17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А съдийските семинари с по 200 съдии и делегати, по 1 седмица в Спорт палас в Сливен. Тоова е години наред.

Само не разбрах кое от излъчетото от бтв не е вярно: Това, че почивката на националите не е в хотела на Плешото?

Не мисля да се задълбавам.. но Й. Лечков не го уважавам като човек, защото съм виждал как спира интервю пред камера и обяснява как трябва да бъде интервюиран и какво въпроси не трябва да му бъдат задавани, и това преди много години, преди да реши да стане кмет ... заради един скандал около хотела му

Разбрах, БФС протестира. Недоволни са, че са ги изловили. В "протеста" не се казва, че репортажът е неверен. Всъщност предстои да се разплетат измамите на Лечков, Михайлов и сътрудници, от безкрайното им гушите в топличкото местенце БФС.

абе тенденциозен си бе репортажа на BTV. "Гн Лечков, кажете като мъжкар, морално ли е БФС да използва хотела на жена ви ...." всички участници бяха жалки, особено карикатурите от БФС - моите лични герои от 1994. Щеще да е смешно, ако не беше трагично.

ИмиДЖът е толкова зле, че не е възможно да бъде уронен.

Добре, че е btv, да показват дебилността и машинациите на бефесето. Дано се доберат до повече далаверки на тия мошеници и нескопосаници!

Не, не е виновна БТВ

Българският футболен съюз обвини bTV в уронване имиджа на футбола ни Ако БТВ управляваше футбола в България щях да се съглася с това,но това е в прерогативите Българският /не/футболен съюз.

Купували дрехи от фирма в Афганистан. Нали ГДБОП влиза в централата в дена в който Перукан подаде оставка,не ги ли откриха тези неща. Това което ми прави впечатление,че отвсякъде се атакува bTV в последно време,единствена от националните медии си позволява да критикува и да вади кирливите ризи на управляващите и близки до тях организации,което явно не им харесва. Нова Телевизия все по рядко пуска репоратжи за корупция сред управляващите(което е обяснимо) Канал 1 е ясен(също като нова) Въпроса е кога ще затворят устата и на bTV. Бях малко дете през 50-те години на миналия век и си спомням как цензурата и страхът обхванаха цялата държава за по малко от 5 години.Помня майки ,бащи дядовци и баби как се събираха в къщи и шепнеха като имаха да казват нещо срещу управляващите.Помня от големи роднински събирания как накрая почнахме да се събираме само най близките роднини(щото вече не се знаеше кой доносник и кой не)

Лечков вместо да се скрие и да не си покаже носа от срам повече, доволен че не е в затвора, той се репчи всеки ден по телевизията и се натяга за следващата шеф на БФС. Той е същия като миналия... лекенце

Ами Лечков се бори за "купата" НАЙ-ГОЛЯМ СЕЛЯНДУР НА БЪЛГАРИЯ.

Някой вече вярва ли на БФС?

нямам думи,що пиене и хапнаха потрушиха,а резултати никакви !

На крива ракета космосът и пречи. това е най правилното. На имиджа влияят вашите резултати.