17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравоооо

Браво!

няма начин да не паднеме от рускинята !

Страхотно представяне! Тя сигурно най-много ще съжалява за пропуснатото злато, но и сребърен медал на олимпиада е страхотно постижение! Поздравления за екипа - празнувайте!

Абе малоумник имаш ли престава че медалистките са от КИТАЙ, РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ . Я само помисли дали това не е грандиозен успех за нас. БРАВО ТОНИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ ГОРДЕЕ С ТЕБ .

Браво,гордеем се с теб!

Браво!

браво на момето! Юначка!

За първи и последен път бием Китай. Лягането пред рускинята е очевидно.

Уау. Мислех, че на тези игри ще останем без медал. Браво на момичето. Неочакван успех.

Сърдечни поздравления!

"Антоанета Костадинова стана втори" - на мъжа му и съпругата и.

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ДА МАЧСАШ БЛЯДКАТА И В ПОСЛЕДНИЯТ ИЗСТРЕЛ ... 9-КА ... СЛУЧАеНОСТ ? ДАЛИ В СЛУШАЙКИТЕ НЕ СА И КАЗАЛИ КАКВО ШЕ И СЕ СЛУЧИ, АКО "АСБАВАДИТЕЛКАТА" Е ВТОРА ? (КАК ККАВО - ВТОРА ТРЪБА ШЕ ПЛАЩАМЕ, А НЕЯ ШЕ Я ИЗЧЕГЪРКАТ) ИНАЧЕ - БРАВО ! СТРЕЛБАТА Е ХУБАВ СПОРТ!

goose

Тя е той? :) Разказахте играта на патриотите, как сега ще скачат от радост за медала, като е спечелен нещо, което те твърдо отричат ... :D

Браво на момичето! Неочаквано и много ме зарадва! В Рио нямахме медал до последните дни и беше нещо депресиращо, сега поне се отчетохме в началото, дано да постигнат по-големи успехи нищо, че са по-малко а брой!

Отново ме е яд, че е паднала от руския и то след като е мачкала до последно... жалко. И все пак, браво на момичето!! Такива мъже ни трябват!

100 ХИЛКИ И ДАЙТЕ И ЕДНО АПАРТАМЕНТЧЕ В "ИЗТОК"

Само цигани останахте в Дир-а. Трима вафли и двама бози,моля.

ПРЕДПОЧИТАМ ПАРИТЕ ОТ МОИТЕ ДАНЪЦИ ДА ОТИДАТ ЗА ТОВА МОМИЧЕ КОЕТО МЕ НАКАРА ДА СЕ РАЗПЛАЧА ОТ РАДОСТ В 6 ЧАСА СУТРИНТА ОТКОЛКОТО ДА ГИ ДАВАМЕ ЗА ПАРТИЙНИ СУБСИДИИ , ШКАФЧЕТА,ВИЛИ ЗА ГОСТИ И ТН.

ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ДА МАЧСАШ БЛЯДКАТА И на края дойде якия бляд и те напрай да сериш навътре.. ббаахаха

СПЕЦИАЛНО НЕ ПЛЩАШ НИКВИ "ДАНЪЦИ", А КРДЕШ ОТ ТЕЗИ, НА КОИТО ДАВАШ "ЗАПЛАТА"! ТЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИТЕ!

И КАК ТОЧНО РЕШИ ЧЕ СЪМ БИЗНЕСМЕН КОЙТО ИМА 5 ФИРМИ И 1000 ЧОВЕКАТ РАБОТЯТ ЗА МЕН .

ЛУД ВЕ! МЕ И САМ СИ СЕ СМЕЕШ ЗЛОРАДО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ "ГЕНИАЛНИ" МИСЛИ... АМА ЯКО СЕ ДРАЗНИТЕ НА "БЛЯД" , А! ПЪК ПАК СЪМ ПРАВ БЕ, ДА МУ СЕ НЕВИДИ! ЕЙ ТАКА НАВРЕМЕТО В МАСКВА-80 НИ ПРИТИСКАХА ДА НЕ ВИ СМАЧКВАМЕ В ЩАНГИТЕ...И "ДА СИ ЗНАЕМ МЯСТОТО"

Респект!

Браво на момичето, особено за това, че децата са златото и! И че е важно да има съпруг, който я подкрепя в това което прави.

Браво ! Цлувки от цялото ни Семейство ! УРА !

БРАВО! Малко глътка радоста и гордост в прогнилата ни държава. Поздравления от сърце

БРАВО МОМИЧЕ !!!! Нищо че след края на Първата световна война, българинът е тотално сатанизиран от страните на Антантата. При подписването на Ньойския договор на 27 ноември 1919 година френския премиер Жорж Клемансо казва, за българите: "Там на Балканите има един див народ, който трябва да бъде унищожен. Той е най-ниския антропологичен тип в Европа с изключение на албанците, но по доблест стоящи далеч под тях"!

