17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турчина да умира или да бяга ОБРАТНО към Турция.. Заради турците и арабите НЯМАМЕ спорт в България.. Величко Чолаков и Милен ДОбрев, а също и футболиста- Трифон Иванов починаха ЗАРАДИ циганско- турските ШПИОНИ и донисници, които СЛЕДЯТ и РАЗБОЛЯВАТ българите- Митьо-вци, Сисиньо, и всякакви мангали и мутри... Има Предатели, които трявба да бъдат убивани.. Но ако някой Олгофрен- Мюсюлманин, Ислямист, Анархист, Анти- христ( против Християните ) дойде и започне да вдига ШУМ с аларми и кучета, трябва да отидат група българи и да го убият по ТЪМНО, БЕЗ да се разчува..

Сефте! Тия тъпири не спряха да позорят българския спорт...

Да се оправдае, че е бил с ковид и е пил хапчета, за които не е знаел, че съдържат забранени вещества.

Щанги, манги, ... химията прави физиката ... и те така.

Абе Иванчо,състезателят носил отговорност!! Докога ще прехвърляш вината на други?Ти си свикнал още откакто беше състезател и 5(ПЕТ)пъти те хващаха и други гърмяха вместо теб?Че си страхливец-всички го знаят,личи си от състезанията ,които водит,но най-накрая бъди малко мъж и се махни.

Поредния плиткоумен червей

Силен като бик и почти толкова умен...

Прост пумак. Да го изритат от щангите до живот.

Доживот вън!

Точно както Кирчо Харварда изгоря с канадското гражданство.

Всички зобат ама никой не го е предупредил кога да спре за да се изчисти..... лоша организация

Все по-малко държави изпращат отбори по щанги. Губят ми се страни като Италия, Франция, Швейцария, Испания, Канада, Чехия, Словакия и т.н.Само от бившия соцлагер, някои страни от Азия.Африка и Южна Америка май също не го развиват тоя спорт. Да вземат да го махнат, така отдавна се говори "еди кой си отбор по допинг е хванат с щанги"

Грешиш, италианец за малко не стана олимпийски шампион, остана втори. Имаше и от другите, които споменаваш. Щангисти, лекоатлети, колоездачи винаги ще горят с допинг. Аз не мога да си представя в продължение на три седмици да въртя педалите на макс, кеф ти пек, кеф ти сняг, върхове, спринове, етапи по 200 +км. Как мислиш дали вс е позволено? Погледай Тура, Джирото или Вуелтата. Няма начин, друг е въпроса, че спорта е наука и нашите бедняци аматьори като този Бейтула нямат шанс, трябва да над скочат себе си, за да успеят

pompai

Какво беше това щанги и спорт за мъже ? Не ги видях на ОЛИМПИЯДАТА. .....вЕРНО ,бяха на педикюр и обезкосмяване :)))))))))))))))

Така е на "олимпиЯдата" няма да ги видиш, галфоне!

Имаш пари - зобиш новите и още нерегистрирани като допинг хапове. Печелиш медали и чупиш рекорди. Нямаш пари - зобиш старите хапчета. Хващат те и си до там. В съвременният спорт място за бедни няма....

Отново хванат от отбора по допинг с щанги...

Е сефте комендантски !

Много е тъп тоя, след като се е оставил да го хванат с ХР. Това всички го взимат, само трябва да знаеш колко време преди олимпиадата да спреш:д

С хормон на растежа тъпчат животни, че да са по-големи. Може да се оправдава, че е от яденето на месо. ;) Човек си има хормона на растежа, но тук явно е в по-големи количества от някаква мярка.

Не може. Хормон на растежа се приема само и единствено чрез инжекция. Такива оправдания с храни и хранителни добавки тука не вървят. 100% доживотно спиране на права след като му е второ провинение. А от федерацията да не се правят на ощипани моми и да поемат и те отговорност. Не е първият щангист хванат с допинг в последните години.

Не съм запознат. Но някакъв отбор на Мексико ли бе, бе изловен с нещо и те казаха че е от месото и онези го приеха за оправдание, но им дадоха примерно месец наказание. Бе отбор с много хора. Твърди се че дори кафета, кола и така нататък и вече ще го броят за допинг.

Защо не разрешат допинга официално и да се спре с тъпченето на гушите на лабораториите и допинг ченгетата....

За културизма. Затова и толкова много културисти починали преди 40 годишна възраст.

При едрите спортуващи смъртността е често по-рано. Например щангиста ни Величко Чолаков умира на 35 години от инфаркт. 2 години и месеци по-рано носи ковчега на друг наш щангист Милен Добрев, отново починал на 35 години и отново от инфаркт. Не че оправдавам допинга, напротив. Но едрите и особено спортуващите са рискова група. И сред ковида почти всички ранно починали са с наднормено тегло.

Такива зобаджии вън от националният отбор- Не помагат, а вредят на българският спорт!

Не разбирам глаголът "изгоря". Този глагол предполага, че някой е запалил нещо и горкият човек е изгорял без да има вина. Тук случая май е друг?

Типично по политически. Ако печели, се снимаме с него и поемеме отговорност. Ако не печели или има проблем, да се оправя сам. Целият ни спорт е пълен с такива псевдо треньорчета, управителчета и мисирки. Да ви кажа как се действа мърлячи мръсни като има проблем, отиваш с името си и заставаш зад момчето. изискваш по-добри условия, по-добри бази, по-добри лаборатории, които да му помогнат да развие таланта си. А не си биеш шута при първи знаци на проблем. така ще дадеш и пример на момчето, за да може като стане и той треньор, да се отнася по същия начин.

Комунизмът ни научи да мамиме!

Само идиот си мисли , че в професионалният спорт има чисти !

Доколкото знам, този "хормон на растежа" е един от естествените хормони, образуващи се в тялото! Защо тогава го считат за допинг?! Може просто тялото на този спортист да отделя повече от него!

Кои са "неестествените " хормони ? :)

Отивай да държиш лапи, бе капутче

HGH e синтетично създаден хормон на база генно модифицирана бактерия..Така че нищо естествено в случая ...