17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да , фамилия Михайлови се завърна Б М. ръководи Н М. пази Вратата !!! Успехите са на лице !!! Браво !!! Левски спечели два мача с Мъри и показа ,че е ,,страшилище,, за отборите от втория и третия ешалон !!! Футбола вече е в подем !!!

3 гола от статични положения и случаен гол от засада, при който Делев се опита да си спре топката... Но все пак си е победа за самочувствие и мач за сработване на отбора. Както се шегуват по-долу, нека все така да ни се редят планетите :) И късмет си е нужен.

Браво на нашите национали много добър мач направиха! Реализирах добра печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична успеваемост и високи коефициенти: http://prognozi.free.bg

Лълуви ве

Гледах Нидерландия - Турция. Пасовете бяха убийствени, на скорост... Гледах България - Грузия. Туткане, "обработване" с няколко опита да се спре топката, никаква прилика с мача в Амстердам. Даже голът на Делев стана, като се опитваше да си спре топката да си я нагласи и от много "спиране" я прати във вратата... Определено, от видяното - нищо добро не ни чака и занапред...

Само някой да ми онясни ко прай малката перука в националната гранитуре? Молим....

Направо давайте Франзузи, Немци и Бразилци.....докат планетите са в правилния порядък

БФ футбола се звърна! ДОГОДИНА ШАМПИОНИ!

Тия мачове са самозаблуждение !

има няколко талибани с бради

Но не видях нищо впечатляващо като качество . Но е добре за самочувствие и статистиката.

Личи си, че играчите са добре сработен колектив и има химия между тях и треньора

Чак пък добре сработен колектив?! Тез пичове са се виждали няколко пъти през живота си бе......

в чалготеките

Има химия между тебе и името ти.

Да не би да е дошъл Ренесансът? Или поне първата птичка от футболната пролет? Нека не се въодушевяваме толкова и да почакаме да видим по-сериозни слъсъци и дали ще има някакъв успех, пък тогава. Както се казва, не питай старо, а патило.

На предния мач с Литва в коментарите някой беше написал, че планетите били подредени за 80% късмет и 20%футбол, тогава ми стана смешно, че и планетите се месят в нашия случай. Ама като гледах и трите мача на България, мисля че, човека е бил прав.

Не ги мъчете..

Супер, върховно! Сега направо ще размажем Андора, Лихтенщайн и Малта дори, а ако играем с Непал, ще ги накараме да си говорят сами!

Непалските гурки имат невероятен опит из Хималаите - не ги отписвай с такава лека ръка.

Непал малко трудно ще ги бием ..щото там въздуха е разреден...така ,че немоим мръдна..

"В самия край на първата част България направи преднината си класическа с технично изпълнение на Спас Делев..." Точно това "технично изпълнение" беше тотален късмет. Топката се удари сама в краката на Делев без той да има каквато и да е идея какво става ;)

Имахме късмет. Третият гол бе от засада. А тогава Спас Делев не можа да си спре топката и без да иска я чукна така, че взе, че влезна във вратата. Никито Михайлов при единият пряк свободен удар за грузинците, тръгна в обратна посока. Той и преди е правил такива номера. Веднъж не успяхме да си вкараме и автогол, и мина до гредата. Положително е как се групират нашите и опитват някакви разигравания.

Какъв късмет. Просто е логично да ги бием, по-добри сме от тях

Нищо не чукна Спас Делев. Топката го чукна.

Браво!