Балъков се извини на английските футболисти

Селекционерът с официална позиция след вчерашния скандал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балъков винаги съм го уважавал като играч. Но сега, не стига, че се изложи като треньор, но и се унижава пред английските маймуняци!

Балъков беше голяма работа едно време, но с годините май е станал голям балък... Поредното доказателство, че тая работа не е като оная. Лека му пръст на Трифон, но само той си беше признал, че футбола му е силната страна и не трябва да се бута да прави друго...

Треньорът не е отговорен за действията на публиката, може да му държим сметка само за играта на отбора ! Но то пък с такъв отбор какво може да се очаква ??

А на българския народ няма ли да се извини, за това, че изкара една дузина куци коне с националния герб, който ни поднесоха нечуван срам и резил. Да си ходи в Търново. До националния отбор да не се допускат на топовен изстрел охранените "величия" от 94та година.

Браво на Балъков!

Не ти , а Борисов трябва да се извини , защото проявата бе политическа - проява и на цизъм и фашизъм като престъпни идеологии и действия ! Расизъм , ксенофобия , дискриминация означават само и единствено едно - фашизъм !Правителството да не се крие зад футболния съюз , който не командва МВР .Змията да се стъпче , докато е малка -така ни учи близката история .Идеологическите вдъхновители на тази отрова са в НС вече 30 години и имат конкретни имена .

Говедата от ливад9ата отново показаха простотията си! А бай хой отново намери повод да се направи на юнак, защото усеща, че този скандал дърпа гробарите към дъното. Щеше да бъде юнак ако беше нещо свършил да не се допусне скандала. Дет съ вика обхваналата ни простотия е тотална, Сиреч, ако не се отървем от нея ще продължим да сме в калта,

Да беше изрекъл :"Извинете , че паднахме!" А в Азия или в Африка има ли залози за този мач, че се чудя как така някои ги викат, за да не играят футбол по терена? Но пък ББ направо им разгони фамилията! И то толкова точно ги накова всичките тия, че няма накъде! Скоро ще се види, че БФС е сговор на непоносимо нагли бивши спортисти, които нямат капацитет да видят магарета, камо ли цял спорт.

Голям страх голямо навеждане за бала и Боби .квото ви кажат тез империалисти и веднага се изпълнява.или пък квото заповяда тибетския бик

Браво, Краси! Само така! Февовете са с теб. :) Каква оставка ви гони, бе хора...

*феновете

Балъков е един треньор, та да ти падне капата.

Да се извини на българските привърженици!!!!!!

Оставка момче, оставка това е за теб единственото решение не се прави на умряла лисица.