Балъков призова държавата да се намеси и да помогне на Етър

Другите клубове си намират собственици, ние сме като сираци, каза легендата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То нашия кмет в Бургас два стадиона има и нищо не прави трети мандат / а уж сме богата община/, та сега държавата! Каквито са ни управниците, такава е общината и държавата и цялата ни работа...

За какво е необходима палячовщината, наречена български футбол. По-добре всичко да се закрие. Има маса спортове, където имаме по-големи шансове, съответно - децата, които тренират няма да са обречени да са вечно в "Я" група - както е във футбола.

ГОСПОДА СПРЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ БЕЗУМНО. Клуб трябва да има във всеки по-голям град. Това е за здравето на децата - ИНВЕСТИРАЙТЕ В ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА. Няма ли спорт - всички деца стават тюфлеци и заболяват от всякакви болести. Държатва трябва да задължи големити фирми да спонсорират клубовете - С ЦЕЛ ЗДРАВЕ. А пък не се знае от къде ще излезе БЪЛГАРСИЯТ МЕСИ -ХР>СТОИЧКОВ- от едно село, БЕРБО - малко градче, БАЛА - малко градче , ЛЕЧКОВ - малко градче. Май ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ НЕ ИДВАТ ОТ ГОЛЕМИ ГРАДОВЕ. Г-н БАЛЪКОВ - СТИСТАМ ПАЛЦИ ДА НАМЕРИШ СРЕДСТВА ЗА КЛУБА.

След като разсипа футбола в Бургас ( 4тият по-големина град в България) и след неговото и на Събев управление в града вече няма стадион и 2та отбора са във В група сега се е заел и с В. Търново. По тази логика държавата трябва да помогне и на отборите от Бургас, Плевен Сливен, Благоевград и т.н. , които няма отбори в А група. Балъков беше страхотен футболист но за треньор и ръководител не става.

На Локото Каспичан кой ще помогне???

И от къде на къде държавата ще помага на частен клуб? Колко пари внася в хазната въпросният? Държавата помага (в лицето на бойко) на отборчета с голяма фен маса, с цел лична изгода и дивиденти за герб - лефски, уоко, цесика, ботяф, лудубориц и т.н. Опрощават им данъци, затварят си очите за данъчни престъпления и т.н. НО! В Пловдив именно тарторите на ботяв и локуту организраха не малко гласове за Ванката. Отплащат се. Това са отбори с хилядна фен-маса. 50% от тях да гласуват както им е наредено - и всичко е точно. Етър колко фенове има, и колко гласа ще донесе на бойко и компания?

помощта на държавата е да махне перуката

и защо да го прави бе неук ритни топковец

Голям селянин си Красимире,как не те е срам. Има по-големи и важни градове от Търново ,и в по -долни групи играят. Те нищо не искат,а ти си вулгарно нахален,нямам думи. Ибез това Търново е на държавна софра,град-паразит. Като София и третият,Благоевград,само смучат парите на плодородните и производствени райони. Срамота!!!

Етър е с голям принос за българския футбол. В успешния на световното 1994 национален отбор най много бяха футболистите на Етър: Балъков, Цветанов, Иванов, Киряков, Б.Генчев. Само последният не е завършил спортното училище във Велико Търново.

пич, сега сме 2019-та година. За къв чеп некой ше ти наливе пари в етър СЕГА? Как ше си ги върне? или викаш - държавата ше даде 10 милки и нема си ги търси. да си имате за харчлък.

Футбола е печаливш спорт. Ако дойде бизнесмен той ще вложи едни пари които ще очаква да се върнат с печалба. Няма такива да наливат пари без сметка, както ни се иска на на нас в Б-я.

А, бе, Балъков. Помниш ли грандиозния проект, който ни пробутвахте в Бургас - ти и онези мошеници ортаците ти, барабар с "бизнесмена" Събев и житаровския кмет. Опоскахте всичко и ликвидирахте футбола в града. Като отиде да се пъчиш в Етър, така ще направя, онака ще направя, писах, че ще направиш същото като в Бургас. Е, познах.

Откъде накъде държавата дали е частен клуб?

Прав е Краси. Защото тук става дума за устойчив проект, тъй като Етър е оставил дълбока диря в историята на родния футбол. Има забележителни успехи, чудесен стадион, страхотна публика. А не за времянки, както бе в годините назад с Любимец, Симитли, Мездра, където местни герои на новото време успешно пускаха пералнята на скрити финанси. Там вече за футбол не се говори... Фактите сочат, че Етър в момента има най-много публика след ЦСКА и Левски, Ивайло е един от трите най-добри стадиона у нас, а за феновете на болярите просто само с уважение можем да говорим. В Разград, например, на мач на измислените шампиони ходят по стотина зрители, а Етър има хиляди. В.Търново е един от 5-те наши града, които единствено имат развитие. Но там бизнесът не почита футбола, а охотно спонсорира всякакви други прояви, вкл. чалга и подобни фалшиви проекти. И още нещо, ако не бяха съдийските секири срещу Етър, в двата му мача с Левски и Берое, първия мач с Лудогорец и гостуването в Бистрица, болярите щяха да са на 4-то място. Въобще, В.Търново беше, е, и ше бъде истински център та нашия футбол, дал изключително много за успехите и на националния ни отбор. Но има нужда и от сериозна подкрепа, за да дава надежда на хилядите си фенове, а и на стотиците деца, които са в болярската футболна школа!

За 99% от написаното си прав. Но за "Краси" не. Ще ви разсипе, както го направи в Бургас. След него на "Лазур" и тревата не ще да никне.

Нали имаха собственик турчин и някаква част на общината.

коя година сме? 1980-та може би?

Нашите футболиери все считат, че някой им е длъжен да им осигурява пари, за да си плащат заплати от по 20-30 хиляди лева на месец. Особено нагло пък е да се искат тези пари от общината.

Балъка фалира ЕТър за една година както го направи с Черноморец преди време.

doktoran

Моите уважения към Краси Балъков, но не само Етър е в това положение и не само те са отбор с традиции. Ботев Враца е в същото положение от години, но до този момент БФС и държавата само пречат, а не помагат на футбола в България.

Уважаеми г-н Балъков. Участвах в митинг за спасяването Ви от БФС, когато спряха правата Ви. Сега организирайте протест на гражданите срещу управлението и в подкрепа на Етър.

Балък, отиваш при кмета и оправяте работата. Той е човек на Бойко, пари имат в изобилие.

Явно, в случая въпроса не е в имането на пари, а в бъдещата възможност за далавери и крадене за да може те де се умножат!!!