Българин подписва с английския шампион Манчестър Сити

Талантът на Славия Филип Кръстев е преминал успешно медицинските прегледи, ще играе под наем в Белгия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се смееш ли , да плачеш с тоя филип! А кога ще го върнат на венци тоя измислен юнак?

Успех Филипе! Имаш талант, дано го развиеш! Само Славия - отбора на стара София!

Извинете ако тоа е българин аз какъв съм?Какви са белите хора в БГ...

Също българи! Цвета на кожата не определя кой какъв е. Или поне в 21ви век не определя. Вие в кой век живеете, защото може да има разлика...

Доказано е, че хора от едни етнически групи са по-глупави и неподлежащи на интеграция от хора от други етнически групи. Външният белег за разпознаване на тези хора е цветът на кожата, а това, което няма никакво значение и отношение към темата, е векът, в който живеем. Схвана ли?

Хаха,както се казва в подобни случаи:едно са нашите желания а реалноста е съвсем различна.Това да искаш нещо много силно не означава че то може да стане в действителност.Разбра ли...Момче,разликата между белите хора в БГ и мангалите не само не се запазва а се увеличава с времето...

Момчето е много читаво, от скромно семейство- по рано живееха в жк "Хиподрума", не е лигльо, бачкьор..... дано успее да се измъкне навън!

Съвременните британски робовладелци купуват човека като ловджийско куче, след като му прегледат зъбите и го пуснат да тича и гони коженото кълбо, а нещастника е щастлив, че ще си продава мъката за повече пари.

Съвременните братански робовладелци купуват човека като ловджийско куче, след като му прегледат зъбите и го пуснат да тича и гони коженото кълбо, а нещастника е щастлив, че ще си продава мълата за повече пари.

Многу мноу не мяза на българин..по-скоро на прабългарин...

Мяза на Ромлянин Типичен представител на отбора на лоената топка, овчаря от овча купел, дебелата свиня майка, Менци Стефъноф

"Филип говори свободно английски език" Представяш ли си ?!? Като 99.99% от учениците в БГ говорят чалго-мутренско-селяшки език с банкянски акцент, така ще е, чак чудо че говори Английски. Не казват дали може да пише и чете на Английски, но за начало ще мине само с говорене. Е бре тулупи дето спите до обяд, няма време от спане да научите малко чужди езици.

Е няма такова заглавие .... Гуардиола знае ли ? Това малко ми звучи като: "Трансферен удар за Барселона!!! Виждал Клоп е новия треньор, като една от целите е класирането на отбора във В група. В момента Барселона Симитли е еди каде си ....."

Славия реално е единственият наш отбор (поне от А група), който през последните 15 години е успявал да продава млади играчи навън. Другите продадоха по 1-2 за целия този период и не постигнаха нищо, та бързо бързо се завърнаха на родна земя.

Левски пък продадоха най-продавания футболист. След тях още куп отбори си го препродаваха, и той не постигна нищо и по някое време се завърна, после пак в чужбина ... за Божинката става дума.

Особено след ноември са го гледали в някоя Софийска дискотека как играе.

Кавали, вие какво сте постигнали че плюете по момчето така?

Да чисти тоалетните ли ?

Гръмки заглавия, зад които стои едно голямо нищо... Нерде Сити, нерде Ломел !?!?