17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кви са тия чуждици? Хейтъри.. Завистливи тъпунгери е по правилно. Браво на юнака!

За това сме ЛЪВОВЕ ,БЪЛГАРИТЕ! Колко жалко е обаче,когато започнеш да четеш част от коментарите надолу..... 90% от хората не могат да стоят прави 71ч,какво остава за някаква друга дейност...даже не могат да бъдат и ТЪПИ 71ч.Каква е тази малоумна преценка за хората дето ИМАТ МЕЧТИ И ГИ ПОСТИГАТ!!!За тези хора ,които ме просто съществуват а ЖИВЕТЯ И СЛЕД ТЯХ ОСТАВА НЕЩО! Сган такава хейтърска

Свалям ти шапка повече! Ето с това трябва да се дава пример на младото поколение. Малко останаха истински мъже в тази държава. Браво!

Браво!!!а хейтърите да го духат

ZЕТ-АДЖИЙЧЕ ЛИ Е ?

Евала пич! Хейтърите да си седят на дебелите задници и да малчат!

ПИПО

мЪлчат...

Алекс, селяндурче, първо научи български, след това пиши.

а не спортисти

ашколсун, кво ли не може да направи човек...

Сме мотивирани за безмислени и тъпи подвизи, за които бе трябва ум, а мускули

Комплексар

По добре як и тъп отколкото само тъп,като теб

А какво ти пречи да имаш и ум и мускули? Освен мързела.

Спирал е да яде, пикае, сере и да спи.

Да преплува до Америка.

Браво на Тео. Ненормално постижение. 71 часа да плуваш, значи, ако започнеш в понеделник 7:00 сутринта, да плуваш целия ден понеделник, целия ден вторник, целия ден сряда до ЧЕТВЪРТЪК 6:00 сутринта. Би му маата.

Пробвал съм без сън 72 часа, по стечение на обстоятелства, натоварването е жестоко, не знам как е успял даже и да плува, сигурно е вземал витамини и други освежаващи продукти

Тоя е просто някакъв изкукуригал наркоман

Луд умора нема.

С голяма признателност към този млад българин. Той доказа, че българина е упорит и постига целите си. Браво на този смел БЪЛГАРИН! Гордея се с такива хора!

Браво! Много успехи напред!

Този младеж лично,машина.Теорминатор.

Е. ,. Кому помогна... ;? Какво постигна...!? В чия полза....!?!? За чий просперитет....!?!? Светът напредна ли от това....

Себе си ли питаш? Това е човек-мотиватор. Може много да помогне децата да спортуват, а не да се дрогират, например. Плувал е и е участвал в много благотворителни каузи. Ако малко се позаинтересуваш, ще разбереш. Освен това, на никого не завижда, и не мърмори. И да, колкото и да ти е странно, така светът върви напред.

ааа, ти смяташ че 3 дни, когато не ти се налага, можеш да плуваш без да си дрогиран?

Теб ли трябваше да помогне може само трябва да бръкне в плувните.

"Елан" значи "възход".ти с какво допринесе за възхода на човечеството.аман от дребни комплексирани душички

Заради такива хора, различни, луди, целеустремени, смели, светът върни напред. А не, заради идиоти като Путин и българските му фенове

Светът не върви напред. Корона, инфлация, война, всякакви кризи. Това ли е напред

Някъде върви. Водородни паркове, наука, колайдери и т. н. Е, в някои територии времето е спряло. Щом си умен, сам ще се сетиш защо

Кажи ми една болест която се лекува с наука?

браво на Тодор и е симпатяга плюс това

Да бе прочел барем 71 страници. Какво пилеене на енергия за глупост. Да бе почистил селския мегдан.

Теодор, клати ме 71 часа и ще те призная жребецо…

А на щафета може ли?

Българин подобри рекорда по злоба, комплексарщина, цинизъм, демонстрация на нарцистично, хистрионно, обсесивно конпулсивно и пасивно-агресивно личностно разстройство едновременно. Нашенецът коментирал постижения от областта на спорта, благотворителността, науката, бизнеса и космическите изследвания в продължение на цели 32 години без да спре докато останалата част от света се занимава с неща като наука, полика, изследвания, пътешествия, спорт и т.н. Успял е да принизи с гнусни псувни и злобни коментари абсолютно всяко постижение на човечеството през 21 век. Същия се заканва да псува и обижда и занапред всяка проява на силен дух, борбеност, красота, емпатия и саможертва докато е жив. "Баща ми и дядо ми осраха с приказките си 20 век", аз ще продъжа през 21ви. Особено ме дразнят постиженията на българи" споделя той."Ама до лудост ме докарват. Ако са ми пред очите ще ги изкормя. Няма само аз да съм тъп, мързелив и слабохарактерен помияр - искам всички да са като мен" споделя още той.

