17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И един, който нищо не разбира от треньорство!

така е, но балъците са повече

но само един балък

няма нищо за разбиране...падаме и то по много унизителен начин.........

Мдам, цигaнчe,има 6 млн. разбирачи, но както виждаме ти не си по различен, щом Косово ни бие.

То резултата е ясен и хората го разбират, т.е. явно са разбирачи. Май само на теб и шефчето ти не е ясен.

Балъков, като дойде преди няколко години в Бургас, на стадиона имаше 15000 зрители. Като си тръгна - пустош. И тревата на Лазур не щеше да никне. Полека с "разбирачите", щото си поредния футболен специалист-некадърник, нищо че беше добър футболист. Ще опоскаш и последното останали и ще офейкаш, пък след теб отборът в шеста урна при теглене на жребиите за големите първенства.

Този глупак не разбра,че не трябва да вика връзкарите синове на футболисти дет си плащат а да викне хора с образование примерно певци,лекари,програмисти и отбора му ще стане световен шампион

За съжаление разбрахме и какво няма в България....

Когато една фирма, организация или каквото и да е не работи както трябва, не изпълнява заложените показатели за успех - какво се прави - сменя се ръководството! Само за БФС това не важи! Може и аз да не разбирам, но нито БФС, нито ти разбираш от футбол! Ако разбираше, нямаше въобще да пуснеш на вратата татин Ники!

От тези 6 млн. има поне 20, които я разбират по-добре от теб!

Г-н Балъков, в България има и 6 млн. гледачи, които искат да видят качествен футбол.

Ако само съм предполагал, че 94-та заради това 4-то място после 40 години няма да има никакъв футбол в кочината, еми не 4-ти ами 40-ти да не бяхте останали... Имам много голямо уважение към Балъков, че е последния голям футболист от златното поколение, дето изведе отбора до Европейско 2004-та, но просто се излага да се занимава с надрусаната пиянска клика около перуката!

Страхотна новост в схемата (алаБалъков), двамата центални защитници до тъч-линията,а между тях -Сърмата,като централен "охлюв"...:-(( Не претендирам да съм "разбирач",но гледам европейски футбол. На нашите защитници, да им дадат ролери,да стигат бързо до "пъргавият" ни вратар.Еххх,Бала–Бала,ще си мечтаеш за поне 200-300 зрители вече.....

Много се лъжеш Играта която играете /не се нарича футбол/ я гледат вече стотина души.Мечтай си за 6 милиона. Със сигурност играта Испания-Швеция / нарича се футбол / по същото време/ са я гледал много повече хора.

Ами, философията на този човек, ликвидира футбола в Бургас. Сега наред е България....

Не Краси, в България има над 6 000000 заинтересовани за футбола, а разбирачите сте Вие . Но ние пак ще Ви подкрепяме.

Не сме разбирачи, но можем да смятаме и 2 е по-голямо от едно и 3 е по-голямо от 2. Нещо да кажеш?

Празните мисли на един Балък...

и който и да е друг треньор трябва да бъде оставен да работи спокойно. Успехи така или иначе скоро не трябва да очакваме. Да направи това което е намислил и нека го съдим след 2 години дали се е справил!

То обикновено промените се правят рязко и отначало. Иначе ще стане като с българските политици. Преди избори обещават реформи, след изборите само ги пунтират. Резултата е ясен.

и нито един треньор и играч

Става въпрос за селекционер на националния отбор! От какво да селекционира - от отбори, които нямат собствени школи, а си пълнят състава от световно неизвестни "играчи" и тук там някой бял местен! От какво да прави селекция? Отборите които атакуват ШЛ и ЛЕ са със 99% чуждш играчи!!!

zeddd

Така е, дори т.нар. грандове вече са със смешни школи. И Лудогорец, уж имали голяма школа, вече колко години са в елика, къде са плодовете на тази школа? Вторият им отбор всяка година до последно се бори да не изпадне във В група...

Така е. Но за да се стигне до тази диагноза някой е виновен.Явно Бфс и плешивият и перуката не си вършат работата. Когато в една фирма не вървят Нещата гонят мениджърите

На Балъков ще му преложа бас. Събирам аз един отбор от млади (16-20 годишни), а той си събира сбирщината трътки, които се водят национален отбор. Ако моят отбор победи - уволнява националите, и взима моят отбор за мача с Англия?

Какво има за разбиране. И с Чехия, и с Косово бог пак беше българин! Можехме да паднем с по 10 гола!

Уcпех Крacи

Това вече го слушаме 30 години. И никакъв напредък. Явно "героите" от 94 не ги бива а само пречат.

Не е нужно да си разбирач за да разбареш мащабите на проблема. Преди няколко дни загубихме в София от окръг на Сърбия с 1.5 млн. население. И не е проблема само в резултата, те ни смазаха по всички показатели и им отмениха според мен чист гол.

