17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дето само клечат по заведенията и залагат срещу себе си в букмейкърските къщи, вместо да играят на терена - вяра нямам. Да отпаднат, мястото им е в калта.

stanka.j@

в ТОВА НЕПОСТОЯННО ВРЕМЕ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ НИКАКЪВ ГО НЯМА ПОСТОЯННО!

както преди така и след 94 нашите са в групата на махленските отбори и това е и мястото на почти всички ни познавачи.

Направо предлагам да се скрие отборът в тоалетните на стадиона, преди мачовете на Еврото да започнат и после лекичко да се смесим с тези,които вече са се класирали. Никой няма да забележи в навалицата, а и с тия маски! Защото, драги зрители, това ни е единственият шанс за участие в европейското...

Тъпа статия, пусната за да омаловажава резила на управляващите БФС

------

Имаме десетина талантливи младежи. Много е важно как ще се развият - докога да играят в България и да преминат в точния момент на точното място. Видя се, че заминаването за Италия и Англия в много ранна възраст стопира кариерата, а Русия и Турция са гробници за футболни таланти... По тези схеми си пропиляха възможностите играчи като Георги Миланов, Вутов, Радослав Цонев, Краев. Десподов също явно няма да стане новия Сточков. Нека да видим сега как ще се развият Антов, Турицов, Петко и Андреа Христови, Доминик Янков, Филип Кръстев, Калоян Кръстев, Мартин Минчев, Илиан Илиев-младши, Митко Митков. Станимир Иванов вече като че ли зацикли... За съжаление и за неспециалисти е видно липсата на елементарни умения, които даже най-талантливите футболисти явно не са усвоили в школите. Като пласиране, игра без топка, двойни подавания, елементарни центрирания. Това са базови неща, които се учат! Дрибълът, рязкият старт, погледът върху играта са по-скоро въпрос на талант!

За съжаление не могат да пробият в първенства, захранвани с колосален продукт от собствените си школи, особено при положение, че имат дефицит в елементарни футболни умения, които на тази възраст вече нямат научаване, като: спиране на топка; пас "на крак"; движение без топка; борба за първа топка; игра тяло в тяло и др. и тактически умения като: позициониране за първа топка, особено при статични положения; освобождаване на съотборник при висока преса; дублиране на атака по фланга и т.н. Абе те даже не знаят при дузпа, кои зони на вратата на практика не могат да бъдат защитени от вратаря, че поне да се опитат да ги уцелят и блъскат със затворени очи, пък каквото стане.

Бля, бля! В това състояние, в което са, за тях няма слаби, няма силни отбори. Има само "други" отбори. И те ни бият където ни хванат!

Национслния отбор по футбол да се трансформира в отбор по хуйбожествена гимнастика, там ще са върха.

По добре първи на село, отколкото последни в града. В групата на аутсайдерите ще получим самочувствие, като след великата победа над келнерите от Гибралтар, ако разбира се не ни се отепат и там.

Искам да видя национален от който се страхуват защото бие всички в София и открадва точки при гоствуванията си.

Реално погледнато ако бием значи сме заслужили да останем по правилник. Да в дъното на групата сме но такива са правилата. Третите остават. Ако паднем просто отпадаме пак защото това сме заслужили. Какво толкова има да се мъдри и мисли,много е просто пише го в правилата. Ако идеята е че ако все пак паднем това би помогнало за възраждането и израстването на отбора си е в сферата на заблудите! Възраждането и подобряване нивото на отбора няма нищо общо с това дали ще отпаднем или ще останем в Б дивизия.

Сметки без кръчмар ако така ако иначе

Кога ще играем пак с Гибралтар, имам нужда да си вдигна самочувствието.

пак тактики, пак врътки! АБЕ ЕЙ, НАЦИОНАЛНИЯ НИ ТИМ ПАДА НА ТИРЕНЪТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ. НЕКЛАСИРАНЕ,НЕКЛАСИРАНЕ,НЕКЛАСИРАНЕ! Имате само фенове, които са мазохисти или платени списвачи на оди, кат тоз, горнопишещият! Кой ше ви чака и ше ви следи загубите? САМО БОЙ И ПСУВНИ ВИ ОПРАВЯТ! НА ТЪНКИТЕ СМЕТКИ ЗА ЛИГА "ЗЕТ" И ОВЧАРСКИЯ СКОК ОТТАМ ДА ЗАДАМ ЕНО ВЪПРОСЧЕ: ЗАЩО ДОСЕГА НЕ СЕ СМЕНИ ,ИЗРИНА, ЗАПАЛИ, ЛИНЧУВА И УБИ РЪКОВОДСТВОТО НА ФУДБОЛОТ СЪСЕ СГРАДАТА? РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТКЪМ ГЛАВАТА!!?!!!!!!! А "конгресът" на бфс се отлага? се едно, на фирма във фалит да отложиш събранието на акционерите, което да се разпореди с имуществото. КВО ШЕ СТАНЕ? Нема да имате ни фирма, ни имущество, акционерите тотал щета, борда - за гушите при усвояване на присвоеното. ЛОЕНИТЕ ТОПКИ ВЪН. ДА СИ РИТКАТ В ЧАЛГАКЛУБЪТ!

