17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На много българи им е кеф България да се излага. Такива са и въпросните расисти. Не ги влече расизма. Влече ги омразата към нас - българите.

я докарахме ахмашки до тук, само тотални оставки на всички нива във футбола ще ни оттърват от по строги санкции ! Балъков трябва да е пълен идиот да се държи така, репортера СЪЩО - ПОНЕ ОТ СРАМ И ТРАГИЧНИЯ КРАЕН РЕЗУЛТАТ. Прибавете към това държанието на БФС и Михайлов преди това, а и сега. Поровете по-дълбоко - намирисва на манипулиране на феновете преди това и сценарий, за съжаление с пагубни последствия. Дано е само за сценаристите !

Скроиха ни номер. От седмици го готвят. След резила в Прага имат по-голяма нужда, дори за чисто футболно измиване на вина. Шуменето е защото иначе трябва да се говори за "брекзитенето" на 31. октомври. Много се проточи. В редица езици брекзит е и като глагол - синоним на протакам ! Къде са ни службите за сигурност? Толкова ли са некадърни? Защо ББ накрая се усети за говори за английските изстъпления с бананови кори?

Аз бях на стадиона с компания. Нито сме чули, нито сме видели някакви расистки изпълнения. Даже мога да кажа, че ние въпреки че бяхме много повече от английската публика, почти не се чувахме. Когато спряха мача за първи път, всички /вкл. и тези около нас/ се чудехме какво става. След като по уредбата се заговори за расистките изцепки, тогава вече всичко се промени и не тези пикльовци, дето са ги извели издаваха маймунски звуци, ами много голяма част от цялата публика започна. Всичко си беше режисирано и предизвикано. БГ-публиката си беше кротка и даже през второто полувреме се чуваха футболистите на терена /бяхме на 38 ред - висоооко/, когато някой падне, извика от болка или просто извика на съотборник. Абсолютно добре режисирано беше всичко - мое мнение.

тия маймунски звуци не са към футболистите, а към техните пияни и надрусани фенове :)))

То няма смисъл да ни вадят от Евро 2020...ние и без това не можем да се класираме, и не само за Евро 2020 ами и след 100г. Това е резултата от управлението на перуци. Иначе то е ясно че англичаните преиграват и търсят яре за заколение. Но може би всяко зло за добро, ако ни извадят то поне няма да се срамим с такива загуби. Трябва да спрат да вкарват африкански имигранти в БГ под формата на футболисти.

А ще кажа на тая с черния приятел и на двамата да невиго изкарат от гъзъ.

Те мръсните еврей винаги са ни мразили,тая сган долна и пияна.

Тази простотия е по всички европейски медии днес. БГ-то коапае дъното.

Гаджето ми е черен. Снощи бяхме аз, той и негов приятел англичанин. И двамата са футболисти. Почувствах се ужасно от тази селска и расистка изцепка. Казаха ми, че прекрасно разбират, че аз не съм като тях. И никой от двамата не каза нищо лошо за мен или за България.

Не се притеснявай, мойто момче, освен расисти сме и хомофоби. Такива сме си българите.

Само дето съм момиче!

Помоли черния си приятел да ти го навре пак отзад - за успокоение !

Не си момиче, а долен педал, който обича черни патки !

То поне на нас , много ни дреме какво е казало черното ти гадже , английската жълта преса или родните либеарсти :)

по големи гамени ,лекета ,пияници от англичаните няма, бок лу ци са все някой друг им е виновен

Сериозно? Нашите са едни възпитани, непиещи, непушещи и непсуващи. Не подат по улиците, не се бият, не прухтят ...

Нашите са нищо сравнение с англисйиките фенове , цял свят е пропищял от тях , и то не говоря за баш ултрасите им , които не пускат в чужбина а за средностатистическият алкохолизиран английски фен . Няма място в което да са отишли и да не са се осра..и , няма такова . Информация има ама колкото искаш ..така , че си гледай черното гадже и си трай по-добре

А с изцепките на английските гамени кога ще се справи Европа?

Днеска слушах интервюто с Балъков и ми се изправиха косите от неговото мислене. Б.Михайлов не трябвало да носи отговорност и да се сменя. Абе човече, когато не върви един завод се сменя директора, а не портиера. Ако една фирма не върви се сменя управителя. Какви ги приказваш. Вие, "героите" от 94 поехте футбола и го сринахте. Явно, не сте добри специалисти. Футболисти да, но футболни специалисти - не. Хайде сега поемете отговорността(организационна, финансова и т.н.). Защото колко срам, и разочарования донесохте на хората.

Ама да попитам англичаните как разбраха, че "маймуна" се отнася за черните? Май нещо се имат за повече от черните? Кой от вас не е чул някоя майка да казва на детето си - ей, "маймуно" това расизъм ли е? Писна ми от двойните стандарти на колонизаторите!

