17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се безпокойте за Берое гражданите на Стара Загора и фирмите които има в града винаги са поддържали футболния клуб Берое и пак ще го поддържат знаете ли че името Берое съществува повече от 2500 години това е първото име на града Стара Загора много пъти е разрушавана до основи но винаги е изградена наново и все по-хубава и по-хубава да вярно ще бъде трудно на отбора но той ще изплува както градът няколко пъти опустошавам по същия начин футболен клуб Берое ще се възстанови както градът се възстановявал старозагорци винаги са помагали на беройци и пак ще му помогнат

Берое ретро отбор за пореден път. Навремето не оставиха Дамян Георгиев. Бил измамник,продал играчите и взимал пари.Ами нормално.А и той каза на простите фенчите и Селинджъри от селата е селцата около Стара Загора,че няма как да издържа отбора,ако не продава играчи.Тогава се пое линия юношеската школа да произвежда таланти,да продава и така да се издържа. Да ама не,Живо педересчето кметчв и ГЕРБ ще спасяват отбора По комунистически дурж.предпр.ще налива пари.И феновете и и селинджърите викат "Благодарим ти Живко".Хайде се го извикайте пендела и Бою тиквата да спасяват.Толкова прости фенове и селяни живяли от 5-10 години в Стара Загора да решават за Берое.Хак Ви.

За тези пари домъкнаха такива утайки че да те срам да кажеш че си ит Берое. Налапаха милиони от комисионни и избягаха. Берое са по черни от националния отбор на Гамбия. Срам.

Берое може да премине на финансиране от американските ТЕЦ1 и ТЕЦ 3, само трябва да се запише за реклама към тяхната сокър лига. Парите в тези тецове са си наши-Български. Ние субсидираме янките с високите изкупени цени които те са ни наложили като колонизатори.

Хайде бе евроатлантиците защо евр атлантиците не спонсорират някой отбор??? Да не би да е защото са тук да взимат, а не да дават

Бъдещето на "Берое" никога не може да е под въпрос. Само преди няколко години клуба беше поддържан само от местни фирми и от феновете и се представяше повече от прилично. Даже спечелиха купата на страната начело с Илиан Илиев и играха в предварителните кръгове на лига Европа. Където е текло, пак ще тече!

Блажени са вероющите като теб наивници.

на такива "наивници" се крепи клуба вече 105 години

Като врътнат кранчето от държавния ТЕЦ, ще я карате на "мускули" максимум година. И ще си останете само с историята. Както една камара други отбори като вас. Което е жалко и много тъжно.

няма мое няма твое само цска

Не виждам защо данъкоплатците ще издържат футболен клуб.

Защото данъкоплатците и без това поддържат всички "частни" спонсори и всевъзможните им далавери с държавни средства, т.е. отново средства на данъкоплатците.

жиката губерков - лъжец, измамник и мошеник ще пукне да пукне сега от глад и мизерия, прост главоч..... говорител, лъжец от класа.....

Пише се Бирой. Аман от хрантутници, не стига че всички почти бачкат или са обслужващи на тьецовити и минити ами и държавата ще им финансира и футбола.

Този е заявил, че е от ЦСКА! Там е ключът от бараката! Няма Берое, няма Левски, няма Локомотив Пд, няма Ботев Пд, ако може и Лусогорец да го фалират, ЦСКА ще е номер едно!

Браво!

Крайно време беше!Едно добро решение!