Най добре е да изпаднат в група "Z". Там ще могат да играят срещу училищни отбори от провинцията. След това ако се представят добре, след всеки 4 години, ще могат да преминават в по горна група - група 'Y"- (заводски отбори) , група "X" -(селски отбори ) и т.н. След около 30-40 години ще ме достигнали вече до групите "G" и "H". И тогава, когато Националния ни отбор е натрупал богат опит и самочувствие, и когато пожизненото ръководство на БФС си е заминало завинаги от този свят, влизаме в групите на Гибралтар, Андора, Лихтенщайн и почваме да громиме всичко наред.

България е изпаднала от календара на всички спортове! Надяваме си на чудеса и епизодични прояви! След като 30 години държавата абдисира от спорта и макар и малкото пари се прибират от пишман бизнесмени какви успехи търсим!? НЕ ИЗПАДАМЕ,А СИ ОТИВАМЕ НА МЯСТОТО!!! Не може децата ни да са по цял ден с телефоните,ние да гледаме 10 малки негърчета е да има успехи националният отбор!!!

Пак сметки... и пак без кръчмар. Колко века ще ни трябват като народ да осъзнаем, че сами ковем собствената си съдба и чрез подли машинацийки ще докретаме единствено до небитието.

Направо да ги пращат в детската лига...

угромен гуй за булгар булгар мадамите от трупата на чичака гоше.

Всички на протест на жълтите павета! Б Борисов и Гешев са виновни за станалото в българския футбол (и за това, че съседката е пак бременна също). Да живеят протестите!

Малоумен герберастки трол!

В който и поток да попаднем все тая на нас трябва да ни пускат отбори с по пет шест футболисти а мой да играем с петнайсет за да имаме шанс поне за раваен мач

Да падат по-скоро, че да ги организират Николери и манекена Краев и да се раздадат най-накрая на 100% в кръчмата, както повелява традицията !!!

Ай стига сметки бе, не сме ни за европейско ни за световно. Закривай тоя куц спорт и всичките чалгопитеци да ходат да садят картофи, за друго не стават, манекени залухани.

Нека се види кого отглежда ръководството на БФС? Нека се види дали това не е една организация, която взима пълномощни и така се избират ръководните деятели във футбола? Нека се види кога е последното класиране на силен футболен отбор и за какво първенство? Така, че този корумпиран спорт трябва да си заеме заслуженото място и да му се отредят заслужените приходи. Немислимо е да се отглеждат хрантутници.

Защо да е лошо ? В по-долните групи да няма мечки !

Няма да е нито по-лошо, нито по-добре, тъй като на никой отдавна не му пука за тия нежни душици...И е без всякакво значение, понеже основите на "футбола " ни са положени върху плаващи пясъци. А тва е колективен спорт, и не можеш да разчиташ на някой случайно пръкнал се талант, па бил той и от класата на Естойков, да дърпа цял един отбор. Но да караме подред, първо да оправим здравната, съдебната, политическата, пенсионната, образователната и другите 20-ина системи, пък тогава и футбола.

Ние сме за лига “Ъ”.

Даже за "я"

SU-152

Да минат ТЕЛК,първа група..............

Ами то по хубаво било да ни бият и това е мантра, която вече ще налагаме. Като жената, която като тръгне по нанадолнището смята че става дипломат на семейството , а не проститутка. Срам !

Не как да се реорганизира футбола и се вдигне нивото! А как да изхитруваме и заобиколим силните за да отидем на форум и там да берем срамотии! Пак мишкуване,срамота е.

Айде да падат, че да се отпуснат в кръчмата най-накрая.

не са необходими, защото е факт , че тези които ги правят най-често остават с пръст в г.з. Играйте и побеждавайте. Това е!

Армения, Грузия, Косово и Албания вече не са по-слаби отбори от нас. Косово ни разбиха предишните квалификации, а и като погледнем къде играят футболостите им... Люксембург и Азърбайджан са вече отбори от нашия калибър. Пеално в момента сме на около 35-40-то място в Европа. Със сигурност можем да победим само отбори като Гибралтар, Фарьорски острови, Лихтенщайн. За Малта не съм сигурен...

Макетата не били победили силни отбори... мдам, ама да напомним, че нас Косово ни отвя насред София, а не ми се мисли какво ще ни се случи, ако играем с Армения или Грузия... :(

Тоест, резила ще е тази вечер от 21.45!