Тепърва предстоят униженията от Англия...

Вчера четох един коментар, че сериозно следва да се помисли дали не е по-разумно да не се играе срещу Англия и резултата ще е само 3:0 за Англия.

Браво за смелостта ти , браво за търпението което полагаш. Продължавай все така .

Нивото на играчите е последствие от нивото на трениращите ги смотаняци.Качеството на футболистите зависи главно от трениращите ги , от малки до големи.Корупцията също е основен фактор в този процес.

Гледах мача на женския национален отбор Норвегия-Франция, вратарката на Норвегия на 39г с по-добър рефлекс, по-добро позициониране и въобще идея за футбол от нашия Михайлов. За спазване на формация, статични положения, рейдове на нападателките на Франция- по учебник. Предлагам следващата контрола на национала да е срещу няколи от тези два отбора, за да спрат да говорят глупости треньори и ръководство.

И като паднем и от тях пак ще трябва да уволняват директора на стадиона.

Балъшки, на 6те милиона им е хоби и страст да се занимават с футбола. А на тебе професия -беше добър като футболист ама като треньор нещо до сега не си на това ниво. Май и на теб футбола вече ти е хоби! Стойчков овреме се осъзна че не става за треньор, а ти?

разбирач, но ми прави впечатление, че тези не стават за футбол. Толкова ли е трудно да се проумее, че трябва да бъдат натирени? Когато си изтърве чашата, нормалният човек се сеща за гравитацията, а такива като Балъков се питат що не тръгна към тавана тази чаша....

Никиту по къв критерий го избра Той усърдно избягваше топката да не го удари

6 милиона разбирачи + 1 алкохолик шеф на БФС и няколко бивши футболисти, които явно не ги бива за треньори.

ти доказваш непрекъснато, че не си сред тези 6 милиона, ти си играч, отдавна вече бивш. Треньорството не е за всеки, човече, но явно егото ти те подвежда!

защо мислиш, че всики 6 милиона са балъци, бе пич? Леж си на миналата слава (наистина беше славен!) и си кротувай! За да си треньор е необходимо не само наличието на глава, а и наличие на сиво вещество в нея! От това славно поколение малко са тези, които не са се опозорили! Но славата е коварно нещо - много дава, но и много взима. Взима, ако няма налично от по-горе споменатото вещество в черепната кухина.

Никой не е казал че футбола е от вечните неща в България, имало е и хоп няма го, както много други неща. Следващото което ще изчезне сме ние. Ще играят столипиново срещу максуда в междуроднински турнири, при спорове мешерето ще решава.

"Ний тука тъйка сми душли да бийми" - някой спомня ли си кой го каза ?

Блестящи умствени способности както винаги :) Не знам защо е решил че 100 % от жените в България им дреме за футбола :)

Разбирачите сме много, но балъка е един. А футболисти нямаме! Събират някакви ритни топковци, които отборчетата в махалата дори ще направят за смях.

Цитат: "Казал съм, че имам нова концепция, че подборът на играчите ще бъде по-различен." И това включва да пуснеш Никито Михайлов, след като в първият мач се е издънил и се мръдна да освободи място за топката за 2 гола, че иначе щеше топката да се удари в него. И сега пак виновен за 2 гола. И не знам къде се е доказал Балъков като треньор? Защо изобщо е назначен. Добре че дотук, противниците много пропускат, като чехите. Англия не знам с колко ще ни отнесе. Успешно се борим да сме последни в групата.

със сигурнос не мислете че само вие раэбирате от футбол

ами има 6м.. ама има и един балък и две перуки

Аман от селяндури със самочуствие . Нагледахме се на всякакви Бо....ци и теб ще те изтърпим , съвсем скоро и ти ще си история само си пази устата затворена за някоя крилата мисъл , аман от ТЪ..ри .

Прав си Бала , всички разбираме от футбол ,само 11 не разбират

здравейте г-н Балъков. Не причислявайте целия Български народ към футбола.

Да 6 милиона разбирачи и един балък + една перука !!!!

6 милиона? Как ги изчисли? По-добре да види колко се интересуват от футбол изобщо..

Балък ли си ,или шаран.Не е необходимо да си спец за да разбереш ,че от този отбор нищо не става!!!

Но няма 11 добри футболисти, нито поне 1 треньор!!!

Абе Балъшкии, това ли ти беше стратегията и тактикките, да налагаш нова схема, начин на игра " за които се иска време и няма да сработят веднага" преди най-важните мачове с чехите и косоварите. Е видяхме резулатат от "твойто разбиране" Голям играч беше ама като тренер не си доказал нищо още. И в Бургас утрепа една камара пари, обещания, разбиране ит н. н и какъв беше резултата??