Това момче, не е лошо да се заеме с нещо истинско и да ме се доказва в няккави такива мероприятия….. жена, деца…. това е смисъла на живота ….

С писане на тъпи коментари ?

Пише коментари в дир.бг, като тебе

Сте озлобени

момче. Човек със силен дух! Повече такива но трябват ама къде ги?

Късмет с тия мини по пътя:)))

Не съм свикнал да има такива новини. Обикновенно е за някаква нечовешка корупция, която убива хиляди българи и ще остане безнаказана, заради подкупни държавни служби. Тук е нещо различно. Хвала на юнака! Да е жив и здрав и още рекорди!

Айде стига с тия подвеждащи рекорди. Плувал 72 часа. Бягал 24 часа. Стоял прав 100 часа. После се оказва, че нещата не са така. На всеки час имало 5 минути почивка. На всеки 6 часа 15 минути почивка. Време за хранене и т.н. Малоумни рекорди.

Черно море не е езерото Липник !

Аз си мислех, че е едно и също!

Постижения под 100 часа не ги броя. Сега сериозно плувал 71ч. Нон стоп - Е И???

а цацата плува цяла година без почивка, да еба тъпата нация да еба, раждаща такива изроди, а тънеща в нищета и мучаща като животни

къф си ве, твойта...

Вяра,сила,подкрепа и успех:)Радост е да чета такива новини!

Страхотна и различна от обикновено новина и голямо постижение за този млад човек. Такива хора трябва да подкрепяме и да следваме за пример. Воля и голям дух на пук на тъпите хейтъри тук...които никога няма да постигнат нищо , такива от които никой няма да вземе пример, такива, за които на никой не му пука. Дерзайте мерзавци, Русе се гордее със своя съгражданин.

А колко километра е изплува за тези 71 часа, засякохме ли. Може през нощта леко да се отпуска по гръб и да е правил полу-дрямки

Около 200км вероятно

Само плувец ще го разбере

Най-дълго плавалият човек в океана сред акулите след скок в полунощ от 18 метра - Слава Курилов https://www.youtube.com/watch?v=W3TtjqjbbrM

От какъв зор е човек да плува Бургас - Одеса? Защо му е било да застрашава здравето си 3 дни без сън, да обикаля по езеро за сеир на аверите си? То повечето Гинес рекорди са извратенящина на малоумници за пари.

Одеса-Бургас. Причината е същата като на тези, които катерят Еверест и други върхове.

Аз за тези катерачите съм с по-особенно мнение. Когато се финансира нешо за една камара пари, за да може някой да си начеше егото и тръпката в живота правейки нещо за кеф, и после като се случи нещо, голема трагедия било. Айде у лево бе! Трагедия е войната в Украйна. Тея добровони егоцентрични смъртници нормален човек неможе да жали.

От какъв зор живееш, след като ще умреш, а след няма и 50 години едва ли някой ще се сети за теб?

А ти защо пушиш и пиеш. Това не вреди ли на дребния ти живот

За да понесе постоянните, дълги и изтощителни натоварвания сърцето му се уголемява 2 - 3 пъти. След 50 годишна възраст, ако доживее дотогава, ще има големи здравословни проблеми.

До Санди, Не е така. Сърцето му свиква на натоварвания, придружени с намалена нужда от кислород. Ще му хипертрофират мускулите на крайниците и торса.

Още един за награда Дарвин. Що за малоумно постижение? После друг ще опита да го подобри, ще загине.Защо изобщо се допуска такива малоумни постижения да се записват като рекорди?

3 дни не е спал и само е плувал? Нещо послъгвате май. А аки, аки и пиши, миши, как са се случвали?

Направо

От движение:))

Повече смисъл в цялата работа щеше да има ако беше копал градината в продължение на 71 часа, но..... Явно този е някакъв безделник, който вместо да се хване на работа ходи да си плува.

вСИЧКИ ПЛУВЦИ СА БЕЗДЕЛНИЦИ

Повече. Не ви понасям негодници и злобари. Човекът показва дух и мъжество,а вие го плюете. Америка в лицето на А. Дълес постигна целта си.

Малеее. Аз толкова не мога да пия, колкото тоя може да плува.

Жив и здрав да бъде!

Тоя до тоалетна не е ли ходил за 71 часа?!?

Айде сега. Космонавтите ходят ли до тоалетна?

Космонавтите ходят.

Той 71 часа е бил в тоалетната, за какво му е друга. Направо във водата.

Този е терминатор, ако ми бяха казали, че това е възможно нямаше да повярвам. Голямо браво!

Абсолютно - тозо е някакъв нечовек! как 71 часа?!?

Евала пич. Само напред и нагоре

Много голям е !!! Най-големия. Респект.

Удивително! Браво, дано послужи за вдъхновение на млади и стари!

На слънчака е пълно с такива вдъхновени. През ден вадят по някой от водата.

Край вий рожби на демокрацията. Жалко