Не бе... Англичаните никога не грешат. Те са и едни възпитани такива - джентълмени, справка Слънчака. Те никога не са имали негрите за не хора. И никога не са ги поробвали. Мдаам

Избиване на колониални комплекси,от страна на англичаните. Така на кратко може да се охарактеризира преекспонираната тема, за расизма. Англичаните станаха, за смях пред целият свят, занимават се с политика на футболен мач. Расизма е измислен, от тях не от нас или някой друг.

Футболът ни като всичко останало в тази страна копае дъното. Незнам защо продължават да се харчат пари за национален отбор съставен от хора от улицата. Ние отдавна сме станали за посмешище.

Че заради всичкия резил и София беше блокирана, а сега сме дъвка и в други страни. Англичаните вилняха в столицата. Нашите пълни бездарници, който не ги е хванал не ги е бил. Кому е нужно всичко това?!

Чърчил да бомби Софията ли отново?

за да смятт че това е обида не към белите ами към черните значи те самите смятат че белите не приличат на маймуни, а за да смятат че насочено срещу черните значи смята че черните приличат на маймуни, което си е расистко

за да смятт че това е обида не към белите ами към черните значи те самите смятат ч белите не приличат на маймуни, което си е расистко

То няма смисъл да ни вадят от Евро 2020...ние и без това не можем да се класираме, и не само за Евро 2020 ами и след 100г. Това е резултата от управлението на перуци. Иначе то е ясно че англичаните преиграват и търсят яре за заколение. Но може би всяко зло за добро, ако ни извадят то поне няма да се срамим с такива загуби. Трябва да спрат да вкарват африкански имигранти в БГ под формата на футболисти.

Дядка, а за управлението на Тиквоций ще кажеш ли нещо:)))???

Явно на Земята е настанал Рай, щом случилото се в София е тема номер 1. Ингилизите ти казват добър ден и те псуват на ум. Ние поне се псуваме в очите за добър ден.

Твърдо подкрепям Балъка! Да си убие жената и децата ли, защото не е чул и видял? Той треньор ли е или зрител отишъл да наблюдава и слухти поведението на публиката? Не че е добър треньор. Англичаните трябва да бъдат извадени за 10 години от всички клубни и национални състезания заради погромите на феновете им. Иначе тръгнали акъли да дават и да се възмущават - живи цигани (от гръцки - недосегаеми).

Англичаните произведоха от българския ,,расизъм" нещо като отравянето на Скрипал. И досега не е доказано, но санкции има ....

И от двете агитки има трески за дялане. Но проблемът е, че нямаме футбол, поне един гол да бяхме вкарали, а и с по-малка разлика да беше. Лошооооооо.

След 2 месеца легенди за расизма щяха да изглеждат тоста глупаво ако нищо не се беше случило. То наистина нищо не се случи (такава тишина по трибуните аз не помня), обаче явно една лъжа като се повтаря постоянно става истина..

Това е опасен прецедент Ако бяхме повели в резултата ингилизите щяха да напуснат на секундата.Оттук нататък всеки възглас може да бъде таксуван като расизъм и отбора да напусне срещата и да иска служебна победа Ако ФИФА и УЕФА имат малко мозък трябва да реагират незабавно.Защото футбола е игра за мъже а не за ревльовци и плачковци с тънко обидни нрави.

Да, декларацията на англичаните преди мача може да се класифицира като "рекет"! УЕФА трябва да вземе мерки за такива рекети, защото лесно е да се плати на шепа запалянковци за малко звуци, а това да накара някой да си поиска служебна победа!

И да добавя моето мнение за мача. Да, изглежда много слаб мач на нашите, но аз го броя като "несъществуващ мач"! Просто при тези условия, заплаха с декларация, търсене на "доказателства" по време на мача, кой мисли за игра? Виждам, че нашите не искаха нито да ги ритат, спъват, фаулират, дърпат за фланелките и т.н. което се прави при борбен мач. И за каква борба може да се говори, като онези момчета са се подковали с декларация, могат да се оплачат всеки един момент и той да бъде решен служебно за тях? Аз даже не бих излязъл да играя такъв "уреден" мач!

Мисля, че един рев по трибуните в стил "викингски боен вик", с който исландците поддържаха своите на европейското, повече прилича на опасен и затормозяващ играещите по терена. Ако с такъв грохот беше и маймунският звук по трибуните в София бих приел спиране на мача и предупреждение. За отделни малки групи, които не могат да се чуят в общия шум едва ли трябва да се вдига световната общественост в защита на бедните, крехки души на черните английски момчета, които слухтят към трибуните. Щеше да е за смях, ако не е толкова брутално и жалко отношението на английските медии спрямо България!

