17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо!

Браво на Щангистите ! Голямо браво и за треньора Иван Иванов- научил е много от Иван Абаджиев и резултатите са налице.Усхех на Олимпиадата .

Нека излязат резултатите от допинг пробите и тогава да ги поздравяваме.

Всички в тоя спорт( а и не само ) са "допингирани"

Отново имаме надпревара която се явява като един вид национално състезание където Българите взимат всички титли а за останалите отбори остават трохите. ВЕЛИКАТА ШКОЛА НА ДИМИТЪР АБАДЖИЕВ СЕ ЗАВРЪЩА с гръм и трясък. Слабите да духат супата.

Само дето това време отмина - българите взеха две титли в двубоя от 10 категории при мъжете.....нещо си слънчасал

Не знам кой е Димитър, но прочутия треньор се казваше Иван Абаджиев :)

И отново "Мила Родино" ехти!

Бойко Борисов само победи, дори и в Масква :)

...що ми слагате минуси :)

Погледнете хубавите лица на снимката. България се връща на прав път в щангите, където винаги сме били световна сила. Горда съм с вас, мили деца - Мира Нешкова

и злобари които вместо да се зарадват на тази позитивна новина слагат минуси на коментарите на хората които са се зарадвали на успеха на тези млади хора. Що за чумпил трябва да си...

Защо в статия за България се отделя време да се каже как номер едно е не кой друг, ами СССР?

Може би защото са.

Хубаво е че в България се залага на този традиционен и носещ успехи спорт .Ще добавя няколко НО 1. Това е спорт който в момента е тотално смачкан от позитивни допинг тестове.В Токио много държави ще са с ограничени квоти 2 зза мъже и жени / тука сме ние/ 1 за мъже и жени и има и изключени от игрите.Като се има в предвид историята ни ,е ясно че не е много за хвалба всички да са вдигали добре ,защото това говори за добро възстановяване ,което е ясно как став.Пожелавам им да не ги хванат ,макар че това е малко вероятно . Алчноста на ръководителите е водела винаги нереализзиране на таланти като Георги Марков ,който не стана олимпийски защото ни наказаха целия отбор преди миналата олимпиада. 2. Това е и спорт който в България е финансиран запалително,самия факт че австриец вдига за България ,показва ,че този спорт освен трибагреника и химни друга възвращаемост като финанси почти няма . Успех желая на двамата ни представители в Токио и ако китайците не сложат щангист в техните категории дано стигнат и до златото ...все пак да стигнем дотам първо без наказания

БРАВО НА МЛАДЕЖИТЕ! БРАВО!

Браво . Бъдете щастливи . И все така да ни радвате с успехите си . Браво .

Най-после една хубава новина. Скромни, НЕВЕРОЯТНИ момичета и момчета. Успех и НОВИ върхове. Да сте Здрави !!!

Браво на щангистите ни!!! Браво на Иван Иванов и на цялото ръководство на щангите!!! Добър щангист беше, а явно е и добър треньор. И достоен човек. Не се унижи като някои да изказва специални благодарности на Вожда и да му се подмазва...

Подобни успехи ни приближават плахо до успехите на българският спорт от времето на Соца,когато като малки дечица с гордост гледахме победите.

Дааа... Най се радвах на българското знаме и химна... А веднъж си спомням и трите знамена бяха български...

Кога се отварят допинг пробите, да ходим да запалим свещ за късмет?

Браво!

Здраве, кьсмет и още много успехи!

Преди в цитиран резултат на Турция на европейско провело се там, бе супер показателно, как с тук изградени щангисти станаха първи. Това при положение, че за преди не се сещам да съм виждал и един единствен турски щангист. При Абаджиев нещата си бяха, че накрая след като всички приключат, излизат състезателите на СССР и България почва битката за първото място. Ние бяхме по-добри в леките категории. Те в тежките. Голямата битка бе в средните категории и там и в големите пробивахме често и бяхме първи по медали. После обаче отменяха рекорди и така нататък.

Никога не съм виждал смисъл в професионалният спорт. Той смачква една камара деца, от тях взема две, прави двама шампиони, чиитопрофесионален живот е изключително кратък, само за да се запишат няколко милисекунди или килограма нейде. Да е жив и здрав, понякога живота сам избира какво да правиш, може би някаква карма, съдба или каквото и да било. Но от олимпиадите освен голям кражбарлък а и от тази система на професионалният спорт друго не му виждам смисъла. А и на края задължително завършват с трвами и други и системата ги изхвърля, в много от случайте на бунището и после храносмиля други дечурлига

Общият спорт е добре, но професионалният е вреден. Особено опасно при едрите. Например щангиста ни Величко Чолаков умира на 35 години от инфаркт. 2 години и няколко месеца по-рано, носи ковчега на друг наш щангист Милен Добрев, починал отново на 35 години, отново от инфаркт. Нещата са до мярка.

Браво момчета и момичета! Продължавайте все така напред! Бъдете здрави!

Браво

И каква е ползата от това за обществото? Само похарчени пари за спортистите и другите около тях. А за масов ученически и студентски спорт пари няма достатъчно.

Поредния мрънльо!!!

То и за твоето образование са похарчени държавни пари, но държи ли ти някой сметка дали и колко успяваш да се отплатиш с принос за обществото? Стига хейт! Имаме повод да се гордеем с тези наши спортисти!

Вече 34 години работя за държавата. Това е резултатът от моето образование. А какво е връзката със спорта не разбрах? Или само за репликата?

БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ Е ВЕЛИК. ВЪПРЕКИ ТЕЖКИТЕ ПАНДЕМИЧНИ УСЛОВИЯ, РАЗГРОМИХМЕ ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ БРАВО