ЩЕ ИМА "ПРОМОЦИЯ" В ЦЕНАТА НА "БРАТСКАТА" ГАЗЧИЦА, ЩОТО ПАК НИ НАБИХА КАНЧЕТАТА ПРЕДИ ПОСЛЕДНИЯТ ИЗСТРЕЛ - "ДА СИ ЗНАЕМ МЯАСТОТО"! ТАКА БЕШЕ И В МАСКВА-80, КОГАТО ЗЛАТОТО В ЩАНГИТЕ БЕШЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ИЗВЕСТНО!

Ти си ДЬОНМЕ, но интелектът ти не е достатъчен, за да знаеш какво означава!

Arcadium

Браво! Поне спортистите да ни носят малко положителни емоции.

ИСКАМ И ДА ЗНАМ! ИНТЕЛЕКТА СИ МИ СТИГА ... НЯМАМ ТВОИТЕ "ИНТЕЛЕКТУАЛНИ" КОМПЛЕКСИ!

Браво - и нашето семейство истински се радва и и пожелава на следващата дисциплина да спечели златото . БРАВО.

Браво! Без значение с какво се занимава, всеки българин да се бори и спечели своя личен медал. Огън!

Браво и още веднаж БРАВО на тази чудесна българска жена!

Ти си срам!

Ей, тъпако прост! Вчера на стрелба с пушка, рускинята направи 8.9 в последния изстрел и загуби от китайката! Ти въобще имаш ли представа какво е спорт, напрежение и емоции????

СТАТИИ ЗА ОЛИМПИАДАТА ПРЕЗ 80-А И ЩЕ ВИДИШ ДАЛИ СЪМ "СРАМ" ИЛИ КАЗВАМ ИСТИНАТА! САМИЯТ АБАДЖИЕВ ГОВОРЕШЕ ЗА ТОВА

БРАВО на жената! Това е геройство да се подготвяш в най- бедната държава и да спечелиш на олимпиада! Успех и здраве!

То всеки това предпочита, но лошото е че никой не ни пита.

ЧЕ БЕЗ НИККАВА ОСОБЕНА ПОДГОТОВКА, "ТИКВЕНАТА ПРОГНИЛА БЪЛГАРИЯ С ЧЕКМЕДЖЕТАТА" НАБИ КАНЧЕТАТА И НА "ВЕЛИКОДЪРЖАВНИТЕ" ЧЕКИСТИ, ПРЕДИ ДА И БЪДЕ ЗАПОВЯДАНО (КАКТО ВИНАГИ Е БИЛО) - "ДА СИ ЗНАЕ МЯСТОТО" ИЛИ ....

СУПЕР БРАВО!!!

Браво на момичето, с толкова малко спортисти сме на тази олимпиада , но явно са качествени поне едно свястно нещо да има в тази държава.

Дьонме е по-презрително наименование, използвано в Османската империя за вероотстъпниците (родоизменниците) християни и юдеи, прекръстили се и приели доброволно исляма. Думата на османотурски означава „обърнати“, т.е. „ренегати“. Почти всички генерали, командвали турската армия през Руско-турската война, са били дьонмета, европейци, които не са били мюсюлмани по рождение, сочи справка в историческите източници и интернет. Най-гаден от тях е бил Сюлейман паша. Сюлейман Хюсню паша (дьонме). Най-зловещата роля е на Сюлейман паша. Френски евреин, роден като Соломон Леви Явиш, завършил Сорбоната, професор там. Под негово командване албански башибозук, черкези и чирпански цигани са изклали до крак и опожарили Стара Загора. За българите Сюлейман паша през вековете ще си остане чудовище, което оставя след себе си кървави следи: в Стара Загора башибозукът под негово командване коли и убива останалите тук старозагорци и потърсилите убежище 14 500 души българи. Тук човешката кръв върви 60 часа на потоци; в Шипченските боеве го наричат “касапина” и т.н. – все с тези кърваво-садистични понятия. След войната е съден за неуспешното си ръководство като главнокомандващ на Балканския военен театър. След като е осъден, той все пак е помилван от султан Абдул Хамид II, понеже участвал в свалянето на предишния султан от власт и издигането на Абдул Хамид трона като султан.

ОТ КАК СЕ ПОМНЯ ВЕЧНО ПЛАЩА - ЗА "БЛАГОДАРНОСТ", ЗА ГЬОЛОВЕ, ЗА РЕАКТОРИ, ЗА ТРЪБИ, ЗА РЕМОНТИ ... СКОРО И ЗА АЗБУКА ШЕ ПЛАТИ И ЗА ЗА БОГ ДА ПРОСТИ .... И ВСЕ НЕ МОЖЕ Д СЕ ИЗПЛАТИ И ДА КАЖЕ - КРАЙ, ОТ ТУК НАТАТЪК - НИЩО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА И ПЛАЩАМ НА ТАЯ МЕЧКА!

Браво!!! Гледах състезанието водеше убедително до последния изстрел. Страхотна емоция ми създаде рано сутринта.

Браво, страхотна новина!!!

dir-ник, това говно е твърде дебело и смърдящо дори за вас.

кви съдии в стрелбата, бе, прайдаджия нещастен...

БРАВО!