Аякс почете Краля на регето с култов екип

Феновете превърнаха в химн една от великите песни на Боб Марли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яко. Евала на Аякс. Много симпатичен клуб са, но защо си рапродават великите отбори, а не ги оставят да поиграят няколко години заедно?

Страхотен, автентичен клуб с богата история. Бил съм в музея на отбора в Амстердам и оттогава ме спечелиха още повече.

Всичко живо е трева - Клифърд Саймък...

Защото нямат чичко паричко зад гърба си или камиларските пари и по този начин клуба се издържа и продължава да съществува!

Често чувам тази причина, но за мен това е универсална клопка. Откакто разпродадоха последното шампионско поколение, нямат излизане от групите на шампионска лига. Ако бяха останали заедно още 3-4 години и бяха взели една КЕШ, щяха да изкарат много повече пари, да не говорим, че и футболистите им щяха да струват повече. В крайна сметка, който бърза да продава от страх, губи според мен.

Прочетох Азис и се втрещих!!!

Мите(надявам се , че не се сърдиш), продаваш тогава ,когато има търсене интерес към даден играч. След година -две може да се контузи, да му падне формата , много неща се случват! А дали ще вземат КЕШ като запазят отбора за 2-3 годин, никой не знае. Като не продаваш - нямаш приходи , не може да разчиташ само на фен артикули, сезони карти и ТВ права(за холандското са доста ниски цените)! За да задържиш играчите , трябва да им предложиш по-високо заплащане , от там разходите нарастват. Би трябвало сам да се сетиш .