17-11-2017 20-11-2018

Коментари

докато старото ръковдство на БФС е в централата няма да има напредък.До един вън!Те допуснаха толкова чужденци в отборите,че в отборите бг са малцинство.Домуса да ходи в Турция,лакомник дето подържа тезата,че за нощният труд трябва да се плаща по 0,20 лв на час

Краси, ела си в Етър!

"Подхвърлена" тема за размисъл на обикновения фен на футбола у нас...Нито изпълкома на БФС е в ред, нито един от "четвъртите в света" не стана добър треньор у нас, чеп за зеле не става от тези хора...ЕДИНСТВЕНАТА ИМ ЦЕЛ Е ДА СЕ РАЗПИСВАТ ВЪВ ВЕДОМОСТИТЕ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТАТA И ПРЕМИИТЕ !!

Ако балъков е искал да спасява футбола в България, да беше станал методист, консултант, да напише проект, а не национален треньор.

Няма кой да подкрепяме Балъче, няма.....и скоро едва ли ще има...

Бала е точен. А да добавя, че сатрап на родния футбол е Домуса, който въведе тази порнография с налагане на 10 чужди от 11 основни играчи в отбора си от Делиормана. При това им раздаваше български паспорти след 2-3 месеца само, в разрез с всякакви правила и закони. В градчето Разград няма нито един местен играч в основния състав, а и интерес към спорта футбол там няма! На мач на малкото стадионче ходят по стотина зрители, и само когато армейците или говедата са гости, отиват 3-4 хиляди техни фенове. Този грешен модел бе пример а за останалите отбори, и както се вижда, всякакви черни, всякакви латиноси, и всякакви азиатски уж футболисти ритат топката у нас, за сметка на български играчи. Е, как да развиваме родни таланти, след като дори да има такива тук-таме, те или търкат пейката, или се озъртат за чужбина... Трябва забрана за повече от 3 чужди играчи в основния състав за всеки мач!!! Но и забрана да ги побългаряваме и така да заобикаляме закона. Иначе ще падаме и от Андора и Сан Марино.

Точно така, трябва и забрана на БИАД, да не не се разсейват бъдещите ни "звезди", дето ги няма. И забрана на манИкенките, урвите, белото, татусите, рИалитЪтъ - че и те ги разсейват и им пречат да тренират. Най-добре да затворим и границите. Кой бегал, бегал - останате ще ритамЕ и ще вдигамЕ нивото. Само бели и местни - без латиноси, черни, сини, кафефи, марсианци и прочие сган. Теб ще те цаним за Селекционер, Шеф на БФС и "Консултант по всичко и още нещо"- умееш го.

А ми Бала е прав! БФС е пълен с простаци! Най-големия е Венци Пържолата.

Ала-Бала. Този мошеник, който в комбина с Митко Събев и с Митко Вафлата ликвидира футбола в Бургс е треньор, колкото аз съм космонавт.

Красимир Балъков - много добър футбилист, но посредствен треньор (според мен) . Нищо лично. Но в момента с това, което имаме и Господ да дойде на треньорския пост, резултатите няма да са много по -добри. Това е резултатът от липса на стратегия за футбола в България. Отделно се бутат пари и от младите се обръща внимание на посредствени момчета с родители с възможности, но не и на талантливите. И не на последни място -футболът отдавна е бизнес и иска МНОГО пари, които ние нямаме. Но със сигурност можеше да се справим и по -добре. Ако инвестираш сега, резултарът може да дойде след 10 години. Никога не е късно да се започне отнякъде!