17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бобан, Йокич, Вучевич, Рубио, Гасол, Дончич, дори Янис(който е играл баскетбол 2 години само във втора дивизия в Гърция преди да отиде в НБА). Тези баскетболисти са постоянни и са били най-добрите в отборите си, и не че Везенков е слаб, но определено не виждам успех в НБА, но все пак ИМАМЕ БЪЛГАРИН В НБА. Хейтърите да духат супата. Не очаквам да се докаже бързо все пак Кливланд имат добри баскетболисти въпреки слабите им резултати. Везенков да хваща гирите и да прави мускули, че като се изправиш срещу Янис, Леброн, Дейвис, Ембийд, Хауърд, Ленърд, Джордж... с тези твойте 2.06 ще се скриеш бързо. Успех все пак

https://www.nba.com/cavaliers/roster Никъде не го виждам...Сигурни ли сте че ще играе за Кливланд

НЕ Е ЗА НБА.... Трябват му мускули, трябва му бързина, прецизност..... Май ще търка скамейката на Кливланд и след някой друг месец или в Китай или обратно в Европа

в Гърция го гледах пълна дупка, ще го шитнат след 2 месеца а в щатите в НБа няма да заиграе никога

Съгласен, нашият не е за НБА...И кой въобще там е решил да го вземе

Родният национал Александър Везенков се оказа част от грандиозната сделка за НБА звездата Джеймс Хардън - за да не връщат ресто са го дали на Кливланд Кавалиърс !!!

Тъмна индия

Първият българин, играл в НБА е Георги Глушков. Преди 1989г.!!! Той не можеше да си покрие разходите отвъд океана и помоли да се върне обратно. Над 85% от заплатата му взимаше държавата, а с 15-те процента той е трябвало да плаща на преводач, за квартира и да се храни поне един път дневно. Другите яденета са покривани от клуба. Вечерната храна за над 100 килограмов българин сигурно е била бая скъпичка. Най- големият талант на българския баскетбол не успя, тъй като зад него не застана никой и бе изоставен. Така ще е и с Везенков. Поне да са здрави, щом са волеви натури, ще успеят във всяко начинание.

не е вярно бе некадърен и го изгониха хараната в сащ е много по ефтина.. Пристрастява се към храната от заведения за бързо хранене, а заради спадналата му форма треньорите на Финикс се усъмняват, че може би използва анаболни стероиди. През сезона изиграва 49 мача (16 като титуляр), в които играе средно по 15 минути и записва 4.9 точки и 3.3 борби.[След слабо представяне по време на контролните мачове в Лятната лига обаче се завръща в Европа. държавата не е зела и 1 стинка , той си бе тъпак..

Gufianec

Точно комунягите тогава не са разрешили на Глушков да си взима заплата като останалите му съотборници. Това е потвърдено! Гледал съм интервю с хора от Финикс, които го казаха това. Тъпия консул е казал, че няма как някой в щатите да взима повече от него. От Финикс е нямало какво да направят.

ГЛУОСТИ....НЕ ти е виновна България или комунистите. АметАзнавур си го казва точно както си е. ТОВА СА ФАКТИТЕ

Баси заглавието... журналя.

ее и обясненията след това са на ниво :)

Абе това да се родиш във Вършец било голяма работа а?

Желая му успех, дано отиде да играе зад океана, това е мечта на всеки баскетболист. Все едно да си футболист и да играеш в шампионска лига.

Бе и на българските фенове ни е мечта да има българин в НБА. :)

С други думи головодняка с известния татко, никой не го иска.

още не си забелязал, той отдавна е по-известен от татко си. Просто предпочете Европа за да играе реално, а не да иде в НБА и да търка скамейката няколко сезона.

Без за му знам статистиката за изиграно време, с 9 точки на мач, не ще да се спуква от игра