17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е Щрабаг а Пеевски! Всичко е пунта-мара

Не разбрах кво точно ще рекламира Щрабаг през Лефски (Подуене).. спринцовки или лепило Кале, може би?!

САМО ЛЕВСКИ ! ! !

Само Евроидиотски

Тиквата ги е натиснал за да имат обществени поръчки

може и някоя червена тиква да е натиснал теб сопол миризлив

Никакви австрийци не са тези - в България зад Щрабаг седи господина, който е в Дубай.

Уточнявай #КОЙ точно господин, щото един друг пак там избяга от него, но този свинчест млад "бизнесмен" там пребивава по собствено желание!

Горките австрийци...

а защо не искат от "болния лявскар", той си има мнооооого :)

Сменете си заглавието, че е подвеждащо. По-правилно е - КОЙ назначи поредния спонсор в Уефски?

Явно само оня пигмей от Ловеч може да е спонсор на свинете от Борисовата градина и се чудя някога ще оправят ли кочината си там

Син олигофрен! На ЦСКА никой нищо не подарил за "безсрочно и безвъзмездно" ползване, както Стефчо Усмивката подари говеждия стадион на синия тумор!

Пак пари от перачницата на Европа. Дерзайте, левскари - нищо хубаво не ви чака!

Кой ще е спонсора е все тая - явно е, че там не са пазарни отношенията, а решенията се взимат някъде из политическите кабинети. Но не това е най-обезпокоителното. Един от двата най-обичани български отбора да продаде само 11 000 карти, при това след специална кампания за спасяването на клуба, за мен това е изключително малко. "Левски" и ЦСКА има или поне имаха вероятно над милион привърженика всеки. При това положение точно тези два клуба да закъсат и да имат проблеми говори, че някакви малоумници, най-вероятно политици, са се набъркали там. Ако хората вярваха, то левскарите отдавна да бяха продали поне 100 хиляди карти.

Я напиши колко карти продаде ЦЕЦКА Ловеч ,че май няма такова нещо но оня гном скоро може пак да го подкарат за далавери и тогава ще ви питам

Ти добре ли си с главата? Левски е вторият отбор на балканите по продадени карти, а скоро ще е и първият

Данъкоплатците ще издържат Подуене през завишени "обществени" поръчки.И "болният"левскар разбира се няма нищо общо.

Да, поредната помощ от Тиквун! За наша сметка. Чрез близка фирма до властта. Иначе са "сами срещу всички" сините наркомани. Закривай!

Тези "австрийци" не са ли онези, които като направиха ремонт на терминала на летището в София, таванът се изсипа на пода.

Същите направиха ремонт на бул.Руски в Пловдив. 2 километра за 780 дни!!! Това е паравана на Пеевски за "обществени поръчки"

И най-вече същите, които сега взеха летище София на концесия и строят магистралата за Сърбия, правят и още бая инфраструктура в цялата страна. Но както обикновено Баце ще назначи нови спонсори.

Какво ще строят сега тези от Щрабаг в България, че им искат да дават пари на Левски? Тия правиха един път в северозапада и той пропадна след седмица, правиха и терминал 2, ама и на него се проби покрива след месец.

Не ги защитавам , но го правят през под-изпълнители ... и не е даже в проблемът в под-изпълнителите , а в контрола ... като няма (инвеститорски) контрол - и най-добрите майстори лека полека ще почнат да претупват работата докато тотално скапят качеството .

позорната истина я коментирай с майка си а може да са идиоти но са но 100г. а не на майкаси у п....та

Щтрабаг пари за спорт не дава , камо ли да я рекламират по селата в Бг, първия път Тиквата ги сложи на сила като за сметка на това им даваше европоръчки , сега е същото замзване на очите

Тамън се бях настройл да гледам качествен футбол от Левскарите в Б група...язък

:))))))))))))за какво си мечтаели чорбарите от ЦЕЦКА Ловеч:)))))))))))

Неграмотници тъпи, пари не се наливат. Наливат се течности. Изроди неуки !

Ако е каца без дъно се наливат и никога не се напълва.

Постоянно печелещата при ББ поръчки Щрабаг... Само не казвайте, че типичният простоват лефскар няма нищо общо с това и че не сте ку-рви на всички власти.

Това , че си тъп е безпределно ясно.Освен това страдаш от раздвоение на личността и се опитвате ,като всички омунисти да откраднете историята на истинското ЦСКА.Само , че акъла на микренското джудже не е толкова голям и като го погнат да пише именувам се ще ви питам къде сте на този или на онзи свят.Освен това левскарите никога не са били курви като чорбарите крепени от ЦК на БКП и дори при уж демокрацията и от измисленото БФС с чиято помощ се пребоядисахте.Бегом в Ловеч.Там ви е мястото.Даже не сте и Литекс а Осъм Ловеч.

Мдаа, явно австрийците скоро ще строят някакъв голям инфраструктурен проект в България ;)

Сега следете колко обществени поръчки ще "спечели " Щрабаг", естестено на повишени цени и за сметка на всички данъкоплатци..

И да има спасение, позорната история на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ показва, че Евроидиотите са най-посрани, когато са богати и стабилни. Така, че нас чорбарите това ще ни устройва.

Далеч по-евтино ще ни излезе да им дават по 3.5 милиона на година от бюджета. За да ги платят тия пари Щрабаг ще трябва държавата да им даде някой гооолям обект ;)

Някой червен анус?