Англичаните, английските фенове, се обиждали, че някой ги бил псувал. С най-голям в бюджет британската полция, до преди 10 години, разполагаше отделът за борба с фуболните гамени. Явно днес всички британски фенове пият чай и цитират Робър Бърнс.

Ще ни изхвърлят от футбола като стой та гледай. Ние още някой поданик на кралицата да задържим незаконно (Пвиж слуачая Полфриймаб) и ще ни изхвърлят и от Балканите с шут.

Нас от футбола, а инглиазите от Европейския съюз... Ха ха ха

Колко жалко е да си англичанин!!! Повече не искам да ги коментирам!

Този журналист заслужава поздравления. Без да оправдавам случващото се на терена и на трибуните ще кажа че поведението на 2-3ма е силно преувеличено и това си личеше още преди мача! Познайте, ако ние водехме в резултата как щяха да се изнесат като бити п*си към съблекалните по средата на мача защото им се "причували" маймунски звуци... Родината на футболното хулиганство да ни сочи с пръст... Какво доживяхме!

Журналиста заслужава да презапише УНСС и как да задава възпитано и навреме върпоси.

Едни "маймуни" ни направиха за смях пред целия свят. Значи ние сме по-зле и от маймуните.

То е от ясно по-ясно, че англичаните за платили на нашите лумпени да ги вършат тези неща. Англичаните са мръсни душички.

искате ли ние да свикнем с прозвището "идиоти", те пък със звуците от дарвиновата теория?

Разбира се, че сме идиоти, като няма нито един тъмнокож на трибуните, те затова и английските фенове ни защитават, не са чули звуци, не са видели знаци, дори са се смесили с българите без инциденти.

Ние срещу кого играхме. Срещу Великобриъания ли или Англия

Абе то една игра!

е една добре замислена, режисирана и изиграна "игричка" , с която точно тия, които са измислили расизма и съответните теории около него в днешно време използват неговия антипод - анти-расизма , за да си го изкарат отново на "второстепенните" !

Видяхме и английските "джентълмени". За едно денонощие дадоха свидни жертви от наркоманство и клане, и то помежду си!

Срам ме е да се нарека българка. Това племе, което е останало в България са предимно отрепки. С някои редки изключения.

Лили, а ти къде си ?

Родом от София, защо проблем ли е?

А англичаните срам ли ги беше, като ни викаха цигани на Уембли?

По-големи расисти от англичаните няма, по принцип всички извън острова са нисши за тях.

Лили не се напрягай, ни сме нищо. В Италия замерят с банани по-тъмните на терена.

Ама Докторе е това е, че сега всички ни обясняват колко сме долни и гадни, а в Италия с банани, в Зенит руснаците черничкото момче , го изгониха, щото искали само бели руснаци, на нас ни викат цигани на Уембли и изведнъж, започнахме да се отричаме от себе си.Айде нема нужда.

Лили. Не знам къде си и какво правиш, но не се и казвай не подготвена. Напълно дерижирана кампания от страна на англичаните. Две от така наречените звезди се хванали на бас. Че ще направят каквото трябва за да стане скандал.

Че пък ти си присъствал на баса та се изказа подготвен???

Лиляно моме, ма не се връзвай на ингилизките провокацийки това, че те искат ние да се извиняваме за техния расизъм, колонизация и грабеж - не го зимай присърце xD

От такива като теб България няма нужда. Ходи при кралицата дано си по горда и щастлива там.

И КОИ СЕ ПРАВЯТ НА ОЩИПАНА МОМА?Наследниците на Британската империя сеяли по целия свят расизъм и апартейд от десетки години назад.Хайде холан.Не че не обвинявам олигофрените по българските трибуни за дебилщината им.Има ги на всички стадиони по света.

селски, това, че онея са простаци и са измислили футболното хулиганство не означава, че трябва да ги копираме 1:1.

Срамно и идиотско е, че на нито един запис не се чуват маймунски звуци или нещо подобно, но наглите инглизи и помиярските им медии продължават да натъртват тази мантра.

За справка youtube

България винаги е била удобен боксов чувал, в който доста нации си избиват комплексите..

Умряла е Англия да си избива комплексите при 6:0 срещу последния бушон, айде молята. Първата стъпка за разрешаване на проблем, е да се признае, че има такъв. Тук журналистите са нагли и прости, какво говорим за улраси с криминални досиета.

Англия не е умряла при 6:0, но англия има регистрирани 25 случая на расизъм , а България 3 .Англия иска да изнесе собствените си проблеми някъде другаде.Англия иска утре, когато някой я обвини в расизъм , да каже "Да бе, ама това не е нищо, знаете ли в българия какво е.Знаете ли какви животни и изроди са там".Така правят англичани, американци, французи.

Ок, демек всичко е точно и правилно да се правим на нацисти и маймуни по трибуните.