17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Летс го Дришо !!!

Резил

бяхме по добри но паднахме, това е волейболът/футболът/баскетбола каза треньора Иванов

И треньорът и момчетата са на много високо спортно-техноческо ниво. Проблемът е в манталитета. Трябва да се работи с психиатри и психоаналитици.

Любчо, ти ли си?

Лъвове, юнаци с проскубани ташаци

Без Лазаров по лазаровски! Докато не се смири федерацията и М-ството на спорта и да фърлят килимчето пред Радо и Матей, шанс няма да има .. Не че Радо и Матей вече ще ни оправят, това ще е знак, че лазаровщината е в миналото.

Хора, да си кажем направо: имаме добри момчета, които искат, но във важните моменти не умеят; В момента диагнозата е проста; нямаме посрещане, нямаме диагонал,нямаме отбрана; За да имаме всичкоте тези неща, трябва да съберем пари, и да ги научим от малки по правилния начин. Да забравим,че сме били велики. Волейболът е друг, това, което е било, е минало. Трябват смирение и работа.

Тряяя аз да съм шеф

Продължаваме напред ...

Dokogato DEBELATA SVINJA E V TAKA NARECHENA FEDERACI I BEZDARNIA " trenior" ............ TUI SHA JE ..........!!!!!!!!!! TOVA E ABSURDISTAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пак съдията е виновен :)

Страхотен мач. Отборът има добър потенциал. Успех Лъвове!

"Хляб и зрелище"..... "Сеир и емоции".... България нищо не е загубила на така наречената ...."арена".... Продадени билети.............!!?Печалба ....!?!?

Пак ли съдиите ни порязаха ?

продавай си маратонките и остави волейболната федерация... Не можеш да управляваш... Некадърен си! Махай се и не се обръщай назад!