви кочина!

За съжаление сърбите са си сърби! Винаги са на правилната страна!

Тц. Като има заложени скапани правила е редно заложилият скапаните правила да бъде изритан с шутове, а не овцете да обясняват как правилата били правила и трябвало да се спазват. Правилата са правила само когато наистина има смисъл и полза от тях за обществото, в противен случай са атрибут на полицейската държава.

Интересно какво ще кажат тия за Надал който е ваксиниран а изкара Ковида преди две седмици?

Кое е незаконно? Да ползваш частната си кола за държавни нужди?

Виж как е била общата смъртност през 2019. Мерките нямат особено общо, а косвените щети са далеч по-тежки.

Простолюдието има постоянна нужда от зрелища….

А човешките права и добрата медицина дето бяха изхвърлени през прозореца за печалба и власт кво е а? Е неска оня академик Пертунов малоумников каза нещо за което късат на изпит. Ай сиктир ЕПМ.

Явно славяните сме най велики!

Докъде стигна света, здрави хора да не се допускат до турнири - също като ще бойкотираме Пекин или Москва.

Транспортния министър вече нагази лука. Спечелил е дело на НАП за 3,8 милиона, че ония му искат ДДС когато е нямало такава ставка със закон за пощенските услуги. И този се изцепва, че въпреки това ги внася на държавата с мотива, че не искал да се съди с нея. Да не изпълниш решение на съда ми се вижда малоумно. Явно иска да изкупи целия НАП

Естествено! Виж меган и Хари, и те си сменят жилището!

Ще кажат че е нормално да се разболееш след ваксиниране. Нормално е и да умреш след ваксиниране. Ще ни кажат да не се разсейване и да си набием поредният бустер.

Пълни, нагли глупости! Австралия е една от най-гнусните фашистки дупки в света от 2 години. Имам немалко познати там - които вече няма как да избягат от "ковид"-затвора и да се върнат, защото всичките им граници са затворени по военному. Някои от тях ги набодаха насила, други ги затваряха в печално известните австралийски ковид-концентрационни лагери. Не че първото те спасява от второто. Така че ако наистина няколко гнусни продажни твари там подкрепят целия тоя дистопичен ужас чрез колаборационизъм, както намеква тази статия, последното което трябва да направи един нормален човек, е да им обръща внимание!

Май Австралия е само един пилотен проект! После в целия свят!

Без Джокович, Надал и Федерер този турнир е само ОПЪН! Е, Федерер няма да участва, жалко. Да отидат дебелогъзите тулупи, които измислиха целия буламач Ковид, те да играят на корта и да забавляват хората. Те ни разделиха на сини и червени / по български ЦСКА и Левски/ и сега ни гледат сеира. И ваксърите и антиваксърите сме ТЪПАНАРИ !!!! Ето точно това искаха да се караме по между си , а те кротко да си крадат, да си крадат ... докле свят съществува. Грозното е, че именно тези Тулупи, решиха, че повече от 2 милиарда души са в повече на Земята. Сякаш планетата Земя е тяхна собственост и те се богопомазаните, които имат право да решават, кой да живее и кой да умре. Както виждате намери се един човек, да им го начука, Защото "Тълпата иска хляб и зрелища", а той е Зрелището. Евала на Ноле. Въпросът бе принципен и той удържа до край на принципите си, защото е НЯКОЙ , а не НИКОЙ.

Прекрасно! Диви и неконтролируеми! Истински хищник! Не овца на заколение! Така се става велик, като се опълчиш на Империята! А който си мълчи, му пробутват боклуци!

Този спор е твърде абсурден, ако се погледне по същество, което е доста елементарно впрочем. Защо един здрав състезател да не отиде на състезание в Австралия? Той отива там за да печели и те да печелят от него, взаимния интерес е ясен. Какъв им е проблема тогава? Ще ги зарази ли с нещо? Ако той се зарази, ще ги вкара в разходи за лечение ли? Какъв е точно проблема, някой може ли да го формулира по същество?

Джокович не е виновен, напротив. Той е пример, как всички трябва да защитаваме правата си. Както и Австралия даде много ясен пример, че пандемия и ваксинация нямат нищо общо

Браво на Джокович. Не се продаде като гнусните политици. Глудницата от сороспийско глобалистки пачаври ще се нас..т от злост!

Значи с частната си кола, вършиш държавна работа? Ха ха ха ха! Да те светна боклук прост! Всеки самолет, на който се намира президента на САЩ, моментално се превръща в Еар форсе 1, дори да е Чесна! Ха ха ха ха, малоумник!

Империята !!! Лъже че е болен, пейзана.

Няма да има нужда, те сами ще се избият, деградиралите джендъри.

Зелените сертификати минават без тест:) Познай кой го е пренесъл

Елементарно Х, елементарно, Контрол и само контрол на маймуните. Това е целта. Пробват ни до къде ще ги търпим и ще могат ли да ни озаптят, ако нещата излязат извън контролът им.

Ноле съвсем ми се издигна в очите, боец на корта, боец и в живота, такива са истинските победители. Мишките които цвърчат да мрат и без това за там са ги подготвили.

не с тестове, а с карантини, които